Avon Kiss´n´Go Lipstick Review

12/27/2015 03:30:00 odp.


Ahoj, vítám vás u dnešního kosmetického článku. Opět si posvítíme na jednu rtěnku z Avonu, kterou vlastním. Mám ji už několik měsíců a dostala jsem ji od mamky. Šlo o nějakou jarní limitku řady Color Trend, takže mám pocit, že už se v katalogu neobjeví, což upřímně není velká škoda. Ano, menší spoiler - nebude to zrovna kladná recenze. Bohužel i takové je nutné někdy napsat.


Začněme něčím pozitivním a to je obal. Jelikož šlo o jarní limitku, design rtěnky je kytičkový. Obal je z růžového plastu. Není to zrovna nejtvrdší obal, jaký jsem viděla, ale je použitelný a musím uznat, že na pohled vypadá moc hezky. Jsou na něm bílé kytičky a na víčko je pak průhledný proužek, který jde vidět odstín rtěnky.


I do rtěnky jsou vyryty kytičky, stejné jako na obalu, což mě hrozně potěšilo, protože to opravdu vypadá moc pěkně. Rtěnka se navíc v obalu nehýbe, neotírá se o okraje, takže na ní nevznikají žádné rýhy, za což u mě má plusový bod.


Tady ale veškerá sranda končí. První problém nastal už se samotným odstínem. Rtněku si mamka kupovala pro sebe, protože v katalogu vypadala jako růžovo-hnědá. Jedna se o odstín Deco Pink. Jakmile ji ale otevřete, máte dojem, že rtěnka je spíš než hnědá oranžová. Ano, pořád tam převládá růžovů, ale v kombinaci s oranžovou. O to větší sranda nastane, když ji nanesete na rty a z ní se rázem stane barbie růžová. To by ještě nebyl takový problém, ale ta rtěnka příšerně špatně kryje. Musíte ji na rty nanést aspoň 10x a i potom to vypadá blbě, navíc pak hrudkovatí, rozpíjí se, slívá se do vrasek. Vlastně mám pocit, že ji mám pouze ve vráskách a nikoliv na rtech. Výdrž je taky prakticky nulová, ale to už snad vůbec nevadí, vzhledem k tomu, že je stejně nepoužitelná.


Tady na swatchi se ještě pořád tváří oranžově. Nebo spíš tak lososově, oranžová asi nebude nejlepší popis. Ale fakt se na rtech změní v růžovku, která mi vůbec nesluší. Jediné, za co si ještě vyslouží plusové body je vůně. Ta rtěnka totiž naprosto nádherně voní po kokosu. Tohle a ten roztomilý design jsou asi jediné důvody, proč už neleží někde na skládce. Když už ji nemůžu použít, tak se na ni budu aspoň dívat a čichat k ní. Naštěstí byla docela levná (asi 40 Kč), takže to ještě není takový průšvih. Dávala jsem jí už několik šancí, ale stále to nefunguje. Ještě mě napadlo použít ji jako krémovou tvářenku, třeba se osvědčí aspoň tam, ale moc tomu nevěřím.

Tuto rtěnku bych vám tedy absolutně nedoporučovala, ale jak už jsem říkala, šlo o limitku, takže už byste ji stejně nesehnali. Mamka má doma pár let starší rtěnku z řady Color Trend která je naprosto skvělá a občas si ji vypůjčím, ale po tomhle propadáku už jsem neměla chuť z téhle řady žádnou rtěnku zkoušet. Možná, že některé nejsou špatné, ale v současné době nemám chuť to zjišťovat.

Plusy:
+ design
+ vůně
+ cena

Mínusy:
- pigmentace
- výdrž
- zalézá do vrásek
- odstín na rtech vypadá naprosto jinak

Máte někdo tuto rtěnku? Taky je pro vás nepoužitelná, nebo se najde někdo, komu vyhovuje?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Fúha, tento rúž vidím prvý krát na to, že z Avonu objednávam dosť často:(
    Obal je naozaj krásny, škoda toho ostatného!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa veľmi páči jeho obal aj tá farba :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je škoda, ale kvůli tomu designu bych si ji asi byla schopná koupit! :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat

Popular Posts