New In: November 2016

12/25/2016 12:14:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Pozdě, ale přece. Dnes se totiž konečně dostáváme k listopadovému New In. Semestr skončil, zkouškové ještě nezačalo a já teď mám 3 dny, než zase musím do práce. Z toho jsou dva svátek (ano, správně jste pochopili, že ten třetí svátek jdu do práce!), takže mám vlastně jenom jeden den a to se musí využít. No, spíš jsem teda celý den nedělala nic (a to jsem měla takové plány), ale aspoň New In jsem vám teda napsala. Dneska to bude trošku kratší než jiné měsíce, snažím se totiž tolik neutrácet, ale i tak se tam sem tam něco najde.


Na začátku listopadu jsem s našima jela do Ikey, kde jsem doplnila zásobu svíček, jelikož mi ty jejich vyhovují. Mám podkrovní pokoje, takže i tyto vůně mi je dokážou provonět a hlavně jsou levné. Jenom bych vám doporučila, abyste si předtím, než nakoupíte nové svíčky, zjistili, jaké doma už máte. Aneb tu jahodovou mám ještě od loňska. Ale co, voní moc dobře, takže se neztratí. Bohužel musím s lítostí přiznat, že jsem zatím nezapálila jedinou svíčku. Většinou si ta to vzpomenu moc pozdě, nebo není prostor, nebo nejsem doma, nebo jsem moc unavená a tak pořád dokola. Ale dneska už musím něco zapálit! Nakoupila jsem jedno balení jahodových čajových svíček (voní nádherně), ve skle mám pak jahodu, vanilku, mandarinky (ale vypadají i voní jak pomeranč) a nakonec nějaké květiny. A pak tam mám nějaké tři s vůní čokoládových bonbonů, či po čem to má vonět.


Už dlouho jsem si brousila zuby na Vánoční omalovánky Johanny Basford a na začátku listopadu jsem je konečně sehnala v práci. Už mám vymalovaných docela dost obrázků a stále se chystám na ty články o omalovánkách, ale moc mi to nejde. Nicméně pár obrázků už mám nafocených, ačkoliv jsem od té doby vybarvila další.


V papírnictví jsem si taky vybrala balení s 30 fixy, se kterýma zkouším malovat. Nutno podotknout, že mi to moc nejde, člověk na ně musí lehce a nemalovat jedno místo víc než jednou, jinak protrhnete papír nebo se vám to propije a to já neumím. Navíc mi tam vznikají šmouhy, prostě nic moc. Ale barvičky mají krásné, to zas jo.


Pro své kamarádky jsem sháněla dárky a nic jsem neuměla najít, tak jsem nakonec skončila v Claire's, kde mají hrozně roztomilé věci. No a stalo se, že tam zrovna měli akci 3+3 zdarma, tak jsem toho poprvé v životě využila a vzala jsem taky něco pro sebe (kamarádky byly tři, takže jakoby to zdarma je moje :D). Vybrala jsem si nádherný řetízek inspirovaný Francií, na který jsem už dostala mnoho pochval, malinkaté náušnice s poupátky růží a naprosto dokonalé sovičky. Fakt bych tam měla nakupovat častěji, protože tam mají perfektní doplňky.


Na Bookdepository jsem si objednávala knížky k Mikuláši a nebyla bych to já, kdybych si tam nevzala ještě něco dalšího. Původně jsem je chtěla k Vánocům, ale k těm jsem si nakonec vybrala jiné. Navíc tam v té době měli slevy a já jsem ještě jako dárek dostala 10% slevu na celý nákup, která platila i na zlevněné knihy, takže jsem nakonec u něčeho měla třeba i 30% slevu. Vybírání bylo náročné, často jsem to měnila, ale nakonec jsem si vzala My True Love Gave to Me, 12 vánočních povídek od spousty autorů (a bohužel jsem je ejště nečetla, takže možná až o Vánocích), It Ends with Us od Collen Hoover (na kterou jsem se chystala už od srpna, kdy vyšla) a Stealing Snow od Danielle Paige, na kterou jsem zvědavá. Knížky přišly asi 8 pracovních dnů od objednání a chudák pošťačka musela ten den přivézt 5 balíčku, protože každou knihu poslali zvlášť :D.


A posledním produktem je šampon, který mi zase dochází, tak ať mám nějaký v záloze. Ještě nikdy jsem neměla nic od Baley a každý tu značku chválí, tak jsem si vybrala jeden šampon a s vůní vanilky a mandlí. Musím říct, že to voní jako vanilkový jogurt, moc pěkně a jsem zvědavá, jestli se to udrží i ve vlasech (asi ne, ale co byste taky za 25 Kč chtěli, že?)

Tak a to je všechno. Jak jsem říkala, dneska toho tolik nebylo, fakt se snažím méně utrácet a nekupovat zbytečnosti, ale i tak si čas od času něco koupím (třeba knížky). Čím jste si v listopadu udělali radost vy? Jo, a pokud to někoho zajímá, tak článek s tím, co jsem dostala o Vánocích bude, nejspíš zítra, ale možná už dneska večer, podle toho, jak to stihnu :D

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tak věci z Claires jsou překrásné, hlavně řetízek :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Sviečky z Ikey mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sviečky vyzerajú super :)
    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to já jsem si myslím koupila akorát nějaké drobnosti v drogerce (to je už moc dlouho, nepamatuju si to :D), např. krém po holení od Baley a ještě něco, nic z toho nefunguje natolik, abych si to kupovala znovu. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na ty omalovánky jsem velmi zvědavá. Taky ráda vybarvuji a docela by mě zajímalo, jaké jsou uvnitř obrázky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Popular Posts