Avon Rozjasňující tónovací krém SPF 20 Review

4/22/2016 09:40:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dnes se opět podíváme na zoubek produktu značky Avon. Tentokrát půjde o Rozjasňující tónovací krém řady Nutra Effects. Tuto řadu mám celkem ráda, všechny krémy, které jsem zkoušela mi relativně vyhovují, přestože na jiné krémy od Avonu jsem měla alergickou reakci.


Co krém slibuje:

Tónovací denní krém obnovuje zdravý jas pleti. Chrání díky SPF 20. Vhodný pro všechny typy pleti.
  • hydratuje a dokonale sjednocuje tón pleti
  • navrací přirozeně rozjasněný vzhled pleti
  • okamžitě redukuje viditelnost nedokonalostí pleti
  • přizpůsobí se každému tónu pleti
Účinky: Složení s aktivním komplexem s výtažky ze semen strelície napomáhá obnovovat pleťové buňky, dodává pleti energii a redukuje viditelnost barevných nedokonalostí pleti. Strelície je jedna z nejkrásnějších exotických květin, dokonale sjednocuje tón pleti a navrací ji rozjasněný a zdravý vzhled. Složení viditelně oživuje mdlou a unavenou pleť a zanechává ji zdravou a zářivou. Obsahuje mikročástečky, jemně tónuje a okamžitě redukuje viditelnost nedokonalostí pleti. Nekomedogenní. Hypoalergenní. Bez parabenů. Dermatologicky, alergologicky a klinicky testováno. Vhodné i pro citlivou pleť. Chrání díky SPF 20.


Krém naleznete v plastové tubičce, ze které ho vymačkáte. Obal je laděn do béžovo-oranžovo-žluta a působí moc příjemně, není přeplácaný. Krem se vymačkává dobře, dobře se otevírá i zavírá a nikde nevytéká. Obsah je 50 ml, což je klasický obsah krémů. Konzistence krému je taková střední - ani moc hutný, ale zároveň ani příliš tekutý. Dobře se s ním pracuje, lehce se nanáší a roztírá po pleti. Krém má takovou lehce béžovou barvu a obsahuje hnědé částečky, což jsou ty pigmenty, které umožňují tónování pleti. Bohužel si dovoluju nesouhlasit s tím rozjasňováním, protože žádné rozjasňující účinky nepozoruju. Krém je bohužel relativně tmavý a musíte ho nanést jenom trošku, jinak vypadáte jako mrkev. Ovšem musím přiznat, že ačkoliv působí tmavě, po chvíli si na pleti tak trochu "sedne" a přizpůsobí se. A tím, že se nejedná o kalsický make-up nebo BB Cream nepůsobí jako maska, jenom vám dodá trochu barvy. Je ovšem třeba si ho rozetřít i na krku, jinak to jako maska působit bude.


Ty pigmenty v tom nejdou moc vidět, ale abyste si udělali trošku představu o tom, jak to vypadá. Na pleti vydrží celý den a musím říct, že docela hezky hydratuje. Navíc ochranný faktor 20 se docela hodí, halvně na léto, což je období, na kdy bych tento krém doporučila. I bledulky v létě (většinou) chytnou trošku barvu, takže to můžete trošku brát jako samoopalovák. Osobně sice pořád preferuju make-up, ale občas, když na sebe nechci nic moc patlat, ale potřebuju pleť jenom sjednotit, sáhnu po tomhle krému. A na to léto bude opravdu ideální, ačkoliv to asi bude chtít víc zapudrovat, protože je dost hydratační.


Vidíte, že zas tak moc vicět nejde, jenom někde je ta ruka trošku tmavší, takže to orpavdu není nic hrozného. Ale musíte ho nanést v tenké vrstvě, při vrstvení potom tmavne a fakt vypadáte jako mrkvička, už se mi to jednou stalo, takže jsem ho musela odlíčit. Když už jsme od toho odličování, tak ho odličuju klasicky micelárkou, jako by to byl make-up nebo BB Cream. V Avonu ho seženete kolem 100 Kč, liší se to v každé kampani. Hádám, že existují lepší tónovací krémy, ale pokud heldáte něco levného, tak vám ho můžu doporučit, pokud teda nejste úplně bílá jako sněhulák, což já už teď naštěstí nejsem a navíc mám obličej stejně tmavší než zbytek těla.

Plusy:
+ balení
+ výdrž
+ hydratace
+ relativně dobře se přizpůsobuje pleti
+ cena
+ SPF 20

Mínusy:
- může se zdát tmavý
- při nanesení ve větší vrstve působí jako maska

Máte s tímto krémem zkušenosti?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. To je zvláštní, že jsem si tohoto krému v katalogu Avon ještě nevšimla.. každopádně vypadá celkem fajn, akorát se obávám, že na mě by byl vážně moc tmavý :(

    Zve Tě na mojí giveaway!
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Popular Posts