Nail Polish Review - Essence The Gel Nailpolish (#25 Prince Charming)

10/29/2015 05:53:00 odp.


Dneska se opět podíváme na jeden lak z mojí docela velké sbírky. Plánuju pro vás i článek, kde vám představím všechny svoje laky, jenže je to trošku složitější. Už jsem je měla všechny nafocené, jenže mi pořád přibývají další, takže to budu muset fotit znovu. Ale už dost k nepodstatným informacím, pojďme se soustředit na dnešní článek. Gelové laky od Essence určitě znáte, ať už jste je sami zkoušeli, nebo jste o nich jen slyšeli. Já jich vlastním hned několik, bohužel většinu nemám nafocených. Což mi připomíná, že tyhle fotky jsou už šíleně staré, lak jsem zkoušela v červenci a od té doby jsem ho nalakovaný neměla, jelikož jich mám tolik, že to nějak nestíhám. Říkám si, že bych si nehty měla lakovat častěji než jednou týdně, protože v současné době mám snad 10 laků, které jsem ještě vůbec nezkoušela. Jejda. No nic, pojďme už se podívat na toho dnešního krasavce.



Asi jste si všimli, že fotky nestojí za nic, ale tak nebudeme vybíraví jako Ellin foťák. Ten si totiž baterky dává na svačinu a jen tak nějaké mu nevoní, chce jen drahé alkalické, které za chvíli taky sežere. Chtělo by to nový, nejlépe od Ježíška, bohužel mi ho asi nikdo nekoupí :(. Ale teď už k laku. Jedná se o odstín 25 Prince Charming, který už bohužel neseženete. Kupovala jsem ho v létě, když měla Essence výprodej a stáhli ho z prodeje, což je velká škoda, protože podobný odstín jsem teď nikde neviděla a jsem opravdu moc ráda, že jsem se k němu dostala. Vyšel mě na 35 Kč, normální cena těchto laků je 45 Kč.


Jedná se o tmavší mint barvičku, skoro bych řekla tyrkysovou, která obsahuje miniaturní třpytečky, které háží odstíny do zlata, modra a občas trošku do fialova. Na fotkách vypadá tmavě, ve skutečnosti je o něco světlejší. Jsem z toho odstínu nadšená, vypadá opravdu pohádkově a na nehtech se mi neskutečně líbil. Jak jsem už říkala, v současné době Essence podobný odstín nemá a ani u jiných značek jsem ho neviděla, což je rozhodně škoda. Lahvička má 8 ml, což je klasický objem laků Essence a mě to rozhodně vydrží pár let, protože jak jsem zmiňovala, docela dlouho to trvá, než se k některým odstínům vrátím (ačkoliv se mi velice líbí) a prakticky nikdy si nelakuju stejný odstín dvakrát.


Tady si je ten odstín více podobný. Lak docela hezky kryje, ale pro lepší efekt to chce 2 vrstvy. Výdrž je stejná jako většina Essence laků - vydrží mi tak 2-3 dny bez nějakého většího porušení, pak se mi začínají odrbávat špičky a taky kraje ukazováčků. Pokud ovšem myju nádobí, tak to nepřežije prakticky žádný lak. Výdrž je bez Essence top coatu, protože jsem ho ještě pořád nesehnala, ale při příští návštěvě drogerii si ho už musím pořídit. Já jsem na tuto výdrž zvyklá, jelikož mám třepivé nehty, na kterých se lak lehce odrbává, ale co jsem slyšela, tak tyhle laky Essence drží dobře, takže vám možná dají až 4-5 dní.


Lahvička je taková baňatá, typická pro Essence. Mě osobně se velice líbí. Víčko je v barvě laků a nahoře je vyražené logo Essence. Šteček je docela velký a zakulacený. Mě osobně moc vyhovuje, nehty se s ním krásně lakují a pro mě je lepší, než štěteček rovný, který Essence mívá třeba v limitkách. Konzistence laků je dobrá, není moc tekutý, ale ani tuhý. Jsem s ním opravdu spokojená, můžu vám ho doporučit všemi deseti.


A jaký je verdikt ve formě plusů a mínusů?

+ cena
+ výdrž
+ krytí
+ štěteček
- Essence ho stála z prodeje :(

Opravdu nemám, co mu vytknout, kromě toho, že se tento odstín už neprodává, což je orpavdu škoda. Ale snad se časem objeví na trhu podobný odstín, který můžete vyzkoušet. A jak jste s laky od Essence spokojení vy? Podařilo se někomu ulovit tento odstín, než ho přestali prodávat?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jej, to je škoda, že ho přestali prodávat.. barvička vypadá vážně nádherně! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. tento lak mám v ružovej a je super za takú cenu! aj táto farbička je krásna, ale skôr na leto, ale aj tak škoda :/

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že už stáhli z prodeje, vypadá opravdu zajímavě, ihned bych si ho dokázala představit na léto :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts