New In: December 2016

12/30/2016 05:03:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dneska nás čeká poslední New In pro rok 2016, které dokonce vydávám s předstihem, protože pochybuju, že si ty dva dny ještě něco koupím. V prosinci jsem opět moc neutrácela, spoustu věcí jsem i dostala. Něco málo se tam najde, ale poslední dobou se ty nákupy snažím redukovat a kupovat jenom to, co fakt potřebuju (na knížky se to samozřejmě nevztahuje :D)


Po delší době jsem nakoukla do Levných knih, kde jsem měla zálusk na nějaké knihy. Mezi ně patřily i oba díly Jih proti Severu. Je to klasika, já ten příběh fakt miluju a navíc jsem ho delší dobu nečetla, takže jsem si je chtěla pořídit a mít je ve své knihovničce. První díl mi hned zabavila mamka s tím, že si ho přečte. Jedna kniha vyšla na 99 Kč.


Další dvě knihy, které jsem tam pořídila, jsou Sherlock Holmes. Ty vydání jsou moc hezké a jeden vyšel na 79 Kč. Dobrodružství jsem ještě nečetla, Návrat jsem teď nedávno četla v angličtině a můj nejoblíbenější není, ale tak pro fanouška Sherlocka je snad povinnost mít ho doma.


Od kamarádky jsem k Vánocům dostala tyhle hezké náušnice. Na fotce vypadají, že jsou celé jednobarevné, ale ty kameny nahoře jsou trošku tmavší než ty dole. Bohužel jsou všechny fotky focené v šeru nebo při umělém světle, protože teď v zimě je u nás neustále tma jako v pytli.


Už delší dobu jsem v Knihy Dobrovský pokukovala po knize Najít Sky. Nevím, jak se to stalo, ale je v současné době na prvním místě mojí TBR na Goodreads. A navíc má boží obálku, kterou navrhovala Johanna Basford. Měli tam poslední kus ve slevě za 99 Kč. Ale vždycky jsem ji tam nechala s tím, že se mi nechce tahat, nebo že ji nutně nepotřebuju. Ale teď jsem ji tam objevila zase a s ještě větší slevou (evidentně ji nikdo nechtěl), takže nakonec vyšla na 69 Kč a to už jsem ji tam nechat nemohla, že.


Od dalších dvou kamarádek jsem dostala tyhle nádherné náušnice s růžičkami a náramek v mojí oblíbené modré barvě. A všechno ručně vyráběné, čehož si cením, protože já jsem na tyhle věci levá. No dobře, korálky ještě navlíknu, ale zbytek je prostě nad moje síly.


Tyhle dvě knihy jsem dostala od rodičů k Mikuláši. Nebojte, vysvětlím. Mamka se totiž vyjádřila, že už mi nehodlá kupovat sladkosti, prý jsem ve věku, kdy bych toho tolik jíst neměla (cože?!), načež jsem se jí zeptala, jestli dostanu místo toho knihy, což mi bylo odsouhlaseno. Objednávala jsem na Boodepository spolu s knihama, které jste viděli v minulém New In. Vybrala jsem Paperweight, protože byla hrozně levná (asi 60 Kč) a mám ji na TBR a potom padla volba na The Winner's Curse, protože jsem na ni hodně zvědavá. V současné době uvažuju, jestli si nemám dokoupit i další dva díly, ale zase kupovat to, aniž bych je četla? Co myslíte?


Jedinou kosmetickou věcí je korektor Camouflage Cream od Catrice, protože v mém předchozím balení už skoro nic není. Naštěstí jsem neměla problém sehnat ten nejsvětlejší odstín, což mě potěšilo. Stojí myslím 99Kč a je opravdu skvělý, skvěle kryje a tohle je už moje třetí balení.


Ty knížky jsem dostala v téhle taštičce Milka, která se dávala k nákupu určitého počtu výrobků Milka. Mamka na Mikuláše nakupovala čokolády, takže jsem dostala tašku. A nějakou tu čokoládu teda taky, ale tu jsem nefotila.


A jelikož se blíží nový rok, tak jsem samozřejmě potřebovala nový kalendář. Každý rok je hromadně nakupovala mamka, brala to, co bylo ve slevě, takže jsem většinou vyfasovala nějaké zvířata nebo kytky. Ne že by mi to vyloženě vadilo, ale tento rok jsem prostě chtěla něco speciálního, takže jsem si v práci vybrala kalendář Frozen, protože Frozen prostě miluju. Všechny obrázky jsou neskutečně roztomilé, už se těším, až ho budu každý týden otáčet. Vyšel mě asi na 60 Kč, což není tak moc.

A jsme opět u konce mých nákupů. Co hezkého udělala v prosinci radost vám?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tie prvé núušnice sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já jsem si pořídila po dlouhé době taky knížečky - Sůl moře, Uvnitř mé hlavy a Než jsem tě poznala (fakt hodně brzy :D, s filmovou obálkou) a nějaké oblečení. :) A kalendář taky, ale já ho pravidelně kupuju ve WIKY a tam vždycky slintám nad hrady a zámky a městy :D Teď mám Hrady a zámky, stejně jako loni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem tě poznala je geniální :D. A jak já většinou preferuju původní obálky, tak je mi fakt líto, že v době, kdy vyšla ta filmová, jsem ji už měla doma a nejsem takový blázen, abych si ji koupila dvakrát :D

      Vymazat

Popular Posts