Movies I've Seen in November 2016

12/11/2016 08:30:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. V říjnu jsme tenhle článek nevydávala, protože by se tam objevil pouze jeden film, který jsem připojila k těmto, abych si ušetřila čas. Ani v listopadu to není zas tak slavné, do filmů jsem se pustila až teď v prosinci, ale pouze do těch vánočních. V listopadu jsem dvakrát navštívila kino, zbytek filmů jsem viděla doma.


1. A Wish for Christmas - První z Hallmarkovských vánočních filmů s mou oblíbenou Lacey Chabert. Ten jediný jsem viděla včas, hned po premiéře. Ihned poté jsem nabrala skluz, který jsem stále ještě úplně nedohonila (ale pracuju na tom). Krásně to odstartovalo vánoční sezónu, příběh byl docela dobrý, atmosféra úžasná, prostě co víc si přát.

Hodnocení: 9/10

2. Doctor Strange - Na druhý film jsem vyrazila do kina. Samozřejmě jsem si nemohla nechat ujít Doctora Strange, protože to je Marvel je v tom Benedict Cumberbatch, takže to je skoro povinnost. Bylo to fakt úžasné, Captain America u mě sice asi stále vede, ale tohle bylo fakt boží a už se těším na nové Avengers, kde se všichni setkají.

Hodnocení: 10/10

3. The Mistletoe Promise - Druhý vánoční film se mi už nelíbil tak jako ten první, na mě to bylo málo vánoční (málo světýlek, stromečků, cukroví, prostě té vánoční atmosféry), ale neříkám, že to bylo špatné, pořád to bylo dost dobré, ale prostě mám oblíbenější vánoční filmy.

Hodnocení: 7/10


4. Fantastic Beasts and Where to Find Them - Druhý film, na který jsem vyrazila do kina, jsou pochopitelně Fantastic Beasts and Where to Find Them. Jak bych si to mohla nechat ujít? Utíkala jsem to vidět hned pár dní po premiéře a musím vám říct, že to bylo naprosto dokonalá. Čekala jsem, že to bude dobré, ale tohle mi fakt vyrazilo dech, Rowlingové se zase něco povedlo. Nutně potřebuju vidět druhý díl, tak honem, kde ho schováváte?

Hodnocení: 10/10

5. A Perfect Christmas - A poslední film je opět vánoční z dílny Hallmark Channel. Tohle byla taková klasika, dobrý příběh, skvělá atmosféra, obsazení jsem sice v tomhle případě neznala, ale nevadilo mi to. Moc hezky se na to koukalo.

Hodnocení: 8/10

Jaké filmy jste viděli vy? Už se taky díváte ne vánoční filmy?

You Might Also Like

1 komentářů

Popular Posts