Baby Lips vs. Love Lips vs. Rimmel London Keep Calm&Play

3/19/2016 03:09:00 odp.


Dneska tu pro vás mám trošku jiný formát článku, než na jaký jste u mě zvyklí, tak snad se vám to bude líbit. Budeme se totiž věnovat hromadné recenzi a porovnání známých balzámů na rty - Dermacol, Maybelline a Rimmel. Balzámky mám doma už delší dobu, tak je na čase, abychom si o nich popovídali.


Jak už jsem naznačila, dneska se podíváme na tři druhy balzámů od různých značek, kterými jsou Dermacol (Love Lips), Maybelline (Baby Lips) a Rimmel (Keep Calm&Play). Ten od Rimmelu už v drogeriích neseženete, ale našla jsem ho ještě na nějakých e-shopech. Baby Lips, které vlastním já byly zimní limitka, ale snad vám to nebude tolik vadit, jsem si jistá, že spousta z vás nějaký balzám z té zimní limitky vlastní. Balzámy od Dermacolu normálně v drogeriích seženete, takže s těmi není žádný problém.

Celkově se podíváme na 6 balzámů - 2x Love Lips (Peach a Grape), 3x Baby Lips Winter Edition (Sweet Apple, Hot Cocoa a Sugar Cookie) a 1x Rimmel Keep Calm&Play 040 Rose Blush

Obal:
Love Lips, Dermacol: Love Lips mají moc hezký obal, krásně barevný. Jedno víčko mi sice prasklo, ale to proto, že mi spadlo na kachličky, takže ten plast je relativně pevný. Spousta lidí tvrdí, že je podobný Baby Lips, což je sice pravda, ale přesto mi přijde trošku jný a je hrozně roztomilý.

Baby Lips, Maybelline: Obaly zimní limitky jsou prostě rozkošné. Celkově se mi ty obaly vždycky líbily, ale jakmile jsem spatřila ty roztomilé palčáky, musela jsem je mít. Obal mi přijde ze všech tří nejkvalitnější, nosila jsem ho i po kapsách a nic se mi nestalo, ani nápisy se neošoupávají.

Keep Calm&Play, Rimmel: Ačkoliv mám balzám jenom v kosmetické taštičce, obal je nakřáplý, což je mi docela divné, protože působí docela pevně, ale jako jediný sám od sebe praskl, takže zdání asi klame. Ale jinak je i tenhle obal roztomilý, líbí se mi kombinace barev.

Verdikt:
Jak už jsem psala, nejkvalitnější obal má podle mě BabyLips, stejně tak i nejhezčí. Ale v těsném závěsu jsou Love Lips a na posledním místě potom Rimmel.


Vůně:
Love Lips, Dermacol: Broskvový balzám mi nejprve moc nevoněl, přišlo mi to trošku chemické, ale zvykla jsem si a teď mi i docela voní, ale pořád v tom trošku cítím chemii. Zato ten hroznový voní naprosto nádherně a nejradši bych ho snědla. Fakt z toho cítíte hrozna. Když jsem k tom učichla poprvé, vzpoměla jsem si na lízátka, které mi v dětství kupovala babička, některé byly s hroznovou příchutí a byly moc dobré. Opravdu reálná vůně, mohla bych k ní čichat pořád.

Baby Lips, Maybelline: Sweet Apple voní krásně po jablíčku, skořici a koření, prostě krásná vánoční vůně a naprosto jí miluju. Hot Cocoa voní taky docela hezky, trošku v tom to kakao jde cítit, ale i tak mi ta vlně přijde dost chemická. Sugar Cookie voní relativně jemně a příjemně, ale bohužel opět dost chemická vůně, která je sice hezká, ale taková trošku nepřirozená.

Keep Calm&Play, Rimmel: Netuším, po čem to má vonět, každopádně to je 100% chemie. Jako nevoní to špatně, ale prostě je to chemická vůně, není to pořádně nic sladkého ani ovocného, nejde to prostě identifikovat. Není to nepříjemné, ale ani nic co bych vyhledávala.

Verdikt:
Tady pro mě vítězí Love Lips, protože v porovnání s ostatní je i ta trošku chemická broskev hodně broskvová a o ostatní druhy, které jsem očichala v drogerii voněly moc hezky. V závěsu za ní je BabyLips a hodně za nima Rimmel, kterému se ta vůně teda zrovna moc nepovedla.


Výdrž:
Love Lips, Dermacol: Od ani jednoho balzámu nečekejte nějakou extrémní výdrž ani hydrataci, ale když chcete jen rty něčím přetřít a zároveň lehkou barvu, jsou tyto balzámy ideální. Každopádně chvilku se na rtech udrží, možná tak hodinku, když nejíte a nepijete, jinak to jde dolů. Přijde mi, že ten hroznový vydrží víc, ale je to možná jen tím, že je výraznější, takže ho na rtech lépe vidím.

Baby Lips, Maybelline: Ta výdrž je asi stejná, jako u Love Lips, žádný zázrak nečekejte, jsou to balzámy, ale jak říkám, chvilku se na rtech udrží.

Keep Calm&Play, Rimmel: Bohužel u Rimmelu mám pocit, že po nanesení na rtech skoro nic nemám a i pak to jde hrozně rychle dolů, takže za mě nic moc.

Verdikt:
Tady jsou na tom Love Lips a Baby Lips stejně, čili oba dva získávají bod. Naopak Rimmel to zase prohrál na celé čáře.


Pigmentace:
Love Lips, Dermacol: Broskvový balzám dodá vašim rtům pouze lehký barevnější nádech. Naopak ten hroznový je pigmentovaný moc hezky a vaše rty zbarví do štasvnaté fialovo-růžové.

Baby Lips, Maybelline: Nejvíce pigmentovaný je asi ten jablkový, rty jsou po tom krásně červené a šťavnaté, ale pořád relativně přirozené. Kakaový jim dodá lehký hnědý nádech a růžový je opět docela dobře pigmentovaný a jako jediný ze všech balzámů obsahuje jemné třpytky.

Keep Calm&Play, Rimmel: Rty nepatrně zabarví, ale v porovnání s ostatníma je to docela zanedbatelné.

Verdikt:
Řekla bych, že nejlépe je na tom s pigmentací Baby Lips, hned za ním Love Lips a chudák Rimmel to opět prohrál.


Celkový verdikt:
Když sečteme všechny body, nejlépe dopadl Baby Lips, který získal 3 body. Se dvěma body se usmístil Love Lips a Rimmel to prohrál, nezískal ani jeden bod. Ale abych pravdu řekla, nejčastěji používám jablkový BabyLips a broskvový LoveLips, jinak po nich až tak často nesahám. Ale jak už jsem psala, pokud chcete hydratovat rty a zároveň nějakou lehkou barvičku, tak do nich klidně jděte.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tady to příšerně nápadné kopírování se mi vůbec nelíbí :D Když k nám přišly Baby Lips, chtěla jsem si je pořídit, ale najednou jsem to viděla všude a nějak mě přešla chuť :D Nicméně nevypadají špatně a možná někdy vyzkouším, super recenze! :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Mne prídu všetky na jedno kopyto, jedna značka začala a ďalšie pokračujú, chcelo by to niečo nové na trhu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dle mého jsou chemické všechny jenom Maybellin uměl složky dobře spojit aby vznikla identická vůně jablíček a všeho ostatního, ostatním se to jaksi nepovedlo. Já mám Baby Lips a nevidím v nich něco extra super že bych musela mít úplně všechny. Každopádně Maybellin je originální, kdežto ostatní to hloupě okoukali.

    OdpovědětVymazat

Popular Posts