Coming back one more time

9/30/2017 04:37:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Já vím, že tento článek už jsem psala několikrát a od té doby jsem se tady opět neukázala. Důvodem je, že nebyl čas, nálada a ani inspirace. A ačkoliv se od příštího týdne vracím do školy (o týden později, než bych měla, ale co se dá dělat), cítím nutkání se sem vrátit a opět začít psát nějaké články. Takže hádám, že škola (ve které jsem se ještě v novém semestru neukázala) je moje inspirace? Nevím. Každopádně jsem vám to nejprve chtěla oznámit, ať na vás nevybafnu s novými články. Problém je, že jsem samozřejmě zameškala asi milion článků, dva miliony recenzí a bůh ví co ještě. Což byl jeden z důvodů, proč jsem s návratem váhala. Každopádně jsem se rozhodla, že některé články prostě doplňovat nebudu. Teď mluvím především o New In, ve kterém bych měla šílený zmatek, takže léto prostě vynechám (bohužel, protože jsem nakoupila spoustu nových věcí, ale co se dá dělat), a začnu říjnem. Možná vám sem dám aspoň nové knihy, kterých nebude tolik.

Co se týče dalších článků, jako jsou přečtení knihy nebo shlédnuté filmy, tak u těch ještě nevím, rozmyslím si to a pokud bude čas, tak vám sem hodím nějaký rychlý přehled, spíš nějaký seznam bez komentářů, ať máte aspoň nějakou představu. Celkově bych se chtěla znovu zaměřit spíše na recenze, které budou přibývat tak nějak náhodně (některé mám už rok napsané, ale nepublikované, některé budou na starší knihy, ale hlavně chci konečně recenzovat to, co aktuálně přečtu). A aby to tady nebylo jenom o recenzích, tak mám samozřejmě v plánu i nějaké jiné články, knižní doporučení a podobně. No, a pokud to půjde hodně dobře, tak bych se sem tam ráda vrátila k té kosmetice, kterou to tu začínalo. Sice už nenakupuju, a tudíž nezkouším tolik produktů, ale i tak jich mám spoustu v zásobě, a když se tedy poštěstí, tak i o nich bych si s vámi ráda popovídala.

Tak to je tedy ode mě už všechno, doufám, že vás můj opětovný návrat nevyděsí, ale potěší a že si tohle blábolení někdo přečte a pokud ano, tak že s toho i něco pochopíte :D. Tak se tu zatím mějte a já jdu pracovat ;)

You Might Also Like

2 komentářů

Popular Posts