Essence All ABout Bronze Eyeshadow Palette Review

1/29/2016 05:51:00 odp.


Ahoj, vítám vá s u nového článku. Dneska se na zoubek podíváme paletce All ABout Bronze od Essence. Už před nějakou dobou jste si mohli přečíst recenzi na její kolegyni All About Roses. Essence tyto paletky představila v srpnu, já jsem obě tuším kupovala v průběhu září. V současné době už mám všech 5 paletek (já vím, jsem šílená, nemusíte mi to říkat), takže časem budou recenze na všechny paletky, ale zatím ty další tři nemám tolik odzkoušené. Bronzovou paletku jsem kupovala hlavně na podzimní líčení, teď v zimě po ní moc nesahám, jelikož to je na mě hodně teplá a třpytivá, ale už se těším, až se k ní znovu vrátím, možná na jaře.


O obalu jsem psala už při minulé recenzi, takže to jenom ve zkratce zopakuju. Obal je plastový, ale je bytelný, takže se nemusíte bát, že se při prvním použití rozpadne. Paletka se dobře otevírá i zavírá, nápisy se neošoupávají, takže za mě dobrý. Není to žádný estetický zázrak, ale je to levná paletka z drogerky, takže hlavní je, že funguje. Akorát se teda snadno poškrábě, můžete vidět, že i na fotce jsou zachyceny nějaké škrábance, ale ani mi to nevadí, používání to nijak neomezuje.


Paletka obsahuje 8 stínů a všechny jsou třpytivé, takže asi nebude úplně pro každého. Pokud třpytivé líčení nemáte příliš v lásce, raději sáhněte po její kolegyni Nudes, která je převážně matná. Odstíny jsou podle mě povedené, najdete tam světlé do vniřního koutku, stíny na celé víčko i tmavší na vystínování. Občas sice mají tendenci vypadat podobně, ale když si s tím pohrajete a trošku to navrstvíte, každý nakonec vypadá jinak. Stíny jsou moc hezky pigmentované, ale pokud by vám to nestačilo, můžete je navrstvit. Trošku práší, ale není to nic hrozného, rozhodně to nějak nebrání v používání. Výdrž je podle mě skvělá, s bází od Avonu mi vydržely i 10 hodin a neztrácely na intenzitě, jen se pak už trošku začínaly slévat do vrásek.


Můžete vidět, že pigmentace je opravdu moc hezká, použila jsem jenom jednu ne příliš silnou vrstvu a je to bez báze, takže za mě super. Ty dva nejsvětlejší jsou sice pigmentované méně, ale ty další jsou opravdu skvělé. Podle mě je tahle paletka ze všech pěti pigmentovaná nejvíc

Za mě to je skvělá paletka, bohužel pro mě není vhodná na zimu, protože je hodně teplá, ale jinak ji moc ráda používám a to mám raděi studené odstíny. Cena je 120 Kč a sehnat byste ji měli v každé drogerii kde mají stojan Essence.

Plusy:
+ cena
+ balení
+ pigmentace
+ výdrž
+ kombiance barev

Mínusy
- některé stíny mohou na víčku vypadat podobně

Takže vidíte, že u mě paletka dopadla velmi dobře, tohle se Essence hodně povedlo. A co vy, zkoušeli jste tuto paletku, nebo nějakou jinou z této řady?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. za také peniažky vyzerá dosť dobre, ale mňa nejak neláka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna tuto paletku nemám, je na mě moc třpytivá ale některé stíny bych určitě i tak využila. O těchto paletkách jsem se sama přesvědčila že i levná značka jako Essence má věci velmi povedené se kterými s klidem zabalí své dražší a oblíbenější kolegyně. Myslím si že i Loreál se se stíny nemůže dvakrát vychloubat a to jejich výrobky sahají k jiné cenové kategorii. Paletka, krom obalu je super pigmentace, dostupnosti, ceně a barevným variacím skvělá.

    OdpovědětVymazat
  3. Na mě by ty barvičky asi neseděly :) ale z těchto All about paletek mám nejradši Rose.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Popular Posts