Upcoming Movie Releases (October 2016)

10/08/2016 05:19:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku, kde se podíváme na filmové novinky měsíce října. Poslední dobou není moc filmů, na které bych se těšila, což je jenom dobře, protože už teď jich mám na seznamu až moc, takže aspoň nepřibývají nové a stejně se na ty novinky nestíhám dívat. Každopádně na oba dnešní filmy se těším už velice dlouho a oba jsou adaptace knižní předlohy. Tipnete si, o jaké filmy se jedná?

Název: The Girl on the Train
Česká název: Dívka ve vlaku
Datum premiéry (USA): 07.10.2016
Datum premiéry (ČR): 06.10.2016
Obsazení: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Édgar Ramírez, Allison Janney, Lisa Kudrow, Laura Prepon, Marko Caka, Mauricio Ovalle

Obsah: Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje 'Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. (Freeman Ent.)

Můj komentář: Dívku ve vlaku jsem četla před pár měsíci a opravdu se mi líbila, bylo to správně napínavé a tajemné, prostě přesně takové, jaké jsem to chtěla. Je tedy logické, že se těším na filmové zpracování. Podle traileru to zatím vypadá dobře, tak snad pak nebudu u filmu zklamaná, jak to tak občas bývá.


Název: Inferno
Česká název: Inferno
Datum premiéry (USA): 28.10.2016
Datum premiéry (ČR): 13.10.2016
Obsazení: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Ben Foster, Irrfan Khan, Sidse Babett Knudsen, Ana Ularu, Björn Freiberg, Attila Árpa

Obsah: Ve snímku Inferno se známý symbololog (opět v podání Toma Hankse) pouští do pátrání po stopách, které souvisí se samotným Dantem. Když se Langdon probouzí se ztrátou paměti v italské nemocnici, spojí své síly se Siennou Brooksovou (Felicity Jones), doktorkou, do které Langdon vkládá naděje, že mu pomůže ztracené vzpomínky znovu získat. Společně se pouští do závodu s časem, který je provede napříč celou Evropou ve snaze zabránit smrtícímu globálnímu spiknutí. (Falcon)

Můj komentář: Inferno jsem dočetla teprve v září, ale moc se mi to líbilo, stejně jako moje milovaná Šifra Mistra Leonarda. Dan Brown je svým způsobem génius, protože ty knihy jsou do detailu promyšlené. Trailer mi sice dech zrovna nevyrazil, ale i tak věřím, že samotný film bude dobrý, zvlášť když Robertovu společnici hraje Felicity Jones, kterou mám moc ráda.


Tak co, uhodli jste, které filmy jsem měla na mysli? A na jaké premiéry se těšíte vy?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Dievca vo vlaku je super kniha a aj film.si.musim pozriet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se chtěla podívat na Dívku ve vlaku, ale samozřejmě si nejdřív chci přečíst knížku :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts