New In: May 2016

6/05/2016 05:35:00 odp.



Ahoj, vítejte u nového článku. Konečně se dostáváme ke článku, na který se určitě všichni těšíte, a tím je novinkový článek. Myslela jsem, že jsem toho v květnu nakoupila víc, ale jak se na to tak dívám, zas tak moc toho není a hlavně tam je minimum kosmetiky, protože jsem se v květnu snažila vyhýbat všem drogeriím a nakupovala jsem opravdu nutnosti. Ale už vás nebudu dál napínat a ukážu vám, co nového přibylo do mojí sbírky.




První dva přírůstky jsou z Rossmana, kam jsem zavítala na začátku května. Dochází mi můj oblíbený korektor Catrice Camouflage Cream a jelikož moc často nemám cestu do Rossmanu, kde mají Catrice, využila jsem toho a zaběhla se tam podívat, jestli ho náhodou nemají. Což o to, měli, ale nejsvětlejší odstín je samozřejmě všude vyprodaný a ten tmavší jsem nechtěla riskovat, tak jsem místo toho zkusila ten původní kalíškový. Už ho pilně zkouším a zatím jsem spokojená, sice ten tekutý nenahradí, ale taky není špatný. Druhou věcí, kterou jsem chtěla je slupovací báze pod lak od miss Sporty. Už dlouho jsem ji chtěla vyzkoušet, ale vždycky na ni zapomenu, protože stojan Miss Sporty většinou míjím. Musím přiznat, že jsem ji ještě nezkoušela, ale to z toho důvodu, že jsem poslední dobou líná si lakovat nehty. Doufám ale, že bude fungovat a neničit nehty.



Řasenek mám doma sice hodně, ale hledala jsem na léto nějakou voděodolnou. V drogeriích ale buď zrovna žádné neměli, nebo byly drahé, tak jsem vyzkoušela novinku od Avonu. Mám doma tu původní verzi, která mi vyhovuje, tak jsem za akční cenu 69 Kč zkusila i tu novou voděodolnou. Správně otestovat jsem ji mohla hned první den, jelikož mi při čekání na vlak spadla do oka řasa. Nejprve jsem začala vyšilovat a přemýšlela jsem, jak ji vyndám , aniž bych si všude rozpatlala řasenka, ale pak mi došlo, že mám voděodolnou a mělo by to být v pohodě. Tak jsem oko zavřela a počkala, až se řasa vyplaví, což se úspěšně povedlo. Když jsem pak nasedla do vlaku, vytáhla jsem zrcátko a šla se podívat na škody. Málem to se mnou seklo, když jsem viděla, že má tu řasenku všude! Takže tolik k její voděodolnosti. Naopak jsem měla pocit, že se rozmazala ještě víc, než obyč řasenka, ale stále jí dávám šanci a testuju.


Poslední dobou mívám podrážděnou pokožku po holení, tak jsem se rozhodla vyzkoušet depilační pásky Veet, protože to znělo velice slibně. Bohužel první použitá byl velký propadák a vůbec nic to neudělalo. Nevím, jestli je používám špatně, dělala jsem všechno podle návodu. Určitě je zkusím znovu, ale ještě jsem se k tomu nějak neodhodlala. Stály myslím 129 Kč v DM.



Po delší době jsem zavítala do Pepca, protože jsem sháněla podprsenku a tam je mají levné a já s nimi jsem spokojená. Ty vám tady ale neukážu, protože se mi to nechce vystavovat spodní prádlo a stejně mám pocit, že mi je sežrala pračka, protože jsem o nich už skoro 2 týdny neslyšela. Nicméně jsem si tam koupila tuhle sada barevných fixek, nebo co to vlastně je. V zimě jsem kupovala tu základní sadu (červená, zelená, modrá a černá), kterou používám do diáře, a jsou na to skvělé, tak jsem si do zásoby vzala další, které navíc obsahují ještě pastelovou modrou a růžovou. Stálo to 25 Kč, no nekupte to.



Za všechny ty zkoušky, které jsem zvládla, jsem potřebovala nějakou odměnu, proto jsem se rozhodla, že si objednám knížky. Poprvé jsem vyzkoušela stránku Bookdepository, kde seženete zahraniční knížky a navíc neplatíte poštovné. Vybírala jsem snad několik dní, protože těch knížek je tak strašně moc, nakonec jsem to snížila na 4. Jako první mi přišel A Court of Thornes and Roses od Sarah J. Maas. Kniha mě vyšla asi na 270 Kč, přesnou cenu už nevím a vypadá naprosto nádherně. Ještě jsem k ní dostala záložku, ale tu jsem vám zapomněla vyfotit.



Na zbytek objednávky jsem si musela ještě počkat, a to tak, že jsem se už začala bát, že vůbec nedorazí nebo že ji skvělá Česká pošta doručila někam jinam, protože byla zaplacená předem. Nakonec teda 1. června dorazila, takže jsem se mohla uklidnit, protože tou dobou jsem už byla zralá na infarkt. V balíčku bylo pokračování ACOTAR, A Court of Mist and Fury, The Assassin's Blade, obojí od Sarah J. Maas a Oblivion od Jennifer L. Armentrout. A samozřejmě další záložka, kterou jsem vám už ukázala. Více o objednávce vám povím v unboxingu.

A tohle je už pro tento měsíc všechno. Sice jsem utratila dost peněz za knížky, ale jinak jsem na sebe pyšná, protože jsem moc neutrácela. Co hezkého jste si koupili vy?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Pračka ti sežrala podprdu? :D Chudák, asi ji málo krmíte. :D
    Taky jsem přemýšlela, že bych si koupila ty pásky, protože holení mě už vážně rozčiluje. Nakonec jsem si místo toho koupila epilátor od Brauna, ale ještě jsem ho nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď už je asi nakrmená dost :D. Jiank si to nedokážu vysvětlit, musím se zeptat mamky, co s ní udělala :D
      Pak dej vědět, jestli je ten epilátor dobrý, uvažovala jsem o něm loni, ale nějak z toho sešlo :D

      Vymazat
  2. Tá kniha ma zaujala :) Ja som si kúpila jednoduché tričká v Tescu a tiež knižku ale už dávnejšie, chystám sa však tento týždeň na lov nejakých letných kúskov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se chystám na nákupy oblečení, tak doufám, že už začaly letní slevy :D

      Vymazat

Popular Posts