Upcoming Movie Releases (February 2017)

2/09/2017 12:18:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dneska jsem si pro vás připravila únorové filmové novinky, kterých upřímně není moc, pouze jedna. Ale jelikož stejně moc filmů nestíhám, tak je dobře, že mi až tolik nepřibývají. A jsem si jistá, že dokážete odhadnout, jaký film vás tam čeká.

Název: Fifty Shades Darker
Česká název: Padesát odstínů temnoty
Datum premiéry (USA): 10.02.2017
Datum premiéry (ČR): 09.02.2017
Obsazení: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Max Martini, Kim Basinger, Luke Grimes, Eloise Mumford, Rita Ora, Victor Rasuk, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin, Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Michelle Harrison, Fay Masterson, Fraser Aitcheson, Robinne Lee, Gary Hudson, Jaclyn Jonet, Paniz Zade

Obsah: Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že "jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt CZ)

No, tak nějak nevím, co tady říct. Pokud mě znáte, tak víte, že knížky nesnáším. Ani první film mě moc neohromil. Ale to mi nezabrání podívat se na druhý film. Popřípadě na něj dokonce zajít do kina. Musím se vám přiznat, že až na některé scény se mi trailer docela líbil, druhý díl totiž dokonce obsahuje i nějaký děj, tak jsem zvědavá, jak to dopadne filmově. Pravděpodobně to zase bude katastrofa, ale tak uvidíme.

Jste zvědaví na 50 Odstínů temnoty? Plánujete jít do kina, nebo se raději podíváte doma?

You Might Also Like

1 komentářů

  1. PROBOHA, TY SES ZBLÁZNILA! Opět!
    Na takový humáč bych nedala ani korunu. :DD

    OdpovědětVymazat

Popular Posts