Upcoming Movie Releases (June 2016)

5/31/2016 06:18:00 odp.



Ahoj, vítejte u nového článku. Zítra nám začíná červen, což znamená, že je nejvyšší čas se podívat, na jaké filmy se v tomto měsíci těším. Tentokrát jich je docela dost, takže jsem zvědavá, jak to všechno stihnu, ale zkouškové je už naštěstí skoro za mnou, chybí mi jen jedna zkouška, takže snad budu mít více času. Tak pojďme na to.


Název: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Česká název: Želvy Ninja 2
Datum premiéry (USA): 03.06.2016
Datum premiéry (ČR): 02.06.2016
Obsazení: Megan Fox, Stephen Amell, Laura Linney, Will Arnett, Alan Ritchson, William Fichtner, Tyler Perry, Noel Fisher, Johnny Knoxville, Brett Azar, Brian Tee, Tony Shalhoub, Alessandra Ambrosio, Jeremy Howard, Judith Hoag, Danny Woodburn, Pete Ploszek, Gary Anthony Williams, Brittany Ishibashi, Marko Caka, Doris McCarthy,

Obsah: Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: "Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt CZ)


Ačkoliv mě první díl Želv Ninja příliš neoslovil, stejně jsem zvědavá na druhý díl, protože si říkám, že se třeba trochu zlepšili. Rozhodně na něj neplánuju jít do kin, ale doma se na něj asi časem podívám.

Název: Me Before You
Česká název: Než jsem tě poznala
Datum premiéry (USA): 03.06.2016
Datum premiéry (ČR): 30.06.2016
Obsazení: Emilia Clarke, Sam Claflin, Matthew Lewis, Charles Dance, Vanessa Kirby, Jenna Coleman, Janet McTeer, Muzz Khan, Amber Elizabeth, Chuku Modu, Stephen Peacocke

Obsah: Louisa Clark (Emilia Clarke) je dívka z malého města, jejíž život se nachází ve slepé uličce. Oproti tomu Will Traynor (Sam Claflin) je úspěšný mladý muž, který svůj život miluje. Vše se změní po těžké nehodě, po které je Will upoután na invalidní vozík. Najednou nemá žádný důvod dál žít, dokud nepotká Louisu, kterou na šest měsíců najme jako svoji pečovatelku. Louisa je ale pevně rozhodnuta mu dokázat, že rozhodně stojí za to žít. Podaří se jí to?


Jako velká fanynka knihy Me before You samozřejmě už několik měsíců netrpělivě očekávám filmovou adaptaci a neskutečně se na ni těším. Podle trailerů a ukázek, které jsem viděla, to vypadá opravdu skvěle a rozhodně na to plánuju jít do kina, jenom mě teda štve, že zatímco v USA je premiéra už za pár dnů, my si musíme počkat až do konce června.






Název: Now You See Me 2
Česká název: Podfukáři 2
Datum premiéry (USA): 10.06.2016
Datum premiéry (ČR): 16.06.2016
Obsazení: Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman, Michael Caine, Sanaa Lathan, Jay Chou, Justine Wachsberger, Tsai Chin, Lee Nicholas Harris, David Warshofsky, Lasco Atkins, Amber Elizabeth, Clem So, Mark Haldor

Obsah: Špičkoví iluzionisté ze skupiny ČTYŘI JEZDCI [Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan] se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin.(Freeman Ent.)


První díl Podfukářů jsem viděla před pár let v kině a byla jsem z něho nadšená, proto mě velice potěšilo, že se chystá pokračování, ačkoliv jsem si musela pár let počkat. Mrzí mě, že se ve filmu neobjeví Isla Fisher, která kvůli svému těhotenství nemohla natáčet, ale aspoň zbytek herců si zopakuje svoje role a navíc se tam objeví Daniel Radcliffe, takže co víc si přát. Rozhodně se chystám do kina.





Název: Finding Dory
Česká název: Hledá se Dory
Datum premiéry (USA): 17.06.2016
Datum premiéry (ČR): 16.06.2016
Obsazení: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton, Eugene Levy, Ty Burrell, Kaitlin Olson, Ed O'Neill, Willem Dafoe, Idris Elba, Dominic West, Preston Bailey

Obsah: V animovaném filmu od studií Disney•Pixar Hledá se Dory se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem. Pak si ale Dory z ničeho nic vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Společně s Marlinem a Nemem se vydá na strhující dobrodružství napříč oceánem, až do prestižního Mořského akvária v Kalifornii, kde se léčí nemocní mořští živočichové. Při hledání maminky a tatínka potkává Dory tři svérázné obyvatele Mořského akvária: První je Hank, nerudný chobotničák, který úspěšně uniká zřízencům; druhý je Bailey, samec běluhy, který sám sebe přesvědčil, že mu nefunguje echolokace, a třetí je krátkozraká velryba jménem Naděje. Při prohledávání moderního akvária dojde Dory se svými kamarády k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům, a že to nejdůležitější na světě je přátelství a rodina. (Falcon)


Kdo by neznal legendárního Nema, klauna očkatého a jeho potrhlou kamarádku Dory, že? Tak teď na filmová plátna míří film, kde právě Dory bude hlavní hvězdou a opravdu se těším, protože už je to hodně dlouho, co jsme se s Nemem a Dory rozloučili a velice ráda je zase uvidím.



Tak tady to je, čtveřice filmů, na které se v následujícím měsíci nejvíc těším. Na dva z nich plánuju jít do kina (pokud všechno klapne, na dva se asi podívám časem doma. Na jaké filmy se v červnu těšíte vy? A jdete na ně do kina?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Na me before you sa veľmi teším :) čítala som aj knihu

    OdpovědětVymazat
  2. Na Dory a Ninjov chcem ísť :) Snáď sa mi to aj podarí. Ešte by som však chcela ísť aj na Warcraft :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Popular Posts