What I Got for Christmas | 2016

12/28/2016 03:29:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Asi nikomu neuniklo, že máme za sebou Vánoce. Stejně jako loni jsem se rozhodla, že vám ukážu svoje dárečky (pro případ, že byste byli zvědaví, co mi Ježíšek přinesl), ale aby v tom nebyl zmatek, nedám to klasicky do New In, ale do samostatného článku. Já si dárky nakupuju sama, naši mi vždycky dají peníze s tím, ať si něco vyberu. Je to tak lepší, protože neutrácíme peníze za něco, co by se mi potom nelíbilo a jenom to doma leželo. I tak mamka pár věcí vybrala, ale dopředu jsem o nich věděla.



Letos jsem v podstatě dostala jenom oblečení a knížky, protože nic jiného vlastně nepotřebuju. Na nějakou kosmetiku se mrknu teď po Novém roce, jestli budou nějaké výprodeje a chci si taky asi kupovat externí disk, protože mi ještě zbyly nějaké peníze. Prvním dárkem je triko z H&M. Měli tam zrovna 20% slevy na Black Friday, takže vyšlo na necelé 200 Kč, což je dobrá cena. Je docela obyčejné, s proužkama a dlouhým rukávem a samozřejmě nápisem.


Hrozně dlouho jsem sháněla nějakou hezkou košili. Těch je sice v obchodech plno, bohužel mi žádná nesedí velikostí. Buď je mi malá přes prsa, nebo mi tam sedí, ale všude jinde je velká. Tahle je z New Yorkeru a je šitá trošku volněji, takže mi sedí, má krásný potisk květinek a ještě stuhu kolem krku. Cenu si už bohužel nepamatuju.


V C&A jsem si pořídila tenhle hezky svetřík v bledě modré barvě. Je rozpínací a nějaký takový jsem chtěla. Stál asi 350 Kč, takže ani nebyl moc drahý. Chtěla jsem sice nějaký delší, ale bohužel takový nebyl.


Tahle mikina opět z C&A mi okamžitě padla do oka a to ani moc mikiny nenosím. Nicméně ten nápis je geniální a ke mně se naprosto hodí. A ještě ke všemu byla fakt levná, jenom 250 Kč. Když jsem ji viděla poprvé, tak bohužel měli jenom malé číslo (XS), která by mi byla úzká a hrozně krátká, ale naštěstí jsem pak byla v jiné prodejně, kde už měli i S a to mi sedělo.


Tyhle ty tři trička kupovala mamka v Tescu v F&F, kde měli taky slevy. Jsou sice s krátkým rukávem, takže spíš na léto, ale určitě se budou hodit. Nejvíc se mi líbí to poslední, já prostě miluju trička s nápisama. Ceny nevím, ale nebyly moc drahé, jak byly ve slevě.


Tohle triko je myslím z New Yorkeru a hrozně se mi líbil ten střih, jak je vzadu delší a do obloučku. A jo, miluju francouzské nápisy, ačkoliv tenhle je tam i anglicky. Rukávy má 3/4, ale to nevadí.


A poslední kus oblečení je tenhle boží vánoční svetr s perníčkem, který mám z C&A. Hned jak jsem ho viděla, tak jsem ho musela mít. Měli tam víc druhů a ještě se mi líbil sněhulák a tučňáci, ale perníček byl prostě nejroztomilejší. Hned jsem ho měla v pondělí v práci a kolegyně mi ho chválily, ačkoliv naši z něj nadšení nebyli :D.


No a samozřejmě jsem si musela pořídit ještě nějaké knížky. Dlouho jsem přemýšlela nad tím, co koupit. Třpytný dvůr i Královna stínů to měly jasné - obě jsem sice četla, ale potřebovala jsem je do sbírky (mám celou sérii Skleněný trůn a skoro všechny knihy Richelle chybí mi jen 4 díly Bloodlines, jelikož čekám, jestli mi je nezlevní :D). Ale nad dalšíma jsem váhala. Už jsem byla skoro rozhodnutá pro Pasažérku a Tisící patro, ale pak jsem si řekla, že by asi bylo lepší dokoupit sérii Shatter Me, abych ji měla doma celou, takže sjem si tedy pořídila druhý a třetí díl a snad se do ní brzo pustím. No a jak jsem tam tak brouzdala, tak jsem uviděla Alenku v angličtině z mé oblíbené edice (Wordsworth Editions), tak jsem si ji vzala taky, ať se připojí k Jane Eyre a Pride and Prejudice.

A tohle jsou všechny moje dárky. Jak jsem říkala, ještě něco určitě koupím ve výprodejích a už jsem se dívala, že bych možná zase něco objednala z Bookdepository, tak uvidíme, jak to dopadne :D. Co Ježíšek přinesl vám? Pochlubte se v komentářích, nebo mi tam hoďte odkaz na váš článek :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Taky se mi tento styl líbí nejvíce. Dostat peníze a koupit si, co chci. Akorát potom nemám žádné překvapení pod stromečkem. Oblečení je moc hezké a knihy vypadají zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Popular Posts