Avon Extralasting Lipstick Review

11/15/2015 04:41:00 odp.


Zdravím všechny, co si tohle čtou. Máme tady nový článek a další kosmetickou recenzi. Dneska se opět podíváme na jednu z mých rtěnek od Avonu. Recenze na rtěnku tady sice byla před pár dny, ale tuhle rtěnku už mám docela dlouho, tak jsem konečně chtěla napsat recenzi, než na to zapomenu a příště se snad podíváme na jiný produkt. Vytvořila jsem taky seznam článků, které bych chtěla napsat a které nejsou recenze kosmetiky, tak pokud to klapne, tak se určitě máte na co těšit. Ale teď už se pojďme věnovat dnešnímu produktu.


Tato rtěnka je z řady Extra Lasting. Kupovala jsem i v nějaké akci už asi před půl rokem, stála kolem 70 Kč, ale teď už jsem ji v katalogu neviděla, tak nevím, jestli tam ještě bude. Ale popořadě, začneme opět obalem. Ten je plastový ve výrazné červené barvě se stříbrným kovovým proužekm uprostřed. Obal sice nepraskl, ale něco mi říká, že nějaké to ťuknuí, nedejbože pád by rozhodně nepřežil. Nebudeme však předbíhat, zatím se mu nic nestalo, takže asi můžu s klidným srdcem tvrdit, že je relativně bytelný a nerozpadne se při pouhém pohledu. Líbí se mi ta barva, mezi ostatníma rtěnkama pak krásně vyniká a taky se elhce třpytí, což na fotce pochopitelně vidět nejde (jelikož neumím fotit).


Já mám rtěnku v odstínu Sunkissed Ginger, což je moc hezká světlounká růžová s kapkou meruňkové a kapkou třpytek. Opět nádherně ovocně voní, jako většina rtěnek od Avonu.Tady bohužel všechno pozitivní končí. Rtěnka na rtech hrozně špatně kryje. Částečně to bude tím, že je málo pigmentovaná, částečně asi i tím, že je světlá a já mám docela výrazné rty. Každopádně kromě krytí leze do vrásek, slívá se a skoro nic nevydrží, za chvíli je pryč. A i kdyby vydržela, stejně na mých rtech nevypadá vůbec hezky, vytvářela různé hrudky, prostě to nevypadalo pěkně.


Na ruce ji mám několikrát navrstvenou a můžete vidět, že barvička je to opravdu moc hezká, ale mě na rty nevyhovuje. Ale aby tahle recenze nebyla jenom negativní - rtěnku jsem darovala mamce, protože pro mě byla nepoužitelná (ona mi výměnou darovala svůj odstín ze stejné řady ale o tom až jindy) a ta s ní takové problémy nemá. Sice taky říká, že jí dlouho nevydrží, ale ona neustále něco pije (čaj nebo kafe, abychom si rozuměli :D), takže to není nic překvapivého. A ji na rtech kryje rozhodně lépe, což potvrzuje mou doměnku, že moje rty jsou na světlé odstíny moc výrazné.


A jaký je tedy můj verdikt? Není úplně jednoznačný. Za sebe rtěnku nemůžu doporučit, protože mi jednoduše nevyhovovala. Každopádně němůžu říct, že rtěnka je naprosto nepoužitelná, pár lidem asi vyhovovat bude, ale nejsem schopna vám říct nějaké parametry protože fakt nechápu, proč na mě vypadala příšerně a mamka ji nosit může. Osobně bych doporučila jiné odstíny, protože od mamky mám odstín Pink Peach který je na tom podstatně lépe. Takže pokud byste si plánovali z této řady nějakou rtěnku pořídit, raději bych vyzkoušela jiný odstín, měli jich v nabídce celkem dost, ale jak říkám, už nějakou dobu jsem tam rtěnku nezaregistrovala.

Plusy:
+ obal
+ cena
+ vůně

Minusy
- výdrž
- pigmentace
- zalézá do vrásek a zvárazňuje je
- na rtech mi vytváří hrudky

Máte doma někdo tento odstín? Vyhovoval vám, nebo taky rtěnku nemůžete používat?

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Já rtěnku od Avonu nikdy neměla a ani mě moc nelákají. Odstín je sice pěkný, ale škoda té výdrže a taky by mi hodně vadilo, že zalézá do vrásek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ráda zkouším nové věci a některé rtěnky jsou docela dobré, jen tahle mi bohužel příliš nesedla :(

      Vymazat
  2. Od Avonu som zatiaľ rúže ešte nemala, ale tento vyzerá, že má veľmi peknú farbu :) super článok ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný odtieň, škoda tej slabej pigmentácie a hrudkovatenia... Z Avonu som už mala niekoľko rúžov, niektoré boli lepšie, niektoré horšie. Ale obľúbila som si jeden v takej peknej trblietavej nude farbičke :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt škoda no. Já mám hodně ráda jejich nové 3D rtěnky :)

      Vymazat
  4. Má náhdernú farbu :-) Akurát som si kúpila podobnú farbu laku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín je pěkný, ale moc rtěnek od Avonu nepoužívám. Vypadá moc pěkně, škoda té pigmentace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé jsou hodně dobré, ale člověk pak neví, čeho se dočká

      Vymazat
  6. Od Avonu jsem zatím žádnou rtěnku nezkoušela, z těch levnějších mám ale moc ráda rtěnky od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od Avonu jsem měla jedinou rtěnku, kterou mi poslali jako omluvu za to, že zboží, které jsem si objednala už nebylo na skladě - rtěnka byla fajn se skvělou oigmentací. Naopak, když vidím tuhle, tak mě potřeba Avon rtěnek nějak přechází :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je hezké, že ti poslali rtěnku jako omluvu. Mě už několikrát neposlali zboží pro zákaznice, protože nebylo na skladě ale takové omluvy se teda nikdo nedočkal :D

      Vymazat

Popular Posts