New In: February 2016

3/01/2016 05:49:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku, který se nevěnuje ničemu jinému než vámi (mnou) oblíbeným článkem o měsíčních nákupech. Únor je sice kratší měsíc, ale i tak tady najdete několik zajímavých věcí. Hned ze začátku upozorním, že fotky jsou focené mobilem a hlavně pod špatným světlem, ale můj foťák opět odmítl fotit a získat v tomhle počasí dobré světlo je prakticky nemožné. S tím světlem asi nic nenadělám, ale rozhodla jsem se, že si začnu šetřit na nový foťák. To mi sice moc nejde, ale i ta myšlenka se cení, nebo ne?


Už během ledna dorazily do drogerií nové rtěnky The Only One od Rimmelu, nicméně já jsem na ně narazila až během února. Když jsem drogerii navštívila poprvé, tak jsem odolala a žádnou si nekoupila, nicméně podruhé jsem objevila tuhle nádhernou červenou. Měli tam víc odstínů, které se mi líbily, no nakonec jsem si vybrala klasickou červenou, možná bych řekla, že má v sobě kapku oranžové, ale ne moc. Je to odstín 500 Revolution Red a jsem s ní velice spokojená. Více z mých dojmů se dozvíte tak za půl roku v recenzi, protože ji samozřejmě nemám ani nafocenou.


Minulý katalog z Avonu mě moc nezaujal, ale nakonec jsem si vzala aspoň nový balzám na rty z řady Avon Care s jasmínem. Balzámů mám sice dost, ale nemám jich tolik bez jakéhokoliv zabarvení, takže tenhle se hodil. Navíc stál pouze 29 Kč. Bohužel až tak spokojená nejsem, sice hezky voní, ale na rtech nic nedělá, spíš mám pocit, že mě po něm trochu štípou.


V DMku jsem ve výprodeji u Essence našla tenhle lak, který sice ve výprodeji být neměl, protože ho z prodeje nestáhli, nicméně byl ve slevě za 35 Kč, tak jsem si ho vzala. Je to taková lososově-růžová barvička, který má mít jemný matný finiš. S tím souhlasím, lak nebyl lesklý, ale matný taky ne, bylo to něco mezi. Podobný lak sice mám, ale ten má větší podíl oranžové, tohle je spíš více do růžova. Na nehtech vypadá moc hezky, takže jsem spokojená.


Po delší době jsem vlezla do knihkupectví, konkrétně do Knihy Dobrovský a hned mi bylo jasné, že neodejdu s prázdnou. Tolik nádherných knih, málem jsem dostala infarkt, jak jsem si je všechny chtěla odsnést domů. Nakonec jsem narazila na Pýchu a předsudek v originále s nádhernou obálkou jenom za 99 Kč, takže jsem ji musela mít. A popadla mě hozná touhá koupit Než jsem tě poznala od Jojo Moyes, protože jsem tu knihu nedávno četla a je úžasná. Vybrala jsem si paperback, protože byl levnější. Vyšlo to asi na 250 Kč, nejsem si jistá, měla jsem slevu ISIC.


Ještě jedna kniha, ale tentokrát z Levných knih. Minulý měsíc jsem vyhrála 3. a 4. díl Akademie Evernight a teď jsem narazila na druhý díl jenom za 49 Kč, takže jsem si ho vzala. Ještě by to teda chtělo sehnat první díl, který bohužel nikde nemají, ale myslím, že u nás v knihovně je, takže si ho půjčím a pak si můžu celou sérii přečíst.


Samozřejmě nesmíme zapomenout na časopisy. Koupila jsem si nový Cosmopolitan s Jennifer Lopez na obálce, ke kterému byl jako dárek vzorek nového parfímu od Avonu Avon Dreams a lednový Harper's Bazaar s Kate Hudson na obálce. K velkému formátu byl myslím prosincový Bazaar, který byl nějaký speciál protože byl hodně tlustý a chvíli jsem zvažovala, že si ho vezmu, ale nakonec jsem se spokojila s malým vydáním a tenounkým Bazaarem. Bohužel i Cosmopolitan je poslední dobou nějaký tenký.


U Rossmanna jsem ve výprodeji narazila na tužku na oči Essence z limitky Nauti Girl jen za 20 Kč, tak jsem si ji vzala. Je v královsky modré barvě, ale vapadá skoro až černě a je samoořezávací, což jsem zjistila až doma, ale aspoň se nemusím bát, že budu mít tlustou špičku. Dále jsem hledala červenou tužku na rty, což je prakticky nadlidský výkon. Tak jsem si aspoň vzala jednu v nude odstínu od Essence, odstín 06 satin mauve. Pak jsem šla do jiné drogerie, kde jsem našla odstín 08 red blush, což je taková tmavší červená s růžovým podtónem. Ještě by to chtělo nějakou výraznou červenou, tak snad ji časem seženu. Tužky od Essence stály 30 Kč.


A nakonec tady mám 2 věci, které jsem dostala od našich. První z nich je kabelka, kterou jsem sháněla už hrozně dlouho. Tahle je z C&A, stále 598 Kč. Je hezky hnědá, barva je v reálu úplně jiná, tmavší a výraznější, tady je taková vyblitá. Potřebovala jsem velkou tašku, do které sbalím všechny věci včetně notebooku a tahle je tedy dost velká, takže jsem konečně spokojená. Snad se jí nezačnou trhat uši.


A poslední věcí je učebnice francouzštiny, kterou teda taky platili naši, byla docela drahá (normálně stála 500 Kč, já jsem se slevou platila 450 Kč). Potřebovala jsem ji do školy, kde se učím francouzsky. Je to učebnice pro samouky, takže i kdybych si potom francouzštinu už nezapsala, můžu se učit i doma, jsou v ní CD, klíč k úkolům, prostě všechno.

Tohle jsou tedy všechny věci, které jsem si v únoru nakoupila. V březnu bych se ráda vyhývala drogeriím, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Čím jste si v únoru udělaly radost vy?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Rtěnku od Rimmelu novou jsem dostala na testování a mám takové smíšené pocity :) hezké úlovky, já za únor moc nenakupovala.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Tie časáky by som prijala aj ten rúž :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts