Movies I've Seen in July 2016

7/30/2016 04:24:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Blíží se nám konec měsíce, proto jsem se dneska rozhodla napsat přehled shlédnutých filmů. Jednak něčím začít musím a navíc vím, že už se na žádný film nepodívám. Tento měsíc jsem moc filmů neviděla, pouze 3. Částečně za to může nedostatek času, kterého teď mám méně, nastoupila jsem na brigádu a jsou i další věci, ale i když ten čas mám, tak se na filmy poslední dobou moc nedívám, spíš se věnuju seriálům. Ale i přesto se tady 3 filmy sešly, tak se na ně dneska podíváme.


1. Now You See Me 2 - Pro mě velmi očekávaný film, na který jsem pochopitelně hned vyrazila do kina. Jednička byla možná malinko lepší, ale i tak to bylo úžasné a moc jsem si to užila. Teď už jenom doufat, že bude i další díl. Původně jsem se bála, že tam bude chybět Isla Fisher, která se kvůli těhotenství natáčení neúčastnila a jako náhrada tam byla Rose Byrne, ale ta byla ve své roli skvělá, takže jsem nakonec úplně zapomněla, že tam Isla není. Skvělý film, rozhodně se na něj podívejte.

2. Me Before You - Opět pro mě očekávaná film, na který jsem původně chtěla jít do kina, ale Cinestar mi překazil plány, oni to totiž v kinech neměli, takže jsem se na konec podívala doma. Opět jsem byla velice spokojená, všichni herci podali skvělé výkony a samozřejmě jsem u toho řvala jak želva, ale nikdo nebyl doma, tak to bylo v pohodě. Teď mám ovšem chuť si znovu přečíst knížku, což by asi byla sebevražda, ale nevadí.

3. The Martian - Posledním filmem je Marťan, na kterého jsem se chtěla podívat už od podzimu minulého roku, ale čekala jsem, až se mi podaří přečíst knížku. Tu už jsem četla a recenze už na blogu je, nebo vás teprve čeká, nejsem si jistá. Každopádně film byl zajímavý, šli hodně podle knížky, což já mám ráda. Nevím, jestli jsem žila v jeskyni či co, ale nějak mi uniklo obsazení, věděla jsem akorát, že tam hlavní roli má Matt Damon. Jak se tam tak začali objevovat herci, tak jsem si říkala, že ta velitelka až nápadně připomíná Jessicu Chastain, pak bych přísahala, že tam je Kate Mara no a když se tam objevil Sebastian Stan aka Bucky, málem to se mnou seklo. Jo, asi jsem žila v jeskyni.

Jaké filmy jste viděli vy? Díváte se přes léto na film více, nebo naopak méně?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Než jsem tě poznala a Podfukáře chci také vidět :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem Me beforey you úplne najviac ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám omezený výběr filmů, protože nejdřív si chci přečíst knížku, ke které se samozřejmě dostanu až za dlouhou dobu. :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts