New In: August 2016

9/01/2016 08:16:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dlouho jsme se neviděli, já vím, ale ono se blbě píšou články, když člověk nemá inspiraci. Celkově byl pro mě srpen špatný měsíc, na nic jsem neměla náladu, byla jsem dost unavená, chodila jsem do práce a měla i nějaké další akci, takže to nebylo ideální, posledních pár dnů jsem navíc byla nemocná. Doufám, že v září se to zlepší. Nebojte, já se do školy ještě pár týdnů nechystám, takže se pokusím do té doby napsat co nejvíce článků, protože nápadů mám v zásobě dost, jenom je musím napsat. Dneska tady máme všemi oblíbený New In, kde se opět můžete podívat, za co jsem v srpnu utrácela, nebo co nového mi doma přibylo.


Prvním nákupem byla kniha na měsíc srpen - Neslyšno od Richelle Mead. Bohužel recenzi ještě s Amy nemáme, ale během nejbližších pár dnů tady bude. Už dlouho jsem si ji chtěla pořídit, tak jsem si k tomu konečně našla důvod a hezky mi zdobí knihovničku, akorát je v porovnání s ostatníma knížkama Richelle hodně tenká, tak to trošku kazí dojem, ale nevadí. Vyšla mě myslím na 231 Kč.


Možná jste zaregistrovali, že značka Essence měla výprodej, protože se zbavovali některých produktů. Všechny tyto věci stály 35 Kč. Já jsem si po dlouhém vybírání vybrala 3 rtěnky a lak na nehty. Rtěnky mám v odstínech 12 blush my lips, 16 I am yours! a 23 velvet matt, lak na nehty je 12 mandarine bay. Růžová rtěnka je hodně výrazná, ale snad ji někdy vezmu i ven, ta prostřední je můj miláček a poslední bohužel blbě kryje a leze do vrásek. Lak jsem ještě nezkoušela, protože si poslední dobou nehty z nějakého důvodu nelakuju.


O pár dnů později jsem do drogerie zavítala znovu a od Essence si vybrala ještě 3 mono oční stíny, které se zdály hezky pigmentované. Bohužel jsou teda hrozně suché, neskutečně moc práší a ani výdrž není nic moc. Odstíny jsou ovšem nádherné. Zleva 02 cake pop, 03 crème brûlée a 09 o pistachio mio.


A další 2 knižní novinky. Uvažovala jsem, jestli si mám Nedej se koupit nebo ne, ale nakonec jsem si ho domů odnesla. A anglické vydání Jane Eyre jsem objevila náhodou, když jsem přerovnávala anglickou sekci knih, takže taky šla se mnou domů. Ze stejné edice už mám doma Pýchu a předsudek, takže krásné ladí a vyšla mě na necelých 90 Kč.


Doma mi postupně praskají všechny gumičky, tak jsem si chtěla nějaké pořídit. Původně jsem byla u Rossmana, ale tam bych za 3 obyčejné černé gumičky zaplatila asi 90 Kč, což mi přišlo moc. V Pepcu jsem narazila na tuhle sadu gumiček za 29 Kč, je jich tam zhruba 15, takže to vyjde podstatně levněji. Ještě jsem se ovšem nezkoušela, tak uvidíme, jak to bude fungovat.


Další věc z Pepca jsou tyhle barevné fixky s tenkým hrotem. Oni sice píšou, že to jsou propisky, ale já si dovoluji nesouhlasit. No dobře, fixy možná taky nejsou úplně přesné, možná popisovače? Já fakt nevím. Mám doma podobné, které používám do diáře. Tyhle sice trošku víc propíjí papír, ale pořád to není ta hrozné, jako všechny klasické fixy a popisovače, co jsem zkoušela. Stály 49 Kč, což je dobrá cena.


U Stoklasy jsem našla ve slevě tyhle nádherné náušnice. Podobné doma nemám, takže jsem je hned brala, navíc jedny vyšly jenom na 60 Kč, což je hodně nízká cena, když si vezmete, jak jsou velké. Sice jsou docela těžké a ne úplně praktické, ale v uších vypadají fakt skvěle.


A ještě jedna věc od Stoklasy. Původně jsem tam šla jenom pro deštník, protože ten můj se polámal, a když pršelo, musela jsem ho krást bratrovi. Vybrala jsem si tenhle černý s růžovými puntíky, který vypadá opravdu hezky a stál asi 350 Kč.


Moje srpnová objednávka z Avonu. Za 19 Kč jsem si koupila sadu, která obsahovala BB Cream, sprchový gel a krém na ruce s vůní třešňového květu a řasenku. Pak jsem si vzala ještě gelové oční stíny ve fialové barvě, které jsem ještě nezkoušela. BB Cream se zatím jeví dobře, odstín je příjemný, akorát mám pocit, že ho tam je málo na to, že má být 30 ml. Gel i krém krásně voní, jinak jsem je nezkoušela a řasenka je super.


Ano, vidíte dobře, koupila jsem si pastelky. A vůbec na tom není nic divného. Značku Maped mám ráda, už od nich pastelky mám, už hodně dávno jsem kupovala 18 barviček a jsem spokojená. Doma mám sice hromadu pastelek ještě z dětství, ale to víte, když člověk má omalovánky (na které sáhne skoro výjimečně a stále je na první stránce, ale pššš), potřebuje milion odstínů. V jednom papírnictví jsem objevila tuhle sadu, která má 36 barviček včetně zlaté, stříbrné a tří fluorescentních. Dlouho jsem odolávala, ale nakonec jsem si ji za cenu 210 Kč nekoupila. Další den jsme jeli kupovat bráchovi věci do školy a já ty pastelky našla znovu, tentokrát jenom za 195 Kč a to už jsem se nedokázala přesvědčit, že je nepotřebuju, takže jsem je vzala. Nakonec tam byla ještě nějaká sleva a já jsem nakonec platila jenom 175 Kč. To, že jsem zatím použila jenom 2 pastelky, už rozebírat nemusíme.


Možná jste si všimli, že v Tescu měli slevy na vybrané knižní tituly. Já jsem tam byla až na konci srpna, kdy buď změnili nabídku, nebo v našem Tescu měli jiný výběr než to, co jsem viděla, každopádně jsem si i tak odnesla 3 knížky. Ďábel nosí Pradu si chci přečíst už dlouho, film mám ráda a 99 Kč je dobrá cena. Dále jsem vzala Volbu od Sparkse, kterou jsem ještě nečetla a Odpusť mi Megan, protože jsem se už předtím dívala, že vypadá dobře.


Konečně jsem sehnala Cizinku! Dlouho byla všude kolem mě vyprodaná a já ji marně sháněla. Na konci srpna do knihkupectví přišel dotisk a dorazil i k nám, takže jsem si hned jeden ukořistila. Teď už jenom počkat, až vydají Vážku v jantaru.


V F&F jsem si vybrala nějaké oblečení. Jako první tu mám dlouhý pruhovaný svetr s rolákem, který byl ve slevě, ale už nevím za kolik. Je opravdu hodně dlouhý, což se na zimu hodí, aby mi nenastydly ledviny.


Dále tu mám delší černý svetr. Podobný jsem dlouho sháněla, až jsem našla tenhle a vypadá moc hezky, dokonce má i kapsičky. Stál 399 Kč.


A poslední kousek oblečení jsou džíny, které jsem nutně potřebovala, protože se mi ty staré prodřely a měla jsem tam díru. Tyhle vyšla na necelých 700 Kč a vypadají moc hezky, jsou tmavé, úzké a s vyšším sedem, což já mám ráda.


Poslední knížkou je horká novinka v knihkupectvích - Šťastně až navěky od Kiery Cass, soubor povídek Selekce. Já jsem 3 ze 4 povídek četla v angličtině, ale tady jsou i různé bonusové materiály, nádherné ilustrace a ta obálka je prostě boží.


A poslední věcí v dnešním článku je tahle sukně z New Yorkeru. Už jsem se na ni dívala pár měsíců, ale stála 550 Kč, což bylo moc. Já ji nakonec mám za 139 Kč, což je krásná cena. Takhle na věšáku nevypadá nic moc, ale má krásný střih a květinový potisk miluju. Už se těším, až si ji budu moct někde obléct.

A opět jsme na konci článku, snad jste si hezky početli a pokochali se nad mýma novinkami a napište mi, co hezkého jste si pořídili vy.

You Might Also Like

3 komentářů

Popular Posts