Garnier Ultra Doux Shampoo Review (Lavender&Rose)

5/25/2016 05:30:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Nedávno (čtěte hodně, hodně dávno) jsem zmínila, že bych chtěla udělat více recenzí na pečující kosmetiku, takže jdeme na to. Dneska se podíváme na šampon a kondicionér značky Garnier z řady Ultra Doux, konkrétně tady mám ten s vůní levandule a růže. Tyto šampony jsou na trhu už docela dlouho, takže jste je určitě v drogeriích viděly, ale třeba jste je ještě nezkoušely, tak by vám právě recenze mohla pomoct.


Garnier Ultra Doux přináší to nejlepší z přírody pro krásné vlasy. Pro každý typ vlasů vybírá Garnier unikátní ingredience s prověřenými účinky a spojuje je v lehké textuře, která nezatěžuje vlasy. Svěží a lehká vůně šamponu zpříjemní mytí vlasů celé rodině.

Ultra Doux Heritage De Provence Šampon s levandulí a růží:
Dodá hebkost a lesk
Pro normální vlasy bez lesku
Složení bez parabenu a silikonu
Garnier Ultra Doux levandule* a růže**
Garnier Ultra Doux přináší vašim vlasům přírodní výtažky z Provence regionu jižní Francie. Pro péči o vlasy bez lesku spojuje levanduli* pro její čisticí vlastnosti a růži** pro hebkost a nádherný lesk.
Výsledek: Vaše vlasy budou zářivě lesklé a hebké na dotek.
*výtažek z levandulového oleje
**výtažek z rostlin pěstovaných v Provence


Složení:
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Citric acid, Cocamidopropyl betaine, Ammonium hydroxide, Sodium chloride, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Rosa centifolia extract/rosa centifolia flower extract, Citronellol, Lavandula angustifolia oil/lavender oil, Hexylene glycol, Parfum/fragrance


Nejnovější řada těchto šamponů, Heritage De Provence obsahuje tři druhy - Levandule a růže, Rozmarýn a oliva a Mandle s meruňkou. Šampony jsou navíc bez silikonů a parabenů, což určitě některé uvítáte. Nejprve se podíváme na šampon. Jako první musím vyzdvihnout obal, protože ten je naprosto nádherný a okamžitě vás v drogerii upoutá. Aspoň mě se to stalo. Šampon navíc velice krásné voní, opravdu v tom cítím levanduli, tu růži až tak moc ne. Ale je to hodně věc vkusu, mamka si na tu vůni třeba stěžuje, takže by nebylo od věci si ten šampon dopředu očichat, než si ho koupíte, aby vám pak ta parfemace nevadila. Vůně ve vlasech i nějakou dobu vydrží, což mě se líbí, ale mamce zase vadí, takže proto na to upozorňuju.


Šampon má čirou barvu a je relativně tekutý, takže se s ním někomu může hůře pracovat a může vám stékat, je třeba být rychlý, ale mně tato konzistence vyhovovala a problém jsem s ní neměla. Šampon moc hezky pění, což oceňuji, protože nemám ráda, když šampon málo pění, mám pak pocit, že si s ním neumím vlasy umýt. Moje vlasy mají tendenci se lámat a být v konečkách vysušené, navíc mají sklony ke krepatění. Po tomto šamponu byly vlasy relativně hezky lesklé, nebyly tak rozlítané a navíc jak už jsem zmiňovala krásně voněly. Šampon vlasy nemastí, aspoň já jsem s tím problém neměla a nezanechává lupy. Za mě je to skvělý šampon, který jsem měla už několikrát a vždycky se k němu ráda vracím.



Stejně jako šampon má i kondicionér nádherný obal, jen není průhledný a je ve světlejší fialové barvě. I on moc krásně voní a při použití obou výrobků vůně dle mého názoru déle vydrží. Jinak jsem ale nepozorovala žádné speciální účinky. Je pravda, že jsem ho vždycky používala v kombinaci s šamponem, takže možná ty účinky šampony měl na svědomí i ten kondicionér, to opravdu netuším, ale já si stejně vždycky kupuju obojí.



Barva kondicionéru je více do bíla a je hutnější než šampon, ale i tak není úplně hutný a krémový jako jiné kondicionéry, které jsem zkoušela. Ale ani tady mi konzistence nevadila, hezky se s ním pracovalo, dobře se na vlasy nanášel a nestékal z nich, takže já jsem byla spokojená.


Celkově se jedná o skvělou dvojku, velmi ráda se k nim vracím, jakmile mezi nimi vystřídám jiné šampony, aby si na ně moje vlasy příliš nezvykly. Už dlouho chci zkusit jiný druh těchto šamponů, nicméně vždycky skončím i té levandule. Příště bych si ale ráda pořídila tu mandli a meruňku, která má být na vysušené vlasy, což ty moje po zimě jsou. Zakoupit byste je měli v každé drogerii, cena se pohybuje kolem 50-70 Kč za kus. Já jsem je většinou kupovala v Tetě v akci, ale bohužel už si nepamatuju za kolik.

Plusy:
+ nádherný obal
+ vůně
+ dobře vlasy umyjí
+ nevysušují

Mínusy:
- tekutější konzistence

Máte zkušeností s "novou" řadou Ultra Doux? Jaký je váš oblíbený šampon?

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Premýšľala som už dávnejšie ,že skúsim niečo z tejto rady :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts