10 Weird Facts About Me

4/25/2016 05:57:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dneska to bude něco trošku jiného, než na co jste zvyklí a nejsem si úplně jistá, jestli bych tenhle článek měla vydat, ale tak aspoň bude sranda. Dneska se totiž dozvíte 10 divných faktů o mojí osobě. Jak říkám, sranda. Doufám, že po přečtení tohoto článku neusoudíte, že jsem naprosto šílená (ale to už asi dávno víte, že?) a nepřestanete tady chodit. No, hádám, že to brzy zjistíme. Těch faktů bych tady mohla uvést asi milion, ale pro začátek jsem vybrala pár základních, a pokud se vám to bude líbit (a příliš vás to nevyděsí), možná časem udělám pokračování, kde zjistíte, že jsem ještě divnější, než jste předpokládali. Tak co, jste připravení?


1. Mluvím se neživými věcmi. S mobilem, ledničkou nebo klidně s mrkví, kterou strouhám na salát. Často jim i nadávám, nebo děkuju. Prosím, řekněte mi, že nejsem jediná, kdo tohle dělá

2. Nenávidím rajčata, které jsem jako malá milovala. Dokonce jsem prý u babičky chodila k sousedům do skleníku, kde rajčata pěstovali, ale teď je nemůžu ani cítit, zkoušela jsem je už několikrát. Ovšem kečup miluju a mohla bych ho mít úplně všude, kromě párku (#ellaslogic)

3. Když začnu číst nějakou knížku, tak ji dočtu, ať už je jakkoliv nudná. Existují pouze 3 výjimky, které jsem nedočetla - Dvojí život Heleny Grahamové, Bídníci a Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.

4. Když se dívám na seriál a některé scény mě nebaví, tak je přeskočím. Občas se stane, že ten díl takto zkrátím na polovinu.

5. Vždycky mám období, kdy jsem "posedlá" nějakou barvou. Kdysi to byla třeba fialová, oranžová a růžová. Momentálně jsem někde v meziobdobí, kde hledám svou další barvu.

6. Když jsem byla menší, chtěla jsem se jmenovat Charlotte. Později mi došlo, že k mému příjmení by se to asi nehodilo. Ale stejně bych si klidně nechala změnit jméno, protože se mi nelíbí.

7. Jako malá jsem chodila do tanečního kroužku a gymnastiky. Moje kariéra asi nikdy nebyla moc úspěšná, protože teď jsem na všechno levá.

8. Někdy přemýšlím nad více věcmi najednou, až se v tom nakonec ztratím a všechno zapomenu.

9. Nikdy v životě jsem nepila alkohol. Což možná není úplně divný fakt, ale spoustě lidem to divné přijde, takže tak.

10. Celoročně mám na svých skříních nalepené papírové vločky. Ano, i v létě.

Tohle je pro dnešek všechno, snad vás tenhle článek pobavil a něco nového jste se o mě dozvěděli. Pokud chcete, budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jaký článek byste na blogu v nejbližší době rádi viděli.

You Might Also Like

1 komentářů

Popular Posts