New In: July 2016

8/07/2016 12:38:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku, kterým je červencové New In. Už jsem se bála, že článek snad ani nevyjde, měla jsem trošku problém s fotkama, všechno jsem to fotila narychlo hned po nákupu, tak to nebylo nic moc a když už jsem je pak chtěla upravovat, tak jsem zjistila, že polovinu jsem do počítače vůbec nedala a mám je pořád ve foťáku, no prostě samé zmatky, které se můžou stát jenom mě. Ale teď už je všechno v pohodě, fotky jsou připravené, tak se do toho pustíme, protože toho je zase trošku víc.


Jako první tady mám menší nákupy z Top drogerie, což jsou vlastně bývalé Teta drogerie, které neprošly rekonstrukcí. Pokud tomuto vysvětlení nerozumíte, tak vězte, že já taky ne. Každopádně nám přišel leták a mě zaujalo pár věcí. Měli slevu na antiperspiranty Dove (myslím 50 Kč) a při koupi dvou kusů byl zdarma termohrneček. Já jsem z nějakého důvodu posedlá termohrnky, takže jsem ho musela mít a antiperspiranty se vždycky hodí. Uvažovala jsem nad nějakou vyzkoušenou vůní, ale nakonec jsem sáhla po okurce a granátovému jablku. Ještě jsem je nezkoušela, mám nějaké starší v zásobě, ale těším se na ně. Druhou položkou je micelární voda Garnier. Tu jsem si plánovala pořídit už dlouho, ta moje od Avonu už mi navíc dochází. No, a když ji měli v akci za 129 Kč tak jsem ji prostě musela mít.


Možná to víte, možná ne, ale v červenci jsem oslavila 20. narozeniny. Od rodičů jsem dostala tablet, který jsem chtěla hlavně kvůli škole, jelikož na vysokou každá den dojíždím a tahat sebou notebook není zrovna nejpohodlnější. Tablet je menší a mnohonásobně lehčí, takže si člověk ani nevšimne, že ho tam má. Dlouho jsem si neuměla vybrat, nakonec volba padla na novinku na trhu ASUS Zen Pad 8. Sice jsem chtěla Samsung Galaxy, nicméně tablety Samsungu jsem docela drahé a tenhle je opravdu skvělý. Navíc má i krásnou barvu, vybrala jsem si Rose Gold, ale ten zadní kryt se dá popřípadě vyměnit, kdybych měla časem chuť na jinou barvu. Tablet stál necelé 4 tisíce, což je sice docela hodně, ale pořád patří do té levnější kategorie tabletů.


K tabletu jsem si vybrala i obyčejný obal na zip, do kterého můžu tablet jednoduše chovat. Vejde se tam i moje čtečka, takže tam nosím obojí. Stál myslím 149 Kč, což není tak moc.


No, a jelikož budu chtít na tabletu ve škole psát, pořídila jsem i pouzdro s klávesnicí. Má to stojánek, takže to plní funkci notebooku, ale menšího. Ještě jsem si na ni nezvykla psát, protože klávesnice je hodně maličká a tablet mi tam bohužel trošku blbě drží, ale doufám, že mi to bude stačit.


Zavítala jsem i do Pepca, kde jsem si zase nakoupila kancelářské potřeby, které vlastně nepotřebuju. Gelové propisky jsem používala, když jsem byla menší, ale od té doby už mi samozřejmě dopsaly nebo vyschly a vzhledem k tomu, že já pořád někde něco píšu a vypisuju, tak jsem si řekla, že se budou hodit a 25 Kč skoro nic není. Dále jsem vzala připínáčky na nástěnku v pastelové barvě. Těch není nikdy dost a tyhle jsou prostě neuvěřitelně roztomilé. A stály jenom 12 Kč, no nechte je tam. Ani jedno jsem ještě nepoužila, ale nevadí, přijde na to.


V Rossmanu jsem ve výprodeji pořídila tuto rtěnku Rimmel The Only 1. Asi je to odstín, kterého se zbavovali. Vyšla mě na 50 Kč a jsem s ní opravdu spokojená. Je to odstín 710 Easy Does It.


Nesmím zapomenout na objednávku z Avonu. Jako novinku mají barevné linky, tak jsem si jedny na zkoušku vzala, v bronzové barvě. Zatím mi připadají super, neobtiskávají se, klidně bych si pořídila další. A druhou novinkou byl ovocný balzám na rty. Ty já zbožňuju, takže jahodová verze mi taky přistála doma.



Když jsem byla v červenci v knihovně, tak se tam zbavovali některých knížek a prodávali je jenom za 1 Kč. Ukořistila jsem tam 2 díly letopisů Narnie a 2 díly Školy noci. Škola noci sice není v nejlepším stavu, jedna knížka nemá ani přebal a já tu sérii ani moc nemiluju, ale za 1 Kč jsem to tam nechat nemohla, že?


Další nová rtěnka ve sbírce je od Catrice a zatím je moje první. Měli tam výprodej, protože některé produkty končily. Už tam toho moc nebylo, ale našla jsem tam tuhle matnou červenou rtěnku v odstínu 360 MATTraction a jsem s ní spokojená, za 50 Kč skvělý kup.


K narozeninám jsem mimo jiné dostala i knížky. Už dlouho jsem chtěla dárkový box série Drahokamy, tak jsem ho konečně dostala. Ještě jsem číst nezačala, ale už se těším, snad brzo na to dojde. Jako další knihu jsem si vybrala novinku Stínovou královnu. Opět jsem ji ještě nečetla, ale těším se na ni. No a za 33 Kč jsem tam našla druhý díl série To je Ona - Proslulá. Já mám doma myslím ten třetí díl, tak jsem ho vzala.


A to už by měly být všechny nákupy, snad jsem něco nevynechala. Co jste v červenci nakoupili vy?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Narnie je skvělá série a na Stínovou královnu bych se chtěl v nejbližší době vrhnout :)

    http://mybookishimagination.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Antiperspiranty od Dove mám najradšej :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts