Alverde Cream Eyeliner Review

2/17/2016 04:09:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Teď tady bylo několik knižních recenzí (a další ještě budou), tak se zase dneska podíváme na nějakou kosmetiku. Už před delší dobou jsem si v DM koupila krémové linky značky Alverde. Jak jsem slepá, tak jsem byla přesvědčená, že jsou to gelové linky a za 20 Kč jsem je prostě musela mít. Až doma jsem zjistila, že to nejsou linky gelové, ale krémové. Jaký je v nich rozdíl se dozvíte právě teď.


Obal je obyčejný plastový, ale relativně bytelný. Víčko je z průhledného plastu na šroubování, zbytek obalu je zelený. Díky průhlednému víčku tedy vidíte, jakou barvu máte zrovna v ruce. Já mám linky v hnědé a fialové barvě. Obal je tedy funkční, díky zelené barvě se liší od většiny ostatních obalů.


Hnědý odstín má název Warm Maroon, fialový Vivid Purple. Barvičky se mi hned zalíbily, takže jsem si vzala obě. Docela jsem se divila, když jsem doma viděla, že se jedná o krémové linky, netušila jsem, co od toho čekat Boužel jsem byla hodně zklamaná. Nechápu, k čemu mají krémové linky sloužit, protože na oku absolutně nevydrží. Pigmentace mizivá, jenom se to na tom oku patlá, tenkou linku s tím neuděláte, protože není nic vidět, takže jak to opravujete, máte to nakonec přes polovinu oka. Pokud už se vám povede tu linku udělat, tak se vám samozřejmě obtiskne na víčko, když ho zavřete, protože to vůbec nijak nezasychá a je to pořád stejně krémové. A v případě, že se vám to nějakým zázrakem neotiskne a na té lince vám něco zůstane, tak to po chvíli záhadně mizí a vy máte na oku průhlednou fialovou nebo hnědou čáru. Musím ale říct, že ty hnědé jsou na tom o maličko lépe, než fialové linky, lépe drží a jsou i více vidět, bohužel i ony se obtiskávají a tak se v závěru taky nedají použít.


Tady můžete lépe vidět barvičky, které jsou opravdu moc hezké, proto mě štve, že jsou prakticky nepoužitelné. Swatche pro vás nemám, protože když jsem to fotila, ten foťák to nebyl schopný zachytit, skoro nic na mojí ruce nebylo vidět, takže ta fotka neměla smysl. Nechápu, jak se s tímhle má člověk nalíčit. Jsem ráda, že jsem je koupila ve slevě, protože jinak bych asi mlátila halvou o zeď. Ještě to s nima párkrát zkusím, třeba se vzpamatujou, ale dost silně o tom pochybuju. Pokud na ně někde narazíte, tak vám je nemohu doporučit, protože jsou prakticky nepoužitelné.

Plusy:
+ hezké odstíny
+ funkční obal
+ cena (ve slevě za 20 KČ)

Mínusy:
- pigmentace
- obtiskávají se na víčko
- nejdou dobře nanést
- skoro vůbec na víčku nevydrží
- slívají se...

Máte někdo doma krémové linky? Tak jsou pro vás nepoužitelné, nebo někdo víte, jak je použít, aby byly funkční?

Články

Téma týdne je "Cena našich životů".

Reklama
Reklama Seznam.cz

Poslední komentáře

 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Podle tvé recenze jsou vlastně na prd, dalo by se říct. Já na podobné linky nejsem a mám nejradši tekuté už s aplikátorem. Linky musí být stoprocentní aby se ti dobře líčily a něco vydržely. Když je pokazíš nakreslit protože mají špatný aplikátor nebo se loupou, je to k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda škoda, na tuto značku jsem ještě nečetla příliš kladné recenze.. :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts