Essence Merry Berry Lipstick Review

9/17/2016 05:33:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Opět jsem tu pár dnů nebyla, tentokrát z toho důvodu, že jsem byla na dovolené. Nebojte, nejspíš bude článek, potřebuju si postěžovat. Chtěla bych ho napsat někdy příští týden, teď o víkendu už to nestihnu, zítra jdu do práce a pak potřebuju trochu nabrat síly. Každopádně pro vás dneska po dlouhé době mám kosmetickou recenzi, to jste rádi, že? Jelikož už mě všichni znáte, tak víte, že jsem naprosto skvělá ve zveřejňování recenzí v určitém termínu. Proto se dneska podíváme na rtěnku z vánoční limitky Essence Merry Berry. Na druhou stranu, jak znám naše drogerky, tak ji jste ještě klidně schopni najít ve výprodeji, já stále nacházím staré limitky Essence. Recenzi jsem chtěla udělat už dávno, ale můj systém prostě většinou krachuje, takže pak mají ty recenze zpoždění, protože někde ztratím fotky a najdu je až za půl roku. No nic, snad aspoň oceníte hezké fotky, které se myslím docela povedly (aspoň co se zachycení barvy týče)


Obal této rtěnky se liší od klasických Essence rtěnek, protože není černý, ale v barvě rtěnky, což v tomto případě je taková fialovo-růžová. Ona by měly být růžová, ale působí na mě víc do fialova. Uprostřed je zlatý proužek, díky kterému na mě celý obal působí hodně luxusně. Vnitřek je taky zlatý.


Celkem byly k dispozici 3 odstíny, já mám odstín 02 Pink&Perfect, což by měla být růžová, ale já osobně tam vidím fialový nádech, tak snad nejsem jediná. Rtěnka není nijak parfemovaná, což mě osobně trošku mrzí, ke rtěnkám ráda čichám, ale u Essence je to zvykem. Rtěnka je krásně krémová, takže se dobře nanáší a vůbec nevysušuje, ale zároveň má velmi hezkou výdrž a ze rtů mizí rovnoměrně. Pokud nejím ani moc nepiju, tak mi vydrží 2-3 hodiny, což se někomu bude zdát málo, ale pro mě je to docela rekord. Navíc je na rtech hrozně příjemná, neslívá se do vrásek, prostě krása.


Tady mi rtěnka dokonce ladí s nehty. Pigmentace je taky super, tohle je jedna vrstva rtěnky a jak vidíte, tak kryje opravdu hezky, takže nemusíte nanést milion vrstev. Za mě to byl skvělý kup, stála nějakých 70 Kč, pokud se nepletu. Mrzí mě, že jsem pak už nesehnala další odstíny, chtěla jsem si ještě nějaký pořídit, protože kdyby byly tak dobré jako tenhle, bylo by to super. Bohužel ty nejlepší věci od Essence často bývají limitky a blbě se shání, což mě mrzí.


Plusy:
+ obal
+ pigmentace
+ výdrž
+ konzistence
+ nevysušuje
+ nezalézá do vrásek

Mínusy:
- nic

Narazily jste někde na vánoční limitku Essence? Co jste si pořídily?

You Might Also Like

2 komentářů

Popular Posts