New In: September 2016

10/02/2016 12:46:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Právě jsem strávila asi hodinu připravováním fotek a šablon na články, takže se máte na co těšit. Jako první tady ovšem mám New In, protože každý je přece zvědavý na to, za co jsem zase utrácela, že? Myslím, že tenhle měsíc toho nemám tak moc, ale i tak jsem nakoupila více věcí, než kolik jsem plánovala, protože člověk zajde do obchodu a už odchází s plnou taškou. Navíc když mám volno mezi přednáškami, tak se nedá nic moc dělat, takže skončím na nákupech a pak to takhle dopadá. Ačkoliv většinu věcí jsem nakoupila ještě před začátkem školy, takže to možná tak hrozné nebude

Doma nám došly odličovací tamponky, tak jsem v Rossmanu vybrala tyto značky Isana. Jsou z 100% bavlny, je jich tam 140 a stály necelých 30 Kč, což je hezká cena. Jsou na obličeji příjemné a odličuje s nimi dobře, takže jsem spokojená a klidně bych je koupila znovu.


V Rossmanu měli taky ve slevě holítka značky Wilkinson, balení čtyř vyšlo myslím na 79 Kč a jsem s nimi spokojená, mají mírně otočnou hlavici, takže se s nimi lépe manipuluje a taky změkčující proužek s Aloe Vera.


Taky mi dochází šampon, tak jsem si do zásoby vybrala nový. Momentálně používám šampon od Avonu, ale teď jsem si vybírala opět v Rossmanu. Původně jsem chtěla Garnier Ultra Deux s meruňkou a mandlí, ale ten bohužel neměli, takže si ho musím sehnat jinde. Nakonec volba padla na novinku Schauma 7 Blossom Oils, který by měl být regenerační a na moje krepatící vlasy by mohl být skvělý. Byl myslím i v akci, 205 ml za 50 Kč, což ujde. Šampony zkouším hrozně ráda, bohužel mám pocit, že žádný šampon neplní ty další funkce, že mi vlasy prostě jenom umyje, ale aspoň z nich nemívám lupy a nemám vlasy mastné, takže bych si neměla stěžovat.


Nedávno se mi rozbil velký deštník, takže jsem se poohlížela po novém. V Lidlu měli nedávno v nabídce deštníky za 199Kč, takže jsem si tam jeden vybrala. Měli víc barev, já jsem si nakonec vybrala tyrkysový s bílými puntíky. Vypadá opravdu pevně, tak snad se mi ve větru nepoláme. Tyhle velké deštníky používám pouze, když už lije ve chvíli, kdy odcházím z baráku, protože se mi nechce zbytečně celý den tahat, na to mám skládací, který jste mohli vidět minulý měsíc.


Kromě deštníků měli v Lidlu i kotníkové gumáky, které jsem si teda taky vzala. Stály myslím 249Kč, ale jistá si úplně nejsem. Měli dva druhy, s gumou a bez. Já jsem si vybrala ty s gumou, protože mi přijdou hezčí. Červená barva možná nebude úplně ideální a asi se hned ušpiní (na rozdíl od černé) a taky se úplně nehodí k tomu deštníku, ale to je jedno, já jsem chtěla červené. Od té doby ještě ani jednou nepršelo, když jsem někam šla, takže jsem je stále nemohla vyzkoušet.


V Avonu jsem udělala jenom malou objednávku a vzala jsem si sadu černé tužky a lesku na rty za 69 Kč. Tužka je krásně měkká, dobře pigmentovaná, vysouvací, hezky se s ní kreslí, bohužel s ní mám opět jeden problém - obtiskuje se mi na víčko, zvlášť pokud bych chtěla použít jenom tužku. Mám trošku povislé víčka, takže tenhle problém mívám skoro u všech tužek, proto raději používám linky, které zaschnou, ale ještě jí dám šanci a třeba když budu mít stíny, tak se tolik obtiskovat nebude. Lesk na rty je fajn, moc už je poslední dobou nepoužívám, přešla jsem spíš na rtěnky, ale tenhle je hezký, na rtech není tak výrazný, jak se zdá, takže super.


Opět nákup z Rossmana, tentokrát trošku větší, ale všechno bylo ve slevách, tak to tam nechte, že. Tužka na rty Essence je z limitky Juice It, stála asi 20 Kč, tak jsem si zkusila vzít. Má takovou gelovou strukturu a je taková průhledná, jako želé, což má být účel. Přijde mi docela hydratační a pro náznak barvy se dá použít samostatně, bohužel jako konturka se moc neosvědčila, aneb rozpíjí se. Dále jsem si vzala hned 3 laky a to si prosím poslední dobou nehty až tak nelakuju (ale opět jsem začala). Lak vlevo je Catrice a je to můj první této značky. Stál nějak 40 Kč a je v krásné mauve barvičce. 2 laky Essence jsou z výprodeje, každý stála 20 Kč, tak je tam nehte, zvlášť když mají krásné podzimní barvičky. No a Color Tattoo od Maybelline bylo ve výprodeji taky za nějakých 40 Kč, takže jsem ho hned brala. K dispozici byla jenom fialová a černá, tak jsem vzala tu fialovou. Bohužel když jsem se s ním líčila, tak se mi po chvilce stíny slily do vrásek, takže asi jedině použít jenom jako podklad, což je škoda, protože ta barva je nádherná a bronzové mi to nedělají, tak nevím.


Zjistila jsem, že moje práce je pro mě nebezpečná. Jako miluju ji, ale občas to nedopadá dobře. To jsem tak jednou uklízela v sekci hobby, kde máme dole na podestě vyskládanou část omalovánek (a málo jich teda rozhodně není), když jsem tam zahlídla Začarovaný les od Johanny Basford, což jsou omalovánky, které jsem chtěla koupit už loni na Vánoce, ale nakonec z toho nějak sešlo. No tak jsem samozřejmě při odchodu zamířila k pokladně. Vyšly na krásných 152 Kč, což je za 82 stran omalovánek fakt nádherná cena. No a co, že jsem se sotva vymalovala úvodní stránku.


No, a jelikož má Začarovaný les tlusté stránky a dá se tam kreslit i fixama, tak jsem si jedny pořídila. Tyhle jsou z Pepca, 24 kusí za 19 Kč. Ještě jsem je moc nezkoušela, ale říkám si, že za tu cenu to asi nebude moc dobrá kvalita, že?


V Česku se znovu začal vydávat komplet Nejmocnější hrdinové Marvelu. Já jsem to zaregistrovala trošku později, ale když jsme se vraceli z dovolené, ještě se mi v jedné trafice povedlo ulovit První díl Avengers a s ním i druhý Spider-Man. Avengers byli za 49 Kč, Spider-Man už za 99 Kč a další díly budou za 249 Kč, takže všechny evidentně kupovat nebudu, jelikož jich je dohromady 60 a vyšlo by to skoro na 15000 Kč a zas takový blázen nejsem, ačkoliv je to velmi lákavé, protože hřbety knížek pak dohromady vytvoří velký obraz. Zatím plánuju asi Kapitána Americu a možná Scarlet Witch.


Dochází mi paměť v tabletu, tak jsem si rovnou pořídila paměťovou kartu 16 GB. Bohužel jsem zjistila, že asi stejně v mém tabletu nejdou dát aplikace na kartu, nebo to aspoň neumím, ale tak aspoň tam můžu ukládat fotky a další věci. Stála 249 Kč.


Ve Forum Nová Karolina otevírali novou prodejnu Rossman a nabízeli slevu 10% i na už zlevnění zboží, takže jsem tam samozřejmě naběhla a nakonec jsem si vybrala matné máslíčko na rty od Astoru, které jsem už dlouho chtěla zkusit, ale nelíbila se mi ta cena. Na výrobky Astor byla myslím sleva 25% a k tomu ještě těch 10%, tak mě to vyšlo na něco málo přes 100 Kč. Bohužel mi teda na rtech hrudkuje, tak nevím, co s tím. Jako dárek k nákupu dávali sprchový gel Isana, což jsem vůbec nevěděla, ale bylo to milé překvapení.


Jako vymalovací šílenec stále kupuju nové a nové pastelky, bohužel jsou většinou ty sady hrozně drahé. Ale byla jsem v prodejně Koh-I-Noor a vybrala jsem si tři pastelky, jedna vyjde na 10 Kč. Tu 22 mám doma, ale už jenom malý zbytek, tak jsem si vzala další a k tomu ještě 23, protože potřebuju hodně odstínů zelených a ještě mě zaujala modrá 15. Bohužel jsem zjistila, že ty tuhy jsou takové drsnější a hůř se s nimi stínuje, než třeba s mýma oblíbenýma Mapedkama.


U Lucy Lillianne jsem viděla nové omalovánky Johanny, Magickou džungli no a samozřejmě jsem si je hned koupila, protože jsou nádherné a tady si člověk může krásně vyhrát s barvami. Kupovala jsem je teda v Knihy Dobrovský, zaprvé proto, že jsem je chtěla hned a do práce jdu až příští týden, a navíc si myslím, že je tam ani nemáme, pokud teda mezitím nepřišly. Zatím jsem stále na úvodní stránce (kupovala jsem je v pátek), ale jsem z nich hrozně nadšená. Chtěli byste i nějaký článek třeba s recenzí na omalovánky, moje "výtvory" nebo tak něco?


K nákupu jsem dostala Ediční plán Omegy a taky nádhernou záložku Vážky v jantaru, ze které jsem skákala radostí. Samotnou knížku ještě nemám, koupím si ji příští víkend v práci (aspoň v to doufám).


A poslední věcí je dáreček od taťky, který byl v lázních a jako suvenýr mi přivezl nádhernou sovičku z malachitu, protože ví, že miluju polodrahokamy.

Tak a jsme u konce. Co hezkého jste si v září koupili vy?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Mě se deštníky zničí dost brzy, ale na druhou stranu jsou za 50 kaček :D Tak trochu se bojím, že nějaký za vyšší cenu se mi ve větru obrátí i tak. :D
    Máslíčko na rty :DD
    Pro mě byly nejlepší úlovky mikina (šedo růžová s květovanou kapucí) a nová peněženka, ze které jsem totálně happy (je taková tygrovaná) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tie žiletky používam aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce mě zaujaly omalovánky a světle modrá pastelka. Taky ráda vybarvuji. Fixky za 19 kč je super cena, já si v Pepcu koupila barvy, které sice stály trochu více, ale jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mám stejnou paměťovku, tahle značka je skvělá :) Jinak gumáky vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts