Movies I've Seen in April 2016

5/21/2016 03:50:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Pokud se nepletu, tak tohle je poslední dubnový článek, ve kterém se podíváme na filmy, které jsem v dubnu viděla. Dneska to bude kratičké, protože jsem viděla pouze 3 filmy, na víc jsem neměla čas. Květen na tom zatím není o moc líp, ale teď končí většina seriálů, tak snad se občas na nějaký ten film podívám.


1. The Big Short - Na The Big Short jsem se chtěla podívat už někdy v únoru, ještě než se předávali Oscaři, což mi moc nevyšlo a dostala jsem se k němu až v dubnu. Největším lákadlem byl samozřejmě Ryan Gosling. Bohužel musím konstatovat, že mě film nebavil, není to typ filmu, který by mě zaujal, takže jsem většinu scén přeskočila a soustředila jsem se aspoň na Ryana.

Hodnocení: 4/10

2. The Huntsman: Winter's War - Na Lovce jsem vyrazila s kamarádkama do kina a ničeho nelituju, byl to naprosto úžasný film. Konečně se zbavili Kristen, která to tam celé kazila a byla to super. Obsazení je perfektní, bylo to akční, napínavé, děj občas trošičku pokulhával, ale nevadí. Největší překvapení bylo, když se tam najednou objevil Sam Clafflin, já jsem nějak nepočítala s tím, že tam bude, ale v obsazení je normálně napsaný, takže se to asi vědělo.

Hodnocení: 8/10

3. Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka - Už je to pár let, co vyšel poslední film Letopisů Narnie, ale já jsem se k tomu samozřejmě dostala až teď. Viděla jsem ho v češtině, protože jsem se na něj dívala při žehlení, kde si vždycky pouštím dabované filmy, jinak se víc soustředím na film než na prádlo. Podle mě to bylo povedené zpracování, předchozí díly mám radši, ale i tak se mi to líbilo.

Hodnocení: 8/10

Jak jsem říkala, filmy jsou jenom 3, protože jsem neměla čas se na žádné dívat. Momentálně mám na watchlistu asi 110 filmů, takže než se na všechny podívám, tak asi umřu. Jaké filmy v poslední době zaujaly vás?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. The Huntsman: Winter's War som nestihla v kine, ale rozhodne si to musím pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som nevidela ani jede takze sa tesim, ze mam co dohanat :)
    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Videla som všetky :) Mne sa páčili :) Super článok! :3

    OdpovědětVymazat

Popular Posts