10 Things to Know about Me

10/31/2015 02:11:00 odp.


Zdrávím všechny svoje čtenáře (pokud nějací takoví existují?) a vítám vás u nového článku. Ten bude opět takový vykecávací, absolutně nepřínosný, ale prostě chci, aby na blogu byl takový mix všeho, takže i lidé, kteří nejsou milovníci kosmetiky si mohli něco najít (ačkoliv tohle to asi nebude. Snaha však byla). Pokud umíte číst (což asi ano, protože jinak byste si nečetli tento článek. Bože můj, proč mi dneska tak hrabe?) tak jste pochopili, že tento článek bude soustředěn na mě, protože miluju, když jsem středem pozornosti (#notreally). Ale říkala jsem si, že tento blog už nějakou dobu existuje, proto je asi na čase, abyste se něco dozvěděli i o mě. Pro začátek jsem se pokusila zvolit nějaké základní informace, které by se vám mohly hodit. Pokud budete mít zájem, tak můžu udělat i pokračování, kde si povíme třeba nějaké zajímavosti (just kidding, na mé osobě není nic zajímavého. Realita je krutá). Ale tak dáme si takovou zajímavost na začátek - intro k článkům píšu vždycky před samotným článkem, takže to pak musím milionkrát přepisovat, protože ve chvíli, kdy to napíšu, samotný článek ještě neexistuje, čili informace, které tady uvedu jsou často nepravdivé. Ehm, menší otázka - pochopil někdo tu předchozí větu? Jestli jo, tak vám tleskám, já sama ji nechápu, ale jsem děsne líná to přepsat. Aneb jak už jsem zmínila, dneska jsem nějak mimo.

1. Moje pravé jméno je Pavla. To jste nečekali, že? Nicméně já tohle jméno nemám ráda, přijde mi takové nijaké, nejde z toho vymyslet žádná hezká zdrobnělina ani nic podobného. A když mi lidé říkají Pavlo, přijde mi to hrozně neosobní. Což je divné, když je to moje jméno, že? A jak by mi lidé měli říkat? Těžko říct. Ale v poslední době jsem zjistila, že se mi líbí, když mě někdo osloví Pavli. Což moc lidí nedělá. V podstatě jeden člověk.

2. Je mi 19. Což je velmi důležitá informace. A nějak k ní nemám co říct, jelikož věk nějak okecávat nejde.

3. Studuju na vysoké škole. Bože, nemáte někdo nějaké méně nudné otázky? To už asi všichni ví, když píšu Diary of a College Girl. Takže k tomu se taky rozepisovat nebudu. Proč já vlastně ten článek píšu?

4. Moje oblíbená barva je modrá. Ano, dostáváme se do úrovně školky. Ale já mám modrou fakt ráda. Všude. Všechny její odstíny (díky bohu, že mojí nejoblíbenější barvou není šedá, to by asi dopadlo špatně). Každopádně mívám období, kdy jsem posedlá nějakou barvou. Kdysi to byla fialová. Po ní přišla zelená. Pak asi oranžová. A v současné době je to asi růžová. A to jsem jí kdysi nesnášela.

5. Bydlím v rodinném domku s mými rodiči a mladším bratrem. Velice nepodstatná informace, pokud se nás nesnažíte vyloupit. A pokud jo, tak tohle vám v tom asi nepomůže. Smůla.

6. Jsem obrovský seriálový maniak. V současné době jich sleduju tak 25. A to počítám jenom ty, které se vysílají a ne ty, které zrovna mají pauzu. Neptejte se mě, kde na to beru čas, já sama nevím.

7. Nemám nejoblíbenější jídlo. Fakt na tuhle otázku nikdy neumím odpovědět. Miluju sladké, takže možná palačinky? Pirohy? Hodně mám ráda kuře s rýží a rizoto. Ale nejoblíbenější jídlo? Fakt nevím.

8. Jsem neskutečně ironický a sarkastický člvoěk. Tohle jsou moje jediné zbraně. Polovina věcí, které vypustím ze svých úst jsou buď ironické, nebo sarkastické, podle toho, s kým mluvím. Někdy to se mnou musí být těžké, to uznávám.

9. Mezi mé nejoblíbenější filmy patří A Walk to Remember, Dirty Dancing, Grease, My Sister's Keeper a The Fault in Our Stars. U seriálů jednoznačně vedou Friends, Teen Wolf a Revenge (R.I.P. :((()

10. Jsem docela velký introvert. Ale pokud jsem se svými přáteli, tak bývám hodně veselá a upovídáná, takže se to dost odvíjí od lidí, se kterýma jsem. Ale moje introvertní stránka stále převažuje.

Tak, tohle jso uvšechny informace, které jsem se vám dneska rozhodla poskytnout. Pokud na mě máte nějaké otázky, tak mi je můžete psát do komentářů a já je třeba použiju při pokračování, jestli nějaké bude. Popřípadě vám odpovím v komentářích. Tak snad jste se o mě dozvěděli něco, co vás zajímalo a snad vás tyto informace neodradili a vy i nadále budete číst moje články.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. miluju ironii a sarkasmus! :D v tom 8. bodu se úplně shodujeme :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavý článok, je dobré písať aj takéto články. ;)

    Vladies

    OdpovědětVymazat
  3. Pavlo? Co třeba Pájuš? :) možná je to od Pavlíny, ale mně se to líbí, říkáme tak kamarádce a je to takové milejší. A nejsi divná, já nesnáším, když mi někdo říká Deniso, přijde mi to, jako by byl naštvaný :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat

Popular Posts