Happy Birthday to you Doubleinfinity by Ella

5/29/2016 06:06:00 odp.

11 

Nejsem si jistá, jestli si toho někdo všiml (nejspíš ani ne), ale dnes je to právě rok, co jsem založila tento rok. Aktivní jsem tady sice až někdy od července, ale právě 29. května 2015 jsem napsala uvítací článek a to se počítá, ne? Tehdy jsem vůbec nevěděla, jestli mi to tady vydrží, ale jsem tady i po roce, což je docela úspěch. Poslední dobou tady na to docela kašlu, ale to víte, zkouškové v plném proudu, takže se člověk učí, a když se neučí, tak je prakticky mrtvý. Nicméně už ho mám skoro za sebou, takže dojde k jakémusi zlepšení.

Za ten rok se mi tady podařilo zveřejnit 150 článků, což je dle mého názoru docela hezké číslo (i s tady tímto to je 151). Vy jste mi tady napsali 354 komentářů (na které z nedostatku času bohužel neodpovídám, ale i to bych chtěla napravit) a celkem byl zobrazen 5443krát. To se někomu nemusí jevit jako velké číslo, ale já jsem na něj pyšná. Samozřejmě musím poděkovat mým 19 pravidelným čtenářům, doufám, že se vám tady na blogu líbí a že se bude vaše komunita rozrůstat.

Přemýšlela jsem, že by to tady chtělo nějak poupravit, ale co se týče kódování jsem docela levá, takže nevím, jak to dopadne. Dále jsem přemýšlela, že by to chtělo zavést nějaké další pravidelné rubriky, ale zatím jsem teda nevymyslela co, takže pokud máte nějaké nápady, co byste tady rádi viděli, sem s nimi. Jediné co mě napadlo je, že bych čas od času napsala článek se souhrnem mini recenzí některých knih, protože nepíšu recenze na všechny, ať už proto, že to nestíhám, nebo na mě kniha nezapůsobila tolik, abych byla schopna napsat plnohodnotnou recenzi, takže bych vydávala tyto miniatury. Co vy na to?

No, to je asi všechno, co jsem vám dneska chtěla říct, takže děkuju za vaši přízeň a snad se tady za rok sejdeme zase a v ještě větším počtu.



You Might Also Like

5 komentářů

  1. To je super že jsi tu s námi rok vydržela. Já bloguji rok a půl, zatím mne to baví ale to víš i mě se občas nechce nic psát tak prostě na to kašlu. Co se týče design blogu a kódování, tak na tohle jsem též levá a proto si vždycky někde najdu nějakou šablonu na internetu a tu popřípadě minimálně poupravím. U se těším na nové články :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem k prvému roku, a toľko článkou za rok wau...to ja mám možno toľko celkovo :) A poznám ako je to s časom, keď ma človek skúškové, je rád, že vôbec je :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak gratulujem a prajem ešte veľa úspechov :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak proto jsi chtěla ty nové rubriky. Měla ses pochlubit, že DI už má rok :) Všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts