Nail Polish Review - Rimmel 60 Seconds (813 - Round and Round the Garden)

9/25/2015 06:15:00 odp.


Dneska jsem si pro vás opět připravila nějakou tu kosmetickou recenzi, konkrétně na další lak na nehty z mojí sbírky. Podíváme se na lak značky Rimmel z kolekce 60 Seconds. Je to můj první lak značky Rimmel a pořídila jsem si ho v odstínu 813 - Round and Round the Garden. Sehnala jsem ho někde ve výprodeji asi za 10 Kč, takže bylo jasné, že se mnou musel jít domů. Fotky už jsou hrozně staré, fotila jsem to někdy na začátku léta a jsou focené mobilem, proto ta horší kvalita.

Odstín Round and Round the Garden se docela špatně popisuje a na fotkách vypadá jinak, než ve skutečnosti. Je to taková zelenošedá barva, ne příliš tmavá, ale taková dost ponurá, na fotkách vypadá o dost veseleji. Není to úplně typická barvička, kterou bych používala často, ale za tu cenu jsem ji prostě mít musela.


Na téhle foce víc odpovídá reálné barvě. Lak kryje dobře, ale chce to použít dvě vrstvy, což taky zvyšuje dobu schnutí. Při první vrstě schne relativně rychle. Nejsem si jistá, jestli to je fakt těch 60 sekund, bohužel jsem to nestopovala, ale za chvíli jsem mohla pokračovat druhou vrstvou, která už ale schla déle. I tak je ovšem schnutí rychlejší, než u většiny laků a nemusíte se celý den bát, že si do laku vytlačíte rýhy.


Šteteček je široký, mírně zakulacený a dobře se s ním manipuluje. Nehet s ním teda nenalakuju za sekundu, jak píšou na obalu, ale stačí mi tak 2-3 tahy, podle toho, jaký nehet lakuju


Konzistence laku je naprosto ideální, je tekutý, ale ne zase moc, že by vá mstékal z nehtu ( i tohle sjem už zažila). Vydržel mi okolo 3 dnů, pak se začal loupat, což je taková průměrná výdrž, kterou má většina laků.


A jaké tedy vidím plusy a minusy tohoto laku?
+ cena
+ výdrž
+ krytí
+ štěteček

Jak vidíte, žádné negativa jsem nenšla, takže bych ho určitě mohl doporučit. Jen má mteda pocit, že konkrétně tyto laky se už neprodávají a že je nahradily jiné, které jsem ovšem nezkoušela.

Máte někdo tento lak, nebo jiný odstín z původní edice? Jak jste s nim spokojení?

You Might Also Like

7 komentářů

  1. krásná barvička :)
    zvu tě na giveaway o nude tude na mém blogu Denisse Beauty :)

    OdpovědětVymazat
  2. tento lak mám taky, ale jinou barvičku a musím říct, že s ním jsem také spokojená :)
    Lovies 47

    OdpovědětVymazat
  3. Wau, tyhle šedesátky od Rimmelu moc miluju a závidím ti, že jsi ho ulovila za tak krásnou cenu :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný odstín, hodil by se mi do sbírky :-D.. Ta cena, to je sen!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. tieto laky tiež milujem! len tento odtieň je taký mdlý, radšej mám červené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tie laky s Avonu sú TOP :) mám jeden a som veľmi spokojná :) ostatné vecičky vypadajú tiež super :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat

Popular Posts