Essence quattro eyeshadow (#17 crème de la crème) review

3/09/2016 03:49:00 odp.


Ahoj, vítejte u dnešního článku, ve kterém se podíváme na další quattro očních stínů od Essence, které vlastním. Omlouvám se za kvalitu fotek, neostřil mi foťák a všimla jsem si toho až pozdě (po pár měsících, abych byla přesná. Tyhle fotky jsou focené snad ještě v létě) a už se mi to nechtělo přefocovat. Už jste měly možnost přečíst si recenzi na jedno quattro, které jsem si v létě pořídila, dneska se podíváme na to druhé.


Jak už jste asi pochopily, quattro obsahuje 4 stíny (životně důležitá informace, já vím). O obalu jsem už psala minule, takže zopakuju, že je kulatý, z průhledného, docela bytelného plastu, akorát se tady toto balení občas hůře otevírá, takže si musím něčím pomoct, abych si nezničila nehty. Stíny jsou zasazeny ve tvaru nedokončených kruhů, což se mi moc líbí.


Toto je odstín 17 crème de la crème, který obsahuje jemné pastelové odstíny. Momentánlě má Essence k dispozici už jenom 4 druhy těchto quatter, pomalu se jich zbavují, což podle mě není na škodu, protože je nahrazují daleko povedenějšími produkty.


V quattru najdete jeden nafialovělý stín, pak jeden hnědý, meruňkový a světlounce béžový. Všechny jsou třpytivé. Na pohled jsou odstíny naprosto nádherné, proto jsem si je taky koupila. No a taky pro to, že jsem je sehnala ve výprodeji. Těšila jsem se, až se s nimi krásně jemně nalíčím a tehdy přišel problém. Ty stíny nejsou prakticky vůbec pigmentované a navíc vypadají všechny naprosto stejně. Na oko dostanete jakýsi bělavý třpytivý prášek, kterému se ani náhodou nedá říkat stín. Vypadá to, jako kdyby se vám na oko vysypal prošlý cement a vy jste se pak srazily s vílou Zvonilkou. Věřte mi, že to není hezký pohled. A to já mám velmi světlou pleť, takže by na mě měly ty odstíny vidět nejlépe. Zatím jsem teda nepřišla, jak se s tím nalíčit, maximálně do vnitřního koutku, ale ani tam to moc dlouho nevydrží, prostě tohle jsou stíny k ničemu. To předchozí quattro je aspoň trochu použitelné, kdežto tohle vůbec a v podstatě jsem na něj od léta nesáhla. Opravdu vám ho nemůžu doporučit. O nějaké výdrži se tady ani bavit nebudeme, k čemu by vám byla výdrž, když to na oku vypadá příšerně. Swatche nemám, protože můj foťák nebyl schopný zachytti tu nulovou pigmentaci, pořád to vypadalo, že na té ruce nic nemám, maximálně nějakou šmouhu. Takže za mě rozhodně NE.

Plusy:
+ hezké odstíny
+ obal

Mínusy:
- nulová pigmentace
- všechny stíny vypadají stejně
- stíny jsou nepoužitelné

Bohužel jsem hodně zklamaná, Essence mám ráda a mají spoustu dobrých produktů, ale tohle se boužel nepovedlo.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tiež nemám dobrú skúsenosť s tieňami od Essence :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Od Essence mám jednu paletku z kolekce Cinderela a pigmentace taky byla o ničem.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Popular Posts