Dove Deeply Nourishing Shower Gel Review

4/24/2016 05:17:00 odp.


Ahoj, přeju vám krásnou neděli. Dnes se asi historicky poprvé podíváme na recenzi sprchového gelu. Celkově mám většinou recenze na dekorativní kosmetiku, takže jsem si řekla, že by to chtělo i nějaké recenze na pečující kosmetiku, takže právě ty vás teď čekají. Sprcháčů už jsem vyzkoušela spoustu, různých značek a vůní a ráda zkouším nové. Tenhle od Dove jsem měla doma už hrozně dlouho a nedávno jsem ho dopoužívala, takže se půjdeme podívat, jak mi vyhovoval.


Popis produktu:

Hýčkejte se a proměňte sprchování na krásný zážitek se sprchým gelem Dove Deeply Nourishing. Jeho jedinečné složení s technologií Nutrium MoistureTM pomáhá vyživovat a hydratovat pokožku. Příjemná neutrální vůně klasického sprchového gelu Dove. Obsah: 250 ml

Pokud se nepletu, tak sprcháč kupovala mamka už docela dávno, takže vám neřeknu kde ani za kolik. Sprcháč má zajímavý obal s netradičním tvarem. Nahoře a dole je zůžený, uprostřed naopak zaoblený. Je v kombínaci bílé a modré, což působí hrozně příjemně a elegantně. Bohužel jsem občas měla problém s otevíráním, je to docela malinké a často jsem musela použít nehty, abych se tam dostala. Naštěstí to pak jde otevřít velmi lehce.


Sprcháč má příjemnou, neutrální jemnou vůni, takže pokud nemáte rády moc aromatickou kosmetiku, tohle je něco pro vás. Já osobně mám ráda sprcháče, které krásně a výrazně voní, takže tahle neutrální vůně není zrovna můj šálek kávy, ale to záleží na osobních preferencích, není to chyba produktu. Co mi bohužel hodně vadilo, bylo to, že skoro vůbec nepěnil. Možná to je jenom můj pocit, ale dle mého názoru by sprcháč měl pěnit, abych se s ním mohla umýt, protože jinak mám pocit, že na té houbičce nic není a v podstatě se vůbec neumývám. Přesně tento pocit jsem u něj měla, takže to vedlo k tomu, že jsem ho tam dávala víc a tím pádem mi hrozně rychle došel.


Konzistence bylo taková krémovo-gelová, jestli vám to dává smysl, ale prostě hrozně špatně pěnil. S tou hydratací bych to taky úplně nepřeháněla. Pokožku rozhodně nevysušoval, ale že bych ji měla extrémně hydratovou se říct nedá, stejně jsem používala tělové mléko. Každopádně pokud jsem ho někdy nestíhala použít, nic se nestalo a moje pokožka to přežila. Celkově mám ze sprcháče dost smíšené pocity. Značku Dove mám ráda, bohužel konkrétně tenhle výrobek mi nesedl, ale určitě bych ráda vyzkoušela jiné druhy. Netuším, jestli se ještě tento druh prodává v drogeriích, ale řekla bych, že ho seženete.

Plusy:
+ neutrální vůně
+ netradiční vzhled obalu
+ barevná kombinace
+ konzistence

Mínusy:
- málo pěnil
- rychle ubýval
- šel hůře otevřít

Zkoušely jste tento neutrální sprcháč značky Dove? Jaký je vás nejoblíbenější sprcháč?


You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tento sprchový gel jsem ještě neměla, ale jeden od Dove mám v zásobách. Moje nejoblíbenější sprchové gely jsou ty od Yveš Rocher. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám veľmi rada Dove sprcháče, hlavne cez zimné obdobie :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts