Upcoming Movie Releases (August 2016)

8/01/2016 08:26:00 odp.


Po měsíci tu máme nové filmové novinky, ovšem tentokrát pouze s jedním filmem, protože jsem nenašla žádný jiný film, který by měl v srpnu premiéru a já se na něj těšila. Do kina sice možná vyrazím na nový Start Trek a Tajný život mazlíčků, ale to jsou červencové filmy, u kterých byla posunutá česká premiéra. Asi je dobře, že je jenom jeden, protože stejně poslední dobou na všechny filmy kašlu, tak mi to aspoň nebude narůstat.

Název: Pete's Dragon
Česká název: Můj kamarád drak
Datum premiéry (USA): 12.08.2016
Datum premiéry (ČR): 25.08.2016
Obsazení: Karl Urban, Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Wes Bentley, Oona Laurence, Isiah Whitlock Jr., Craig Hall, Oakes Fegley

Obsah: Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami... dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje. (Falcon)

Můj komentář: O filmu toho sice moc nevím, ale viděla jsem trailer a vypadá to hezky, tak snad takový bude i samotný film. Do kina asi nevyrazím, zas tak nadšeně tu premiéru neočekávám, ale pokud někdy budu mít čas a proberu se tím milionem filmů, co na mě čekají, tak se na něj moc ráda podívám, vypadá to jako krásná oddechovka.

Na jaké filmy se v srpnu těšíte vy? Plánujete nějaké návštěvy kina?

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Ja sa v auguste teším na Tajný život maznáčikov a Buchty a klobásy :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts