Rimmel Match Perfection Concealer Review

1/14/2016 01:12:00 odp.


Ahoj. Po delší době tady je nový článek. Zkouškové stále pokračuje a já už nemám sílu ani náladu psát nějaké články, ale na druhou stranu nechci, aby to tad bylo tak prázné, takže jsem se překonala a jeden pro vás napsala. Pokud by to někoho zajímalo, ještě mě čekají 2 zkoušky (ty nejhorší).
Nějakou dobu tady nebyla kosmetická recenze, tak se opět dneska na jednu podíváme. Recenzi na korektor od Rimmelu jsem chystala už celkem dlouho, nicméně jsem si pořád nebyla jistá, co o něm napsat, tak jsem to odkládala, ale upřímně - ani teď moc nevím, co k němu říct, protože mám pocit, že se při každém použití chová jinak.


Korektor Match Perfection značky Rimmel je celkem známý a docela dost chválený. Hledala jsem nějaký dobrý korektor a rozhodovala jsem se mezi tímto a Fit Me od Maybelline. Jenže Fit Me nikde neměli můj odstína a na Rimmel nakonec byla sleva, takže jsem si vzala ten. Mám nejsvětlejší odstín tedy 01 Ivory, ale mám pocit, že u nás jsou jenom 2 - 01 a 03. 02 jsem nikde neviděla. Ale to je celkem jedno, tenhle světlý odstín mi sedí. Je opravdu krásně světlounký. Podtón má takový neutrální, není to růžová, spíš možná taková lehce lososová barva, každopádně světlé pleti opravdu bude sedět. Korektor je v tubičce s modrým plastovým víčkem a takovým štětečkem, do kterého se vymačkává.


Tady můžete vidět ten štěteček. Bohužel tento způsob mi moc nevyhovuje. Hrozně špatně se to vymačkává a když už z toho něco dostanete, tak toho je většinou mnohem víc, než spotřebujete, tak to pak opatlá celé víčko, vyschne to a tím pádem hrozně rychle ubývá. Já osobně jsem ho použila na líčení pouze párkrát a už je prakticky prázdný, tak to je pro mě dost velké mínus.

Ale za předpokladu, že ho tedy vymáčknete a nanesete, tak je hezky tekutý, opravdu dobře rozjasňuje, ale pokud máte jaká já kruhy pod očima, tak na to rozhodně nestačí. Jo, trochu je zamaskuje, ale moc ne, opravdu je více na to projasnění. Do vrásek sice nezalézá, ale po celodením nošení má tendenci se slívat a navíc se mi na něj hodně často obtiskne řasenka. Ne vždycky, ale občas ji prostě mám pod očima a jiné korektory mi to nedělají.


Jak můžete vidět, odstín je opravdu světloučký, s neutárlním podtónem, ale díky tomu rychlému vysychání už si korektor nekoupíma raději sáhnu po jiném. Nemůžu říct, že ho vyloženě nedoporučuju, zase tak špatný není a rozjasňuje opravdu hezky, ale největší problém asi bude to, že vám dost rychle dojde, protože v tom štětečku prostě vyschne, nebo se rozpatlá na víčko, takže korektor v kalíšku nebo s houbičkovým aplikátorem asi bude lepší volba.

Plusy:
+ světlý odstín
+ hezky rozjasňuje
+ není parfemovaný
+ neleze do vrásek

Mínusy
- balení
- rychle ubývá
- cena (na to, jak rychle je pryč je dle mého názoru drahý)

Takže abych to shrnula, korektor dopoužívám, ale znovu už si ho pořizovat nebudu, momentálně u mě vede Camouflage cream od Catrice a ráda bych vyzkoušela ten zmínený Fit Me. Jaký je váš nejoblíbenější korektor? A jaké máte zkušenosti s tímto od Rimmelu?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Asi jej budu muset vyzkoušet, zatím vždycky dávám přednost nějakému jinému.....ale už už asi přijde jeho doba ;).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám ráda ten od Catrice, tento od Rimmelu jsem ještě nezkoušela.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Právě jsem ti chtěla napsat, ať zkusíš ten od Catrice.. nicméně korektory nepoužívám, tak nemůžu moc posoudit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá naozaj super. Škoda tej vysokej ceny

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho, používám ho ale jako ty, říkám je skvělý ale není to ten nejlepší. Nelíbí se mi štěteček, nechápu na co to tam je. Na projasnění je dobrý ale kruhy pod oky nezakryje. Co bych ti já doporučila tak je Catrice Camuflage, Dermacol Make up Cover ( bezkonkurenční ).

    OdpovědětVymazat
  6. S tímto korektorem zkušenost nemám, ale už dlouho mě láká. Jednou si ho nejspíš pořídím, abych ho zkusila. :)A můj nejoblíbenější korektor je právě tebou zmíněný Catrice Camouflage Cream a pak Affinitone od Maybelline. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat

Popular Posts