Nail Polish Review - Avon 'Savage' & Maybelline All Access Top Coat

11/22/2015 08:21:00 odp.


Skoro 2 měsíce tu nebyl žádný článek o nehtech, takže jsem se opět rozhodla něco sepsat. Opět se jedná o fotky focené někdy v létě, protože já ty recenze prostě včas psát nestíhám. Dneska se podíváme hned na dva laky - jeden klasický barevný a jeden top coat.


Tady můžete vidět, jak celá manikůra vypadala. Musím říct, že se mi ten styl moc líbil, vypadal to moc hezky a zajímavě, srdíčkový top coat to krásně ozvláštnil. Působil oto docela romanticky, takže by z toho byly hezké valentýnské nehty.


Jako podkladový barevný lak jsem použila lak od Avonu v odstínu 'Savage', což je docela výrazná modrá barva, kterou moc neumím popsat. Je trošku tmavší a vypadá opravdu nádherně. Lak ve dvou vrstvách moc hezky kryje, dobře se na nehty nanáší, nikam nestéká nebo nevytváří hrudky. Výdrž laku je docela průměrná, mě dá tak 3 dny, méně třepivým nehtům možná vydrží o něco déle.


Na této fotce je hodně zkreslená barva, protože jsem ji fotila pod blbým světlem, ale potřebovala jsem ten lak položit nas stůl, protože jsem měla strach, že mi nějaké kapka skončí na koberci. Snažila jsem se vám vyfotit, jak vypadá štěteček. Můžete vidět, že je docela úzký a rovný ačkoliv se s ním nerpacuje špatně, preferuju tlustší a zakulacené štečeky, jaké má například Essence.


Aby nehty nebyly nudné, nanesla jsem na ně nový top coat Maybelline Colorama All Access. Jedná se o odstín 424, což je bílo-červený se srdíčky. Celkem byly k dostání 3 verze (v zahraničí myslím 4). Já vlastním ještě ten barevný, ale musím říct, že jsem ho asi ještě nezkoušela, koupila jsem ho jenom proto, že tehdy byla nějaká akce 1+1 zdarma. Každopádně tenhle lak vypadá na nehtech moc hezky. Srdíček je tam docela dost, ale je docela problém je vydolovat. Konzistence laku je trochu hustší než u klasickým laků, ale dobře se na nehty nanáší, hezky k nim přilne a nevytváří hrudky. Odlakování mě docela překvapilo, oproti jiným top coatům to docela šlo, nemusíte to půl hodiny drhnout z nehtu (vím, že bych mohla použít alobal, ale to je moc práce :D). Celá manikůra mi vydržela v hezké stavu 3 dny, pak se lak začal malinko loupat, takže top coat životnost neprodlouží.


Asi to nejde úplně vidět, ale šteteče je lehce zakulacený a tlustší, než je ten od Avonu. Pracuje se s ním moc dobře, ale blbě se na něj nabírají ty srdíčka, což je docela škoda.


Tady můžete vidět oba použité laky pohromadě. Bohužel mám pocit, že ani jeden se už neprodává. Ty od Maybelline jsem už před nějakou dobou viděla ve výprodeji,, takže to asi byla nějaká limitka. Avon tyto laky stále prodává, ale konkrétně tento odstín už nemají, což je škoda, protože na nehtech vypadá orpavdu skvěle. Ceny už si opravdu nepamatuju, ale bylo to kolem 60 Kč. Oba laky bych vám určitě ráda doporučila, ale to vám k ničemu nebude, když už nejsou k sehnání. Ale třeba aspoň Avon někdy vrátí odstín Savage zpátky do své nabídky.

Avon:
+ cena
+ výdrž
+ krytí
- úzký štěteček
- už není k dostání

Maybelline:
+ cena
+ výdrž
+ širší zakulacený šteteček
- špatně se z něj dolují srdíčka
- už není k dostání

Vyzkoušeli jste některý z těchto laků či jejich jinak barevné kolegy? Dejte vědět v komentářích.

You Might Also Like

8 komentářů

Popular Posts