Maybelline Color Tattoo (35 - On and on Bronze) Review

2/22/2016 07:59:00 odp.


Ahoj, v dnešním článku se opět dočkáte kosmetické recenze. Určitě všechny znáte slavné Color Tattoo od Maybelline. Já jsem to své měla v sadě Valencia, kterou jsem si koupila na podzim a byla jsem z toho docela nadšená, protože jsem tento krémový stín chtěla už dlouho vyzkoušet. Testovala jsem je docela dlouho, proto se dneska podíváme na moje dojmy.



Color Tattoo najdete ve skleněném kalíšku s černým šroubovacím vrškem. Balení působí moc hezky, jen bych teda nedoporučovala s ním třísknout o kachličky v koupelně, protože pak byste z něj měly milion kousíčků. Hmotnost je 4g, což je docela dost. Kalíšek je široký, takže se velmi dobře nabírá. Já ho nanáším buď prsty, nebo plochým štětcem na oční stíny. Obojí funguje velmi dobře, takže záleží na vašich osobních preferencích. Balení je tedy moc hezké a nemám mu co vytknout.


Ze spod na víčku najdete nálepku v barvě stínu s informacema o produktu. Já mám odstín 35 On and on Bronze, což je třpytivá, hnědo-bronzová barvička, která je hodně neutrální, nositelná pro běžní denní líčení a podle mě bude slušet všem a dá se skvěle kombinovat. Spousta blogerek a youtuberek Color Tattoo používají jako bázi pro stíny, aby zvýšily intenzitu barvy, což je jedna možnost, ale já ho ráda používám samotný, protože ta barvička je naprosto nádherná a navíc skvěle drží, ani po celém dni se mi nikde neslívají, což je za mě naprosto super.


Jak už jsem zmiňovala, tak stín je třpytivý a působí velmi přirozeně, takže pokud hledáte nějaký neutrální nenápadný odstín, tohle bude přesně pro vás. Navíc hrozně pomalu ubývá, mám pocit, že toho produktu tam je orpavdu hodně a skvěle se kombinuje s ostatníma barvama. Pokud se nepletu, tak u nás v drogeriích by mělo být k dostání 9 odstínů.


Pigmentace je podle mě naprosto úžasná, tohle je jedna vrstva. Ona víc bych jich už asi ani nešlo, vrstvit se příliš nedají, pak se začínajá drobit, ale myslím, že ta pigmentace je dostačuící už u jedné vrstvy, každopádně je vždycky můžete zafixovat a zvýraznit ještě sypkými stíny. Jak už jsem psala, mě na očích vydrží celý den, i přesto, že jsou krémové, ale na druhou stranu, já pod ně ze zvyku vždycky používám bází, tak nevím, jestli to není tím, protože jsem četla i recenze, že samotné se slívají. Každopádně já jsem velice spokojená a moc ráda bych si pořídila další odstíny, hlavně tedy zlatý a růžový. Seženete je v každé drogerii, cena je kolem 150 Kč, záleží, kde je kupujete. Maybelline ale mívá i slevy, zrovna nedávno jsem nějakou viděla, ale já se teď snažím šetřit, takže jsem si nové odstíny ještě nepořídila.

Plusy:
+ pigmentace
+ výběr odstínů
+ výdrž
+ velké balení
+ dobře se nanáší

Mínusy:
- cena

Jak vidíte, jediným mínusem je pro mě cena. Možná se vám nezdají tak drahé a asi ani nejsou, když si člověk vezme, kolik jich tam je a jak dlouho vydrží, ale pro mě je to docela dost dát tolik peněz za jeden stín, ale berte ohled na to, že ještě studuju a nemám práci.

Co vy a Color Tatto? Máte nějaké odstíny? Jak jste s nimi spokojené?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Já Color Tattoo ještě nezkoušela, ale už jsem je obhlížela. Netušila jsem, že jsou tak skvělé, tak si možná pro nějaký zajdu, tento odstín se mi docela líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. ColorTattoo ně delší dobu láká ale je pravda že cena za jeden stín je celkem dost. Líbí se mi na nich jednoduchá aplikace, výdrž a jsou univerzální. Možná si přeci nějaký třeba koupím.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som ešte neskúšala, ani ma to nejako neláka :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts