Nail Polish Review - Classics #200

3/13/2016 01:40:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dlouho tady nebyla žádná recenze na lak na nehty, protože je většinou nestíhám nafotit, ale našla jsem jeden, který jsem zkoušela už před několika měsíci, ale to nevadí, dneska se na něj podíváme.


Lak na nehty je pravděpodobně od značky Classics, kterou teda vůbec neznám. Lak jsem kupovala už před pár rokama v naší malé drogerii Teta za zhruba 20 Kč, což je hodně málo. Lahvička má 5 ml, ale působí větším dojmem, než třeba laky Miss Selene, které jsem tam taky kupovala a o kterých už jsem párkrát psala. Toto by měl být odstín 200, což je taková teplá hnědá s fialovo/růžovým podtónem a zlatýma třpytečkama. Na nehtech působí naprosto nádherně, elegantně, upraveně a moc se mi líbí, ačkoliv po něm moc často nesahám, což je škoda. Poslední dobou si nehtu lakuju velmi málo, taky podle toho vypadají.


Lak se lakuje velmi dobře, hezky kryje ve dvou vrstvách a realitvně rychle schne. Pár minut mu to sice trvá a s druhou vrstvou to je trošku horší, ale pořád to je krátká doba v porovnání s některými jinými laky, kde si ještě po dvou hodinách udělám rýhu do měkkého laku. Do půl hodinky by měl být kompletně suchý. Odlakování bylo trošičku složitější. Ty třpytečky jsou opravdu malinké, takže odlakovač na to stačí, bohužel se teda všude rozmazávala a lepily, takže jsem měla nakonec celé třpytivé ruce a nešlo to dolů, takže alobalová metoda by možná byla lepší.


Co se týče výdrže, ta byla naprosto dokonalá. Úplně neporušený mi vydržel asi 5 dnů, pak se mi malinko začaly ošoupávat špičky, ale ani to skoro nešlo vidět, takže v podstatě týden lak vypadal jako nový! A to je opravdu zázrak, mě se lak začne loupat do druého dne, ale tenhle orpavdu držel, takže za tak nízkou cenu se neuvěřitelné vyplatí.


Štěteček má podle mě dobrý, je relativně dlouhý, sice je docela úzký, ale i tak se s ním dobře lakuje. Střižený je do rovna a ačkoliv preferuju zakulacené tlustší štětečky, naprosto mi vyhovoval, lakovalo se s ním dobře. Konzistence je akorát, docela tekutá, ale ne tak moc, aby vám někde zatékal, je podle mě ideální na lakování.

Plusy:
+ cena
+ odstín
+ dobře se lakuje
+ štěteček
+ dobrá konzistence
+ výdrž (zhruba 7 dní!)

Mínusy:
- menší problémy při odlakování

Tak vidíte sami, našla jsem skoro samé plusy, to odlakovávání mu odpustím, nebo příště použiju alobal a uvidíme, jestli to půjde líp. Bohužel netuším, kde tento lak sehnat, protože bych si ráda od této značky pořídila ještě nějaký, ale pokud se vám na něj někde v zapadlé drogerii podaří narazit, tak ho určitě vyzkoušejte, snad i ostatní odstíny budou držet takto dobře.

Slyšeli jste už o této značce laků? Nebo jste nějaký dokonce zkoušely?

You Might Also Like

2 komentářů

Popular Posts