Avon Calming effects Concealer Review

1/16/2016 04:40:00 odp.


Ahoj. Dneska se zase podíváme na kosmetickou recenzi. Vím, že recenze na korektor tady byla před pár dny, ale už tohle chci mít z krku. Zatímco minule jsem se věnovala značce Rimmel, dneska se podíváme na korektor od Avonu, který doma mám už pár měsíců.


Jedná se o tekutý zklidňující korektor, který má pleť rozjasnit, zmírnit kruhy pod očima a taky ji zklidnit. Ze stejné řady mají i make-up, který taky vlastním, ale o tom si popovídáme jindy. Na výběr máte ze dvou odstínu. Ano, čtete správně, pouze 2 odstíny. Když jsem ho před pár měsíci kupovala, byl zrovna v nějaké slevě a vyšel asi na 50 Kč, tak jsem se ho rozhodla zkusit. Z těch dvou odstínů (Fair a Medium) jsem si vybrala ten světlejší, tedy Fair. V katalogu vypadal hezky světle, ale jakmile jsem ho otevřela, málem jsem dostala infarkt. Za takovou krásnou oranžovou by se nemusela stydět ani Fanta a mám pocit, že fair je krycí název pro "very, very dark". Já vím, že na té fotce vypadá světle, ale ten foťák to nebyl schopný pořádně vyfotit, ale nebojte se, za chvíli ho uvidíte v akci.


Korektor je v průhledném balení s klasickým houbičkouvým aplikátorem. Balení je docela malinké, ale má 6 ml. Je obyčejné, ale tak já u korekturu žádný estetický skvost ani nepotřebuju, protože se svou šikovností ho stejně vždycky celý zapalám. Korektor je opravdá krásně tekutý, takže se dobře nanáší. Jenže jak už jsem zmínila, je šíleně tmavý a oranžový. Nedokážu si představit, že bych si ho dala pod oči. I kdyby ty kruhy nakrásně zamaskoval, tak bych pak vypadala jako dvojče pandy, protože ten odstín k mojí pleti fakt nejde. Zkoušela jsem ho na nějaké nedokonalosti, ale když člověk pomine ten odstín, tak ten korektor vůbec nekryje! Akorát mi na pleti zůstal oranžový flek, ale to byl ovšechno. Když se ho snažíte do pleti nějak zapracovat, tak prostě zmizí, furt tam je lehký oranžový nádech, ale to je všechno. Takže si nedokážu představit, na co bych ho měla používat.


Tady sice pořád nevidíte ten oranžový nádech, který ten foťák vždycky spoknul, ale aspoň vidíte, jak příšerně je na mě tmavý. Díky bohu, že jsem ho kupovala v akci, protože jinak bych asi mlátila hlavou o stěnu, protože ho nemůžu na nic využít.


Ještě jedna fotka, kde je korektor lehce rozetřený. Ne moc, protože to potom většina zmizí. Za mě to je korektor k ničemu, pokud teda nemáte oranžový obličej jako mrkev. A jestli tohle je jejich nejsvětlejší odstín, nechci si ani představovat, jak vypadá odstín medium. Korektor mi jenom tak leží v šuplíku a asi poletí do koše, protože můj obličej by se musela opálit asi o 10 odstínů, aby mi vyhovoval. Za mě opravdu ne. Jo a ještě bych málem zapoměla, že je lehce parfemovaný. Ne moc, ale když k němu čichnete, něco cítit je, každopádně tohle už by byl ten nejmenší problém. Možná, že někomu s tmavší pletí a soranžovým podtónem může vyhovovat, ale upřímně bych to neriskovala, v drogeriích nalezte spoustu korektorů a mnohem lepších.

Plusy:
+ aplikátor
+ je tekutý

Mínusy:
- malý výběr odstínů (pouze 2)
- nejsvětlejší odstín je příliš tmavý
- oranžový
- nekryje
- při zapracování do pleti se vytratí
- parfemace (normánlě mi nevadí, ale tenhle voní prostě divně)

Za sebe tento korektor orpavdu nemůžu doporučit, ale pokud jste ho někdo zkoušeli, tak mi dejte vědět, jak vám vyhovuje, rotože by mě zajímalo, jestli se nenajde někdo, komu ten odstín sedí. Jak už jsem zmínila, ze stejné řady mám i make-up a ten už na tom tak špatně není, ale recenze na něj bude zase jindy.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ta oranž nevypadá dobře a jestli nekryje tak výrobek je k ničemu. Mě osobně moc tekuté korektory nevyhovují. Asi bych si přidala pár korun a koupila si lepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tekuté korektory moc nemusím a popravde tento nevyzerá najlepšie, Avon má super veci, ale niekedy to nevýde :-/
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Popular Posts