Avon spreje na vlasy

10/20/2016 04:38:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Na blogu to pořád dost stojí, což mě na jednu stranu hodně mrzí, ale na druhou nejsem schopná něco pořádného napsat. Je toho teď prostě hodně, škola, práce, pořád mám problémy s rukou a další osobní problémy, takže čas na psaní článků není, a když už jo, tak si radši pustím nějaký seriál, abych se odreagovala. Budu se snažit aspoň sem tam něco napsat, ale nic neslibuju. Navíc teď na podzim ani nemám kdy něco nafotit, neustále je tma a na fotkách není nic vidět, prostě hrůza. Každopádně dneska se konečně opět dočkáte kosmetické recenze. Pro dnešek jsem si vybrala dva stylingové spreje na vlasy od Avonu, na které plánuji recenzi už hodně dlouho. Ten na tepelnou ochranu už mám doma hrozně dlouho, možná dva roky, kdysi dávno mi ho mamka koupila k Vánocům. Spreje na ochranu mám doma 2 a střídám je, což asi není úplně ideální, protože žádný nejspíš nespotřebuju. Ten zelený mám doma kratší dobu, teprve pár měsíců.


Jak se tak dívám na stránky Avonu, tak ani jeden sprej už není k dispozici. Ten zelený tam není vůbec a ten ochranný vypadá jinak a netuším, jestli je stejný, nebo ne. Každopádně je určitě ještě seženete někde v e-shopech. Ten zelený vlevo by měl být pro lesk vlasů a koupila jsem ho v sadě i se šamponem a kondicionérem. A o tom růžovém ochranném jsem už psala. Nějak se mi zdá, že jsem za tu dobu mojí pauzy zapomněla, jak se píšou recenze, tak snad vám to nevadí.


Upřímně vám řeknu, že netuším, k čemu ten zelený sprej je. Dočetla jsem se, že po něm mají vlasy být lesklé a hebké, s čímž si dovoluji nesouhlasit. Protože kromě hezké vůně na moje vlasy neměl sebemenší účinek. Takže za ty peníze orpavdu nestojí, protože vůbec nic nedělá. Dopoužívám ho a třeba se časem nějaký efekt ukáže, ovšem dost o tom pochybuju. Ten růžový už snad nějaký efekt má. Vlasy se mi při žehlení ještě nespálily, takže snad funguje. Opět hezky voní, ale pokud ho někdy dopoužívám, tak si asi další nepořídím a zkusím něco z drogerky.


Velmi krásné popisy, že? Žádné použití, nic. Když to shrneme, tak ty spreje neurazí, ale ani nijak nenadchnou. Od tepelné ochrany asi nic víc chtít nemůžu a doufám, že svou funkci plní dobře, sprej pro lesk vlasů je ovšem k ničemu a žádný lesk nepozoruju. Možná, že na rovných vlasech by to šlo vidět lépe, ono ty vlnité se všeobecně lesknou méně, ale fakt nevím.

Máte s některým ze sprejů zkušenosti?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Spreje mě dvakrát nezaujaly, takže si je asi nekoupím, ale napsala si pěkný článek.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som používala ten na ochranu pred teplom a celkom som s ním bola spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma oba, resp. mala som, červený som už spotrebovala a bol super. Zelený je ako píšeš, o ničom, a fakt tie vlasy len prevonia.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že tohle není něco, co bych nutně potřebovala mít. :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts