Upcoming Movie Releases (July 2016)

7/05/2016 03:58:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dneska se podíváme na filmové novinky, na které se těším v červenci. Sice ve většině případů se na ty novinky stejně nestíhám dívat, ale občas se dostanu i do kina. Uvidíme, jak tomu bude v červenci, protože moje plány ve většině případů na něčem zkrachují, ale budeme se snažit být optimističtí.

Název: The Secret Life of Pets
Česká název: Tajný život mazlíčků
Datum premiéry (USA): 08.07.2016
Datum premiéry (ČR): 11.08.2016
Obsazení: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper, Bobby Moynihan, Lake Bell, Dana Carvey, Jenny Slate, Albert Brooks, Laraine Newman, Hannibal Buress

Obsah: Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt CZ)

Můj komentář: Na mazlíčky jsem viděla trailer už snad loni a hrozně se mi to zalíbilo, vypadá to jako skvělý animák. I u nás to mělo být v kinech v červenci, bohužel posunuli premiéru až na srpen, tak uvidíme, jestli se na to dostanu do kina.

Název: Mike and Dave Need Wedding Dates
Česká název: Mike i Dave sháněj holku
Datum premiéry (USA): 08.07.2016
Datum premiéry (ČR): 07.07.2016
Obsazení: Zac Efron, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Adam DeVine, Stephen Root, Stephanie Faracy, Sam Richardson, Mary Holland, Bob Turton

Obsah: Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod.
A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt CZ)

Můj komentář: Tohle vypadá jako praštěná komedie a takové já si užívám, zvlášť pokud to má skvělé obsazení, což tento film rozhodně splňuje. Do kin to jde za pár dní, ale zatím nemám s kým jít, což je škoda, ale co nadělám.

Název: Ice Age: Collision Course
Česká název: Doba ledová: Mamutí drcnutí
Datum premiéry (USA): 22.07.2016
Datum premiéry (ČR): 14.07.2016
Obsazení: John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Ray Romano, Wanda Sykes, Chris Wedge, Roshon Fegan, Keke Palmer, Jay Leno, Simon Pegg, Seann William Scott

Obsah: Jestli lze nějaké období pozemských dějin označit za hodně zajímavé časy nabité všemožnými katastrofickými událostmi, za časy, které každému pořádně prověří schopnosti přežít, pracovat pro tým a také sílu jeho charakteru, pak je to určitě doba ledová. Jedno jaká. Jestli první, druhá nebo pátá. A právě v pátém dílu jedné z nejpopulárnějších animovaných filmových sérií opět potkáváme všechny staré známé hrdiny a pár úplně nových. Přichází ledová událost roku a s ní mamuti Manny, Ellie a Broskvička, něco jako lenochod jménem Sid, tygr Diego nebo vačičáci Crash a Eddie.
Nezapomněli jsme na někoho? Samozřejmě - na toho nejdůležitějšího, veverčáka Scrata. Ten, jak je jeho nedobrým zvykem, ve snaze ulovit konečně věčně prchající žalud způsobí nehodu, z níž se vyklube karambol a z něj úplná katastrofa. Začne to tím, že vytrvalého Scrata hon za žaludem katapultuje do vesmíru. A tam, díky třaskavé směsi své pověstné nešikovnosti a nekončící smůly, náhodně spustí sérii kosmických, nikoliv komických, katastrof. Což vede i k zcela zásadnímu ohrožení naší planety, na kterou rázem míří asteroid jako hrom a ohrožuje ledový svět i s jeho obyvateli. A protože se naše parta skládá ze samých nefalšovaných a neohrožených hrdinů, nečeká na své vyhubení, ale vydává se na záchrannou výpravu do tajemné Geotopie, během níž ji potká nejen řada nebezpečenství, dobrodružství a komických chvilek. Sice jim tu a tam bude tuhnout krev v žilách, ale to především zimou, jinak to bude hlavně legrace. A jestli se Scrat konečně setká se žaludem? Kdo ví... (CinemArt CZ)

Můj komentář: Doba ledová je klasika, jeden z mých nejoblíbenějších animáků na světě, takže samozřejmě už netrpělivě očekávám premiéru. Vypadá to, že se na film vypravím s bráchou, ale tak hlavně že ho uvidím co nejdřív, protože na něj čekám už dlouho a po bláznivém Sidovi se mi už opravdu stýská.

Název: Star Trek Beyond
Česká název: Star Trek: Do neznáma
Datum premiéry (USA): 22.07.2016
Datum premiéry (ČR): 18.08.2016
Obsazení: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Idris Elba, Sofia Boutella, Joe Taslim, Lydia Wilson, Deep Roy, Joseph Gatt, Fiona Vroom, Natalie Moon, Christian Sloan

Obsah: Posádka hvězdné lodi U.S.S. Enterprise zkoumá nejvzdálenější kouty a nezmapovaná místa vesmíru. A zde se setkávají s novým, záhadným nepřítelem, který je i celou Federaci vystaví těžké zkoušce. (CinemArt CZ)


Můj komentář: Další film, na který jsem se měla v červenci vypravit do kina, ale opět posunuli datum české premiéry, což mě neskutečně naštvalo. Proč musí pořád něco posouvat? Čili si nejsem jistá, jestli se na do kina v srpnu dostanu. Sice nejsem nějaké velká fanynka Star Treku, ale ty nové filmy jsou celkem slušné a baví mě.




Název: Bad Moms
Česká název: Matky na tahu
Datum premiéry (USA): 29.07.2016
Datum premiéry (ČR): 04.08.2016
Obsazení: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate, Emjay Anthony, Eugenia Kuzmina, Jay Jablonski

Obsah: Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Můj komentář: Bad Moms sice není film, který bych opravdu nutně potřebovala vidět, ale jsem celkem zvědavá, jak to bude vypadat, ten trailer nevypadá špatně, tak uvidíme, jak to bude vypadat jako celkem. Podle mě by to mohla být docela dobrá komedie.







Tady máte 5 filmů, na které se v červenci těším nejvíc, ačkoliv většina má u nás premiéru až v srpnu. Jen Doba ledová je u nás v kinech snad o týden dřív, než v USA, což mě docela překvapuje. Jaké filmové novinky očekáváte vy?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tajný život mazlíčků bude určo super, těším se na něj už od minulého roku. Docela jsem zvědavá na Dobu ledovou, také ji mám ráda a doufám, že i tenhle díl nezklame. Matky na tahu chci vidět kvůli obsazení, Milu Kunis mám hodně ráda.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. The Secret Life of Pets sa už neviem dočkať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z tohoto se asi podívám jen na Mikea a Davea :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts