New In: April 2016

4/30/2016 08:40:00 odp.


Přeju krásnou slunečnou sobotu a vítám vás u nového článku. Sice ještě stále máme duben, ale tak nějak nepředpokládám, že by se mi povedlo ještě něco koupit (i když, nikdy neříkejte nikdy), tak jsem se rozhodla, že sepíšu nakoupené novinky za duben, abych s tím zase neměla zpoždění. Musím upozornit, že tento měsíc je to docela nabité a je tady i dost dražších kousků, ale spoustu věcí jsem docela nutně potřebovala, však uvidíte sami. Tak už pojďme na to, protože to asi opravdu bude velice dlouhé.



Hned na začátku měsíce jsem zavítala do Levných knih, protože jsem na webu zmerčila, že mají Pod Nekonečnou Oblohou jenom za 49 Kč. Tato kniha je asi v první desítce mojí TBR, takže je logické, že jsem byla ráda a při první příležitosti jsem tam zaběhla, aby mi ji nikdo nevykoupil. Prvních pár minut jsem se tam motala, protože jsem ji neuměla najít a při tom jsem málem nakoupila plno jiných knih. Nakonec jsem nějakým záhadným způsobem zavítala do zadní sekce, kde jsem nikdy předtím nebyla, protože jsem měla dojem, že tam nic není. Jasně, nic kromě dvou fantasy/sci-fi regálů plných knih. A samozřejmě tam byla i PNO, takže jsem ji hned brala. A byla tam hromada jiných knih, u kterých jsem uvažovala, že si je vezmu, ale nechtěla jsem to přehánět a většinu jsem ani neměla na TBR. Nakonec jsem tam zahlédla, Oškliví za směšnou cenu 29 Kč. Vzpomněla jsem si, že ji mám taky v TBR, tak za tu cenu jsem si ji musela vzít. Můžeme se teď na chvíli zastavit a obdivovat, jak nádhernou holografickou obálku PNO má? Myslím, že tahle fotka se povedla, protože vidíte, jak nádherně hraje všemi barvami.


V Levných knihách ještě zůstaneme, protože jsem u pokladny zahlédla tenhle krásný malý diář za 19 Kč. Já sice diář mám, ale velký, které používám jenom doma, takže jsem si vzala tenhle malý, který můžu mít pořád u sebe a na rychlo do něj psát úkoly a podobně a doma si to přehledně přepsat do toho velkého diáře.



Došly mi papírové kapesníky, takže jsem potřebovala sehnat nové. Většinou jsem brala nějaké parfemované, ale tentokrát jsem v DM našla tuhle limitovanou edici s nádhernými obaly. Je tam 15 balíčků s 5 druhy designů a jsou prostě nádherné. Stály asi 40 Kč.





Teď se podíváme na pár věcí z kosmetiky. Všechno jsem nakoupila ve slevách za super ceny. Zelená metalická tužka na oči od Rival de Loop Young stála asi 15 Kč a zatím jsem s ní spokojená , akorát se obtiskává na víčko, jenže to je tím, že je mám povislé a tužka sama o sobě za to nemůže. Dále tady jsou dvě rtěnky, obě v červeném odstínu a obě Rimmel. Nalevo můžete vidět novinku The Only 1 v odstínu 620 Call Me Crazy, který jsem koupila asi za 60 Kč, protože se tohohle odstínu pravděpodobně zbavovali. Je to červené s oranžovým nádechem. Další rtěnka je z řady Moisture Renew, kde se taky vyprodávaly některé odstíny. Toto je 510 Mayfair Red Lady, který stál asi 30 Kč? A poslední věcí je tvářenka od Essence z letní limitky Fun Fair. Původně jsem si chtěla vzít tu světlejší, ale měla jsem strach, že bude špatně pigmentované, takže jsem sáhla po této v odstínu 01 ring around the rosy. Stála asi 40 Kč? Ty ceny si už fakt nepamatuju. Všechny věci jsem sehnala v Rossmanovi.


Časopis Joy si kupuju jenom občas, pokud tam je nějaký výhodný dáreček nebo pokud mě zajímá celebrita na titulní stránce. Suki Waterhouse sice moc ráda nemám, ale jako dárek bylo trio mini lesků od Essence, tak jsem si skočila do trafiky. Ty lesky sice skoro nic nevydrží, ale přijdou mi hrozně roztomilé a navíc nádherně voní.


Poslední dobou se mi zhoršila pleť, takže jsem si na čistě pořídila tento čístíci gel od Nivea. Zatím ho používám moc krátce, aby vám k němu něco řekla. Vyšel asi na 130 Kč a mám ho z DM.


Už je to nějaká doba, co se v drogeriích DM objevily suché šampony Batiste, ale mě samozřejmě opět trvalo několik měsíců, než jsem si nějaký pořídila. Vybrala jsem si květinovou vůni, protože ta ke mně sedí nejvíc. Zatím jsem ho teda zkoušela asi 3x a nevím, nějaký velký výsledek jsem nepozorovala, ale určitě budu zkoušet dál. Vyšel mě na 119 Kč za 200 ml.


Avon příchází na trh s gelovým top coatem, který doplní jejich gelové laky. Slibuje delší výdrž laků, takže jsem zvědavá, protože jejich gelové laky mi na nehtech nedrží. V příštím katalogu bude myslím za 129 Kč, já jsem ho měla nějak za 60 Kč. Ještě jsem ho nezkoušela, možná zítra, pokud mi to vyjde.


Řeknu vám to takhle - nepouštějte mě do knihkupectví. Fakt ne. Původně jsem vlezla do Knihy Dobrovský jenom omrknout, co je nového a zabít čas, protože jsem čekala na přednášku, nakonec jsem tam nechala více než 400 Kč. Měli totiž ve slevě první 3 díly Vampýrské akademie a za 69 Kč jsem je tam prostě nemohla nechat. Teď ještě musím sehnat čtvrtý díl a budu mít doma celou sérii.


Další věcí, které jsem tam neodolala, jsou tyhle omalovánky Cizinka (Outlander). Já už je chtěla od doby, co vyšly, takže byla jen otázka času, než si je pořídím. A jelikož se rychlým krokem blíží zkouškové, volba byla jasná. Cena je 249 Kč, já jsem měla 10% slevu na ISIC, ale neptejte se mě, kolik to je, matiku jsem už skoro rok neměla. Omalovánky obsahují 50 obrázků s motivy knížek a seriálu a jsem z nich nadšená. Sice některé obrázky obsahují docela dost velké detaily, ale bude to sranda. Už jsem se pustila do prvního obrázku a je to super, vždycky si k tomu pustím nějakou audio knihu a je to fakt uklidňující. Teď jsem bohužel byla nucena na pár dnů přestat, protože nemůžu pořádně hýbat pravým palcem, ale už se těším, až se k nim zase vrátím. Pokud byste měli zájem, můžu sem vždycky dát svůj pokrok, popřípadě hotový obrázek.




Už tradičně tady je nové číslo Cosmopolitanu a tento měsíc jsem k němu přidala i Harper's Bazaar. Nejenom, že na něm je Jennifer Lawrence, jedná se o beauty speciál který obsahuje 100 stran krásy navíc. Nebudu lhát, ještě jsem se k tomu nedostala, ale to nevadí, hlavně že ho mám doma, však jeho čas jednou přijde.




Další kosmetické nákupy pochází ze středy. Tentokrát jsem zavítala do Tety omrknout ,co tam mají nového. Nic moc, žádné zajímavé slevy, Essence limitku ještě z léta. Ale už dlouho jsem pokukovala po lesku/lip creamu od Essence s polo-matným efektem. Vybrala jsem si svou oblíbenou červenou barvičku. Zatím jsem ho zkoušela jenom doma, abych věděla, jak vypadá a zatím super, už se těším, až si ho vezmu i ven. Dalším přírůstkem je už druhá rtěnka Rimmel Moisture Renew, které měli ve výprodeji za 50 Kč. Měli tam ale jenom 2 odstíny - tento a takovou výraznou růžovou. Vybrala jsem si odstín 200 Latina, což je nude/mauve růžová se shimmerem. Na rtech vypadá moc krásně, bohužel mi teda špatně drží a po nějaké době začíná zalézat do vrásek.



Na jaro jsem potřebovala nový kabátek, ale najít ho byl naprosto nadlidský úkol. Nejprve nikde nebylo vůbec nic, potom už jsem nějaké našla, ale všechny buď béžové a takový já už mám, nebo tmavě modré, ale já jsem na jaro chtěla světlejší a výraznější barvičku. Nakonec se stal zázrak a v Gate jsem našla tenhle červeno/růžový. Je teda víc růžový než červený, ale barva je to moc hezká, výrazná a zářivá, přesně jak jsem chtěla. Stál 1098 Kč, což je na kabát relativně dobrá cena.



Na jaro jsem si chtěla pořídit nějaký tenký svetřík na knoflíky, což je prakticky nemožné, protože knoflíky teď evidentně nejsou moderní. Takže jsem si pořídila aspoň tento kardigan, přehoz, svetr nebo jak tomu chcete říkat. Je z Takka a stál 369 Kč. Chtěla jsem něco v neutrálních barvách a tenhle je černobílý, což je super a navíc se mi moc líbí ten vzor.


Dále jsem potřebovala nějaké boty, které budou pohodlné na dojíždění do školy a vhodné do deště. Dříve jsem hodně nosila boty na podpatku, ale když teď pořád chodím z vlaku na autobus, dobíhám to když nestíhám a podobně, tak ty podpatky nemůžu nosit. Původně jsem chtěla nějaké oxfordky bez podpatku nebo něco podobného, ale žádné vhodné jsem nesehnala, takže jsem sáhla po teniskách Adidas NEO. Omlouvám se, že fotka je z internetu, ale až při psaní článku jsem zjistila, že jsem je zapomněla vyfotit a byla jsem moc líná jít je hledat a fotit. Jsou z Deichmanu a stály 1399Kč, což je docela dost, ale jiné boty jsem si nevybrala. Líbí se mi ty barvičky, jsou takové jarní.


Teď přejdeme k největší položce, kterou je… foťák. Už hrozně dlouho jsem si stěžovala, že nemám pořádný foťák, máme akorát rodinný, který je na baterky a navíc už je starý, takže ty baterky nic nevydrží, pořád se musí kupovat a navíc jsem se musela pokaždé ptát, jestli si ho můžu půjčit. Proto jsem se rozhodla, že se trošku plácnu přes kapsu a koupím si svůj vlastní. Po dlouhém vybírání jsem vybrala Canon IXUS 160. Fotáky Canon jsou celkem populární, kvalitní a tenhle byl docela levný, ale pořád výkonný, což je super. Vyšel mě na 2149 Kč, což sice je dost, ale levnější bych ani nebrala. Fotí dobře, ale zatím se s ním učím, protože má spoustu možností nastavení. Všechny tyto fotky jsou focené s ním.


Samozřejmě jsem si musela koupit i paměťovku ,ať mám ty fotky kam dávat. Mám 16 GB, což si myslím bude dostačující. Tady vidíte jenom obal, protože už ji logicky mám ve foťáku, ale tak asi každý vím, jak paměťovka vypadá. Stála myslím 249 Kč. Foťák i paměťovku jsem kupovala v Datartu, pokud vás to zajímá,

A máme tady konec dlouhého výčtu nákupů. Co hezkého jste si v dubnu koupili vy?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Čítala som jednotku Pod hviezdnou oblohou a tie vreckovy sú krásne, musím si ich ísť kúpiť aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní nákupy. Foťáček se ti bude hodit, taky bych ho potřebovala :-) Kabát z Gate jsem si zkoušela ale vůbec mi neslušel takže hold nic.

    OdpovědětVymazat

Popular Posts