Week with Ella (20.06. - 27.06. 2016)

6/27/2016 05:17:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového Týdnu s Ellou. Chtěla jsem ho vydat už včera, ale zapomněla jsem upravit fotky a večer se mi do toho už nechtělo, tak ho tady nakonec máte až dneska, ale snad to všichni přežijete.

Pondělí, 20.06
Původní pondělní plán byl, že ráno pojedu nakoupit do Lidlu, protože tam měli nějaké oblečení, které mamka chtěla. Nicméně u nás bylo hnusné a celkem hodně pršelo, takže jsme se s mamkou nakonec domluvily, že tam nepojedu, protože by mi to beztak všechno při cestě domů zmoklo. Dopoledne jsem teda byla sama doma, protože naši byli v práci a brácha ve škole, tak jsem hezky zkoukla novou epizodu Game of Thrones (která byla hodně drsná) a pak jsem si četla Hvězdy nám nepřály (protože proč ne, že?). Pak docela nečekaně přijela mamka, která se do toho Lidlu stavila sama, protože v práci skončila dřív a jela pak k doktorovi. Odpoledne jsem pak už jenom napsala pár článků, bojovala s touhou zabít bráchu a večer jsem se koukla na film.

Moje první a asi i poslední letošní jahody.

Úterý, 21. 06. 2016
Ráno jsem musela kvůli bráchovi vstávat v 6:30, protože jsem ho musela vypravit do školy. Na jednu stranu mi vadí, že se pořádně nevyspím, protože spát chodím kolem půlnoci, ale na druhou stranu toho aspoň víc stihnu. Ke snídani si pak pustím seriály a hned je to příjemnější. Pak jsem musela v celém bytě vysávat, což mi zabralo docela dost času, ale aspoň jsem si mohla hezky zazpívat. Nevím proč, ale u vysávání si vždycky zpívám. Prosím, řekněte mi, že nejsem jediná. Aby toho nebylo málo, tak jsem ještě musela jít žehlit. U toho jsem si už nezpívala, ale pustila jsem si film, Královu zahradnici a bylo to moc hezké. Pak jsem konečně měla chvíli klid, tak jsem se šla dodívat na ten film. Pak jsem zase musela jít pracovat, protože přišel brácha, tak jsem ohřála oběd, umyla nádobí a za chvíli jsme musela jít umývat ještě jedno. Odpoledne jsem byla strašně unavená, takže jsem asi hodinu prospala před počítačem. K večeru nám na okna nalepovali folie proti slunci, což je na jednu stranu super, protože tady není tak horko, ale taky je pak problém se světlem, je tu víc šero, což mi bude asi dělat problém při focení a líčení, takže jsem z toho docela v depresi.

Četla jsem Marťana
Středa, 22. 06. 2016
Dopoledne jsem měla docela dost práce, protože jsem musela posbírat vyprané prádlo, vyžehlit ho, utřít nádobí, umýt nádobí a uvařit oběd. Naštěstí jsem pak odpoledne už měla volno, takže jsem nic zajímavého nedělala. Ten den jsem měla svátek, takže jsem dostala nějaké drobnosti a ještě dostanu knížku, ale ta teprve bude muset přijít, což bude snad brzo.

Dárečky ke svátku

Čtvrtek, 23. 06. 2016
Ve čtvrtek se mnou byl doma i brácha. Dopoledne jsme šli nakoupit a dokonce jsem ho po cestě nezabila, což považuju za velký úspěch. Zbytek dne jsem už nedělala nic zajímavého, jenom jsem si četla, koukala na seriály nebo na filmy.

Pátek, 24. 06. 2016
V pátek ráno jsem se vzbudila s migrénou, takže jsem si šla vzít prášek od bolesti a ještě jsem si lehla. Když jsem se pak vzbudila, už mi naštěstí bylo docela dobře. Musela jsem utírat prach a pak vařit oběd. Potom jsem s taťkou jela na poštu, do lékárny a nakoupit, takže jsme toho měli docela dost, ale naštěstí jsme to zvládli. Odpoledne mi zase bylo trochu blbě, tak jsem se koukala na seriály.

Moje zdravá večeře. Polní salát a ředkvička.


Sobota, 25. 06. 2016
V sobotu dopoledne jsem uklízela své pokoje a odpoledne jsem měla domluvenou schůzku s kamarádkou. Ta se bohužel zrušila (což už mě ani nepřekvapuje, protože si ani nepamatuju, kdy mi nějaká akce klapla podle plánu), takže jsem nakonec zase trčela doma. Jelikož byla příšerné horko, tak se mi ani nic nechtělo dělat, tak jsem vlastně jenom seděla na židli a tak trochu dřímala. Nakonec jsem si s našima a bráchou zahrála aspoň kostky a večer jsem si pak četla.


Neděle, 26. 06. 2016
V neděli ráno jsme jeli na nákupy, protože jsem měla v plánu pořídit si nějaké oblečení. Nakonec jsem toho moc nevybrala, buď nikde nic neměli, nebo to bylo hrozně drahé, ale něco málo mám a už brzo si ukážeme co. Samozřejmě jsem nakoupila i nějakou kosmetiku, protože byla ve slevě a já se teď do větší drogerie už tak často nedostanu. Bohužel moje úspory se docela ztenčily, takže budu muset začít šetřit a přestat kupovat knížky (což bude náročné, protože jich je pořád spousta, co bych chtěla a navíc se teď blíží vydání plno knih, na které se těším. Help me! Doma jsem potom vařila, protože mamce bylo blbě a zbytek dne jsem nedělala už ni zajímavého.

Co zajímavého jste minulý týden zažili vy?

You Might Also Like

1 komentářů

Popular Posts