Dermacol 1000 LASHES Volume build up Mascara

7/15/2016 04:44:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Po opravdu dlouhé době pro vás mám kosmetickou recenzi a to na řasenku od Dermacol, kterou mám doma už docela dlouho, ale používat jsem ji začala relativně nedávno. Jedná se o 1000 Lashes Volume build up Mascara . Řasenku jsem si nekupovala, ale někdy v listopadu/prosinci minulého roku byla jako dárek k nákupu Dermacol Truffle Make-up v drogerii Rossman, takže takhle se ke mně dostala. Přijde mi, že tahle řasenka není tolik známá, aspoň já jsem na ni nikde na blogu nenarazila, tak snad se vám tahle recenze bude hodit.


Řasenka má krásný barevný obal, na kterém naleznete obrysy očí s řasami. Ačkoliv základ je černý, obal mi přijde takový veselý. Je oválný, hezky se šroubuje, takže s ním nemám sebemenší problém a přijde mi opravdu hezký, na rozdíl od mých ostatních řasenek tam není jenom barevný základ, ale je i zdobený.


Kartáček je silikonový a hodně hustý s cik-cak štětinkami. Vím, že tyhle kartáčky nejsou tolik oblíbené, ale mně vyhovují nejvíc, protože se na ně rovnoměrně nanese barva a neslepuje tak moje řasy. Je fakt, že pokud nemáte moc husté řasy, asi vám více vyhovují menší kartáčky, ale moje řasy jsou husté, takže vyhledávám tyhle obří a husté. Jak už jsem zmínila, stejně jako podobné kartáčky rovnoměrně nanáší barvu, Za sebe musím říct, že mi stačí řasy párkrát projet a vypadají moc hezky, jsou zvýrazněné a prodloužené. Nicméně nebudu lhát, pokud máte řidší řasy, jsou krátké a nevýrazné, tahle řasenka nebude pro vás, protože toho vlastně moc neumí. Nedá se říct, že by řasy zahustila nebo prodloužila, obojí dělají moje řasy samy a ta řasenka jim pouze pomáhá k dokonalosti. Za mě je super a používám jí moc ráda, takže pokud máte hezké husté řasy, tak si ji rozhodně pořiďte. Ale pokud potřebujete na řasy něco, co je natočí, zahustí a prodlouží, tak bych asi sáhla po jiné řasence.



Na stránkách Dermacol mají řasenku za 249 Kč, což mi přijde dost, ale v drogerce jsem ji několikrát viděla v akci, takže pokud ji chcete, tak bych na nějakou počkala. Já jsem s ní opravdu spokojená, protože moje řasy s ní vypadají moc hezky a přirozeně, nejsou slepené, což je jediná věc, kterou na řasenkách nesnáším a nejsem schopna jim to odpustit.


Plusy:
+ obal
+ kartáček
+ neslepuje řasy
+ přirozený efekt

Mínusy:
- cena
- nedělá žádný velký efekt (není vhodná při řídké řasy)

Zkoušely jste tuto řasenku? Vyhovovala vám, nebo jste musely sáhnout po jiné? A jaká je vaše nejoblíbenější řasenka?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Musím se přiznat, že tuto řasenku vidím poprvé, ale moc se mi líbí ten barevný obal. Moje nejoblíbenější řasenka je Lash sensational od Maybeline. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Už dávnejšie som po nej pokukovala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nna tú riasenku som už vela krát pozerala ale skrátka, nie je mi sympatická tá kefka

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Popular Posts