10 Most Played Songs - December 2015

1/04/2016 05:21:00 odp.


Ahoj, dneska máme na řadě další článek ze série prosincových shrnutí, konkrétně se podíváme na písničky, které jsem poslouchala nejvíce. Tento článek jsem minulý měsíc představila poprvé a myslím, že se vám docela líbil, tak ho tady máme zase. Pro ty, co jsou tady poprvé - v tomto článku vám představím 10 písniček, které jsem dle mého mobilu poslouchala v prosinci nejčastěji. Teprve někdy v polovině prosince mě došlo, že jsem ten seznam měla na začátku měsíce vymazat a začít znovu, ale i tak si myslím, že je docela přesný a tentokrát už ho vymažuju. Tak pojďme na to.



Na první místo se probojovala skladba Roses and Violets od kapely Alexander Jean, kterou tvoří tanečník Mark Ballas a jeho přítelkyně BC Jean, která má neuvěřitelně krásný hlas, ten text je kouzelný a na tuto píseň tančil Markův nejlepší kamarád Derek Hough spolu se svojí partnerkou Bindi Irwin v 21. sérii Dancing with the Stars. A bylo to nádherné vystoupení.


Na druhé místo se probojovala píseň Like I'm Gonna Loose You, která se v žebříčku objevila i minulý měsíc, ale na 9. místě. No, prostě ji stále miluju.


Česká kapela Slza se tu už objevila minulý měsíc, nicméně tentorkát se do žebříčku dostala skladba Celibát.


Katarze tady byla i minulý měsíc, teď si o jednu pozici polepšila.


Když byly ty Vánoce, musela sjsem poslouchat i nějakou tu vánoční hudbu a jedna z mých nejoblíbenějších písní je právě tato. Dokonce jste ji mohli najít i v mém článku o vánoční hudbě.


Tuhle píseň znám už hrozně dlouho, ale v prosinci jsem ji poslouchala docela dost. Hrozně se mi líbí ten text, má to nějakou myšlenku a ta melodie je taková příjemná, pomalá, prostě skvělá písnička.


Zedd má většinou docela dobré, chytlavé písně. A víte, co je na téhle, nebo spíš na klipu nejzajímavější? Z části se natáčel v Praze. A podílelo se na něm několik čechů.


Téhle písničce sjem se docela dost dlouho nějakým záhadným způsobem vyhýbala, ale pak se opět objevila v Dancing with the Stars a já jsem se do ní zamilovala. Takže tak.


Ach. Můj. Bože. Naprosto dokonalá písnička s naprosto dokonalým textem a klipem. Teprve teď jsem zjistila, že byla v Paper Towns? To mi nějak uniklo, já jsem ji objevila, pokud si dobře pamatuju, protože hrála v The originals při nějaké scéně s Hayley a Elijahem.



U téhle písničky ani nevím, proč ji tak často poslouchám, nepojí se k ní žádný zajímavý příběh, ale mám ji prostě ráda.

Jaké písně jste v poslední době nejčastěji poslouchali vy? Ráda si přečtu nějakou inspiraci :)

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Až na tu první písničku mám ráda všechny, nejvíc asi skupinu Slza která mě hodně překvapila. Málo co se mi z české hudby líbí ale právě kapela Slza je vyjímkou, mám je fakt ráda. Hezký výběr :-)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts