Movies I've Seen in June 2016

7/02/2016 09:56:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Původně jsem dneska chtěla vydat New In, ale byla jsem líná upravit fotky a teď už to nestíhám. Ale aby to tady nestálo a já neměla takový skluz ve článcích, tak se s vámi dneska podělím o filmy, které jsem v červnu viděla a musím říct, že jich je opravdu požehnaně. Celkem 19. Ne všechny byly dobré, ale jsem na sebe pyšná, konečně jsem trošku pohnula se svým watchlistem.


1. Pride and Prejudice and Zombies - Nejsem fanynka zombíků, ale Pýchu a předsudek miluju, takže jsem to prostě vidět musela. Musím poznamenat, že to nebylo až tak špatné, jak jsem čekala, vlastně mě to docela bavilo. Jo, byla to šílenost, ale tak to být mělo a Matt Smith v tom byl opravdu úžasný, lituju, že tam nebyl častěji.

Hodnocení: 7/10

2. Z for Zachariah - Líbil se mi koncept filmu i obsazení, takže jsem na něj byla zvědavá. Bohužel to nebylo tak dobré, jak jsem očekávala, trošku jsem se u toho nudila a Chris Pine, hlavní lákadlo obsazení, tam na můj vkus nebyl zas tak dlouho. Nebyl to špatný film, to rozhodně ne, ale ne úplně můj šálek kávy.

Hodnocení: 6/10

3. Despicable Me - Cháou, že všichni už tenhle film viděli, ale já jsem prostě pozadu a podívala jsem se na něj až teď. Moc krásný animák, už chápu, co na tom všichni pořád vidí, ty mimoni jsou opravdu úžasně roztomilý a celkově to má skvělý koncept i zpracování.

Hodnocení: 9/10


4. Suite Française - Opět zajímavý námět filmu, ale ten děj občas trošku pokulhával, byly tam prostě prázdné místa, kde jsem se nudila. Ale skvělé herecké výkony, a když pomineme tu občasnou nudu, tak to byl hezký film, já tyhle dramata z období války mám ráda.

Hodnocení: 7/10

5. Toy Story 3 - Konečně jsem se podívala i na Toy Story 3, opět mám jenom pár let zpoždění. Bylo to hezké, ale nevyrovnalo se to předchozím dílům, to prostě ani není možné. Vlastně mi to přišlo takové smutné, ani nevím proč. Ale stejně jsem spokojená, je to hezký oddechový film, na který se skvěle kouká.

Hodnocení: 8/10

6. Despicable Me 2 - Druhý díl mi přišel malinko horší, než první, ale opravdu malinko, i tak to bylo zábavné a Gru jako otec byl prostě úžasný. Hrozně se těším na Mimoně, snad se na ně taky brzo podívám.

Hodnocení: 8/10


7. Paddington - Další hezký rodinný film. A navíc ta kombinace herců Downton Abbey a Doctora Who byla úžasný, Peter Capaldi měl úžasnou roli. Bylo to zajímavé, ale asi ne něco, co bych musela nutně vidět znovu.

Hodnocení: 8/10

8. Irrational Man - Nečetla jsem na to dobré recenze, ale je to další Woody Allen a navíc s Emmou Stone, tak jsem se na to podívala. Bohužel to byla docela nuda, děj nic moc, prostě nevím. Řekla bych, že to není film pro mě, ale jak říkám, nemá to zas tak dobré recenze.

Hodnocení: 5/10

9. Dirty Grandpa - Další film se špatnými recenzemi, ale naopak tohle mě bavilo a to hodně. Ono to je taková na hlavu postavená blbost, až to je hrozná sranda a fakt hodně jsem se u toho nasmála. Jo, byly to takové ty trapné vtipy , ale mě prostě přišlo, že si z toho všeho dělají srandu a nevím, jestli to tak mělo být, ale mě se to prostě líbilo, asi to bude guilty pleasure. Postava Julianne Hough byla fakt směšná a navíc tam hrál Zack Efron a co víc si přát, že?

Hodnocení: 9/10


10. Cake - Jennifer Aniston v tom byla úžasná, ale jinak nevím, přišlo mi to takové trošku opakující-se a místi nezáživné. Ale jinak to mělo skvělý námět, zpracování i herecké výkony, jenom já prostě potřebuju film, ve kterém se děje něco každou vteřinu, jinak často mívám pocit, že se flákám a nebaví mě to.

Hodnocení: 7/10

11. Get a Job - Miluju Annu Kendrick, takže jsem to vidět musela. Bohužel neměla úplně hlavní roli a opět hezký námět, ale mě to prostě místy nebavilo. Nevím, co to se mnou je, ale já poslední dobou u filmů mám hrozné výčitky, že nic nedělám a pak si to pořádně neužiju.

Hodnocení: 7/10

12. Blackhat - Tak tohle byla hodně velká nuda a ani Chrisovi Hemsworthovi se to nepodařilo úplně zachránit, ale pravda je, že nebýt něho tak to asi vypínám, takže těch 5 hvězdiček je za něho. Stejně jsem spoustu věcí přeskočila, protože jsem se na to nemohla koukat, nebavilo mě to.

Hodnocení: 5/10


13. Blauwasserleben (Prokletý ráj) - Na tenhle film jsem se s mamkou dívala v televizi. Když to začalo, tak to vypadalo hrozně zajímavě, tak jsme se na to dodívaly, ale obě jsme čekaly něco jiného. Začátek dobrý, ale zbytek filmu se tam už vůbec nic nedělo, což je škoda.

Hodnocení: 5/10

14. Maps to the Stars - Hodně zajímavé psychologické drama, které jsem si užila víc, než jsem čekala. Sice i tady bych měla nějaké výhrady a nemusím to vidět znova, ale líbilo se mi to.

Hodnocení: 8/10

15. A Little Chaos - Tohle byl nádherný, kouzelný film se skvělými hereckými výkony. Hrozně se mi líbilo to prostřední a ta romantická zápletka působila opravdu romanticky, věrohodně, prostě povedený film.

Hodnocení: 8/10


16. Kingsman: The Secret Service - Tohle je film, který si správně užiju. Skvělý akční film s dobrými herci. Místo to na mě bylo trošku moc brutální a moc krve, ale jinak super, pořád se tam něco děje a člověk se u toho nenudí.

Hodnocení: 9/10

17. You May Not Kiss the Bride - Tohle bylo… divné? Já nevím, čekala jsem od toho něco víc, bylo to takové nijaké, zvláštní, přitažené za vlasy, vůbec ne romantické, měla bych ještě pokračovat?

Hodnocení: 6/10

18. Miss You Already - Tak jsem si zas jednou pobrečela, ale byl to moc krásný film, až se mi díky němu začalo stýskat po mých "nejlepších" kamarádkách. Celou dobu jsem přemýšlela, kdo sakra hraje Kita a za celou dobu mi nedošlo, že to je Dominic Cooper a.k.a. Howard Stark. Na mou obranu jsem už byla nemocná.

Hodnocení: 8/10


19. Krásná pokojská - Tenhle film jsem viděla už několikrát, ale dávali ho v televizi a já jsem byla nemocná a bylo mi tak zle, že jsem na nic neměla sílu, takže jsem ležela v obýváku a koukala na televizi, proto jsem ho viděla. Jak mi bylo zle, tak bych přísahala, že tam hraje Bradley Cooper. Na konci mi došlo, že jsem blbá a Bradley to přece není. O to větší pak bylo překvapení, když jsem zjistila, že tam hrál Lord Vodlemort. No, stane se, já jsem byla fakt hotová a celou noc jsem nespala.
Hodnocení: 9/10

Tak tohle je mých 19 filmů za červen. Jaké filmy jste viděli vy?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já, padouch naprosto miluju a tuším, že dává dnes večer :D Kingsman mě hrozně překvapil, bavila jsem se od začátku do konce. Krásná pokojská je pro mě už taková klasika, ale mám ji spojenou s Vánoci, takže teď jsem na ni nekoukala. Paddington byl taková blbost, až to bylo dobrý :D Plánuji zkouknout už teď mi chybíš.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zahanbena, pulku z toho vubec neznam :-O mam co dohanet

    OdpovědětVymazat

Popular Posts