New In: January 2016

2/02/2016 05:40:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Máme tady únor, což znamená, že se opět můžete pokochat tím, co jsem si během ledna nakoupila. Tenhle článek jsem chtěla vydat už včera, ale nestihla jsem ho napsat, takže bude až dneska. Je toho opět docela dost, ale ne všechno jsem si kupovala sama.


První nákup byl takový trošku neplánovaný. Jela jsem s našima nakupovat a stavila jsem se do Rossmana, kde měli ve slevě pudr od Dermacolu za nějakých 60 Kč. Já jsem sháněla nový pudr, tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet a zatím vypadá dobře. Je to ten s reliéfem krajky. Mysím, že mám odstín 02, ale je krásně světlý a do růžova.
Další věci mám z Pepca. Od nového roku jsem se rozhodla vést si diář a sháněla jsem nějaké barevné pera, které nepropisují strány. Měla jsem dvoje tenké fixy Centropen, ale oboje bohužel propíjí, tak jsem si pořídila tyhle asi za 20 Kč. A k tomu jsem přihodila lepíky, ale jak můžete vidět, doma jsem zjistila, že ty zelené vůbec nelepí, ale aspoň ostatní se zdají v pohodě.


Dále tady máme objednávku z Avonu. Jako první tam je tělový peeling s bambuckým máslem a hnědým cukrem, který hrozně hezky voní, ale ještě jsem ho nezkoušela, protože mám otevřený jiný. Dále tam je odličovací mléko, které mám moc ráda, tak jsem si pořídila jedno do zásoby a dvě pleťové masky z řady Planet Spa. Ta první je s kaviárem, ta druhá s bílám čajem. Tu druhou jsem zkoušela a nic moc neudělala, akorát mi hrozně vysušila pleť.


Avon představil svoje matné rtěnky, které jsem pochopitelně musela vyzkoušet. Nakonec u mě skončily 2 odstíny - růžový Adoring Love a fialový Berry Blast. Zatím jsem si na ně názor ještě neutvořila, asi jsem čekala něco lepšího, ale jsou použitelné. Stojí teď myslím 100 kč, já jsem je měla za 69 Kč.


Během ledna jsem zavítala do Levných knih, kde jsem si něco nakoupila. Původně jsem to tam šla jenom omrknout, protože podle stránek u nás žádnou z těchle knih mít neměli, ale nakonec jsem je tam našla, tak to asi neaktualizují. Největší radost mi udělal Polibek čarodějky, protože první díl mám domaa chtěla jsem si přečíst i druhý, tak teď můžu. Báječné mininakupování jsem ještě nečetla, skončila jsem práve u toho dílu, tak jsem ho vzala a ještě jsem vzala 2 knihy Jenny Han. Je to bohužel druhý a třetí díl, první nikde není, ale to nevadí, já si ho někde seženu. Nepamatuju si už přesné ceny, ale celý nákup mě vyšel na něc přes 200 Kč takže super. Ještě bych si tam nějaké knihy vybrala, ale to bych neodnesla domů, takže se tam musím ještě stavit.


V listopadu jsem vyhrála v soutěži u Adelle a v lednu ke mě doputovala výhra v podobě dvou záložek a pohlednic nakladatelství Yoli, které na sobě mají citáty z knih, které vydali. Ty si asi budu dávat na nástěnku a záložky se vždycky hodí. Adelle moc děkuji :)


Essence má momentálně výprodej, protože už brzo představí novou kolekci. Bohužel mě tam nic moc nezaujalo, takže jsem si nakonec vzala jenom rozjasňující tužku v perleťovém odstínu a červenoranžový lak na nehty, který mě svou barvou zaujal. Obojí stálo 35 Kč. Lak jsem ještě nezkoušela, zase se mi doma nějak hromadí a enstíhám je zkoušet, ale tužku už jsem použila a moc mě neoslovila, na oku nejde skoro vidět, což je škoda.


Další věc od Avonu je krém na ruce a nehtovou kůžičku s kakaoývm máslem a vitamínem E. Doma máme pleťový krém, který mi bohužel nesedí, tak jsem si vzala aspoň krém na ruce, protože to nádherně voní. Stál jenom 29 Kč a na zimu se krémy hodí, ačkoliv teď doma mám docela zásobu.


Zavítala jsem také do DM, kde zrovna měli zimní limitku Essence. Už na internetu mě zaujala ta tvářenka, protože vypadá naprosto nádherně, jen docela práší. Každopádně ta abrva je hezká, moc přirozená světlounká růžová. Nakonec jsem si vzala ještě holografický top coat, který na nehtech vypadá naprosto nádherně. Jenom mě mrzí, že se k nám nedostal rozjasňovač, který vypadal moc hezky.


V lednu jsem taky vyhrála v soutěži u Kiki, kde jsem vyhrála 2 díly Akademie Evernight a záložky. Jedná se o 3. a 4. díl. Já jsem kdysi četla první díl, tím druhým už si nejsem jistá, ale stejně si je zopakuju a pak se pustím do těchto, za které moc děkuju :)


V lednu vyšel nový Cosmopolitan a když jsem viděla obálku, málem to se mnou seklo. Všimla jsem si, že v Americe je na obálce Jullianne Hough, myslím, že taky v únorovém čísle, ale nevěnovala jsem tomu pozornost, protože jsem nepočítala s tím, že by byla i u nás, takže jsem byla opravdu hodně překvapená, když jsem to číslo viděla a okamžitě jsem běžela do trafiky. Julianne mám hrozně ráda a její rozhovor je naprosto úžasný, jen mě mrzí, že tam dali tak málo fotek, protože tenhle photoshoot se opravdu povedl.

Ještě tady mám jednu věc z výprodeje Essence, pro ktrou jsem se později vrátila, protože mi bylo líto, že jsem si ji nevzala hned. Jedná se o rtěnku v odstínu 14 adorable matt!, což je moc hezká růžovo-červená výrazná barvička, která na rtěch vypadá úžasně a taky docela dobře drží. Stála opět 35 Kč.


Moje nejnovější objednávka z Avonu. Ten lak jsem si chtěla objednat už v létě, nakonec jsem ho nebrala, ale teď ho měli ve slevě za 49 Kč, tak jsem si ho vzala a k tomu parfén Avon Aqua, který vyšel na 19 Kč pro Avon Lady. Parfém má takovou zvláštní vůni, není špatná, ale ještě nevím, jestli mě z něj nebude bolet hlava. A ten lak vypadá nádherně.


A poslední věcí, kterou tady mám je nová myš. Svoji malou myšku jsem měla už skoro 8 let a přestalo jí funovat posouvací kolečko, takže jsem dostala novou. Taťka se jí sice snažil opravit, bohužel nám to nevyšlo, tak jsme zajeli pro novou. Byla docela sranda při zapojování, protože má klasický USB konektor, tak jsem ji zapojila na místo, kde bylo předchozí myš, jenže tahle se rozhodla nefungovat. Tak tam přišel taťka, aby se na to podíval a už jsme mysleli, že ji budeme muset jít reklamovat, ale naštěstí jsme ji zkusili zapnout jinak a tam fungovala, což je docela divné, ale hlavní je, že teď už funguje.

A tohle už je všechno z mých nákupů. Čím jste si v lednu udělali radost vy? Ještě bych se chtěla omluvit, pokud jsou v článku nějaké chyby, tak se omlouvám, ale jsem nemocná, ležím v posteli a ačkoliv jsem dělala korekci, tak jsem se na to nemohla moc dobře soustředit, tak snad mi to omluvíte.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Skvělé nákupy. Ke mně se dostal zase katalog Oriflamu a tak jsem si udělala radost menší objednávkou. Hodně se mi líbí odstín gel laku od Essence. Hodně jsem si tyto laky v poslední době oblíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tie knihy by som brala :) A ten krém od Avonu mám aj ja je super :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts