Upcoming Movie Releases (December 2016)

12/08/2016 09:50:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Včera jsem vám ukázala knižní novinky (nebo spíš novinku) pro prosinec, dneska se podíváme na filmy. Ani tady toho není moc, ukážu vám pouze dva filmy, přičemž na jeden z nich se těším už neskutečně dlouho a snad ho co nejdříve uvidím. Tak pojďme na to.


Název: La La Land
Česká název: La La Land
Datum premiéry (USA): 16.12.2016
Datum premiéry (ČR): 05.01.2017
Obsazení: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, Finn Wittrock, John Legend, Rosemarie DeWitt, Jason Fuchs, Sonoja Mizuno, Jessica Rothe, Candice Coke, Hemky Madera, Ana Flavia Gavlak, Callie Hernandez

Obsah: Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí. (Freeman Ent.)

La La Land je právě tím filmem, kterého se nemůžu dočkat. Miluju Ryana Gislinga. Miluju Emmu Stone. A miluju je spolu v Crazy, Stupid Love, takže je jasné, že jsem skákala radostí, když jsem slyšela, že se chystá další film. Navíc miluju muzikály, choreografkou filmu je Mandy Moore (nope, not HER) a prostě celé to bude úžasné. Jenom mě mrzí, že u nás je premiéra až v lednu, tak dlouho se mi čekat nechce.



Název: Passengers
Česká název: Pasažéři
Datum premiéry (USA): 21.12.2016
Datum premiéry (ČR): 29.12.2016
Obsazení: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Aurora Perrineau, Andy Garcia, Fred Melamed, Jean-Michel Richaud

Obsah: Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim (Chris Pratt) a Aurora (Jennifer Lawrence) smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou teď těmi jedinými, kdo může zachránit životy 5000 spících pasažérů.(Falcon)

I tady je to s obsazením podobné. Chris Pratt a Jennifer Lawrence v jednom filmu? To je snad sen. Navíc i trailer vypadá fakt dobře, námět mi trošku připomíná Across the Universe (i tam se hlavní postava probudila dřív, než měla), ale doufám, že to bude dobré. Když už nic, tak se aspoň můžu koukat na herce.

Co vy a prosincové filmy? Na jaké premiéry se těšíte?

You Might Also Like

1 komentářů

Popular Posts