New In: March 2016

4/04/2016 05:01:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Snad si užíváte dnešního krásného počasí. Já až tak moc ne, protože se všichni sousedi rozhodli začít sekat trávu, na kterou já jsem alergická, takže se vyhýbám otevřeným oknům. Dnes se ovšem nebudeme zabývat mou alergií, ale podíváme se na moje březnové nákupy. V porovnání s ostatníma měsícema jich není moc, snažila jsem se šetřit a nekupovat tolik věcí. I tak se mi tady sešlo pár maličkostí, tak se na to pojďme podívat.


Na začátku března jsem procházela Rossmannem a všimla jsem si, že mají ve slevě valentýnskou limitku Essence. Původně jsem si z níc nic nechtěla kupovat, ale už dlouho jsem chtěla vyzkoušet jejich tekuté rtěnky a právě v této limitce měli 2 nové červené odstíny, tak jsem si jeden za 40 Kč vzala. Konkrétně mám odstín 02 i'm not into roses, což je taková rudá barva, skoro až trošku do vínova. Bohužel jsem docela zklamaná, je to pouze dobře pigmentovaný lesk, který hrozně lepí a neuvěřitelně rychle ze rtů mizí a to ani nejím a nepiju.


Další nákupy se konaly v Neoluxoru, kde jsem si vybrala 3 knihy ve slevě, všechny od Richelle Mead. Vybrala bych si jich tam mnohem víc, ale nechtěla jsem utratit všechny peníze. Šachovnici Bohů ani Nesmrtelnou korunu jsem ještě nečetla, ale na obě se hrozně těším. Docela mě překvapilo, jak jsou obě tlusté, v porovnání s ostatníma knihama. Jedná kniha mě vyšla na 89 Kč, což je super cena. A třetí knihou je Spoutání magií, 5. a můj nejoblíbenější díl Vampýrské akademie. Pokud se nepletu, tak byl ve slevě za 49 Kč, takže jsem ho prostě mít musela.


Dochází mi můj oblíbený čistící gel od Avonu, tak jsem si objednala náhradní. Je z řady Planet Spa s výtažky z bílého čaje. Měli ho ve slevě myslím za 69 Kč, proto jsem si ho pořádila dopředu.


Těšila jsem se na jarní limitku Essence, která nabízí krásné pastelové barvičky. Několik týdnů jsem obcházela všechny drogerií v okolí, nakonec jsem měla štěstí v DM, kde tuhle limitku měli. Sháněla jsem ji kvůli linkám ve fialkové a mentolové barvičce. Obě barvy mám moc ráda, ladí mi k očím a barevné linky nosím na jaře a vlétě docela často. Jedny linky vyšla na 60 Kč a bohužel jsem opět zklamaná. Špička hrotu přestala kreslit po prvním nanesení, takže se musí kreslit zbytkem a použila jsem je tak 2x a už mám pocit, že tam skoro nic není, takže tohle se fakt nevyplatilo.


Pak tady tradičně mám nové vydání Cosmopolitanu. Původně jsem ho kupovat nechtěla, ale všimla jsem si, že tam mají článek o líčení pod brýle, které já nosíma a mám celkem výrazné obroučky, takže jsem byla zvědavá.


Když jsem před pár dny jela do školy, pokazily se mi sluchátka, z čehož jsem vždycky hrozně nešťastná. Musím ale říct, že mi vydržely skoro rok, takže jsem relativně spokojená. Koupila jsem si ty stejné, jsou značky Sencor a za cenu 79 Kč jsou obravdu skvělé. Vybrala jsem si modrou barvičku, která je nádherná. Mají je v mnoha barevných provedeních, takže si rozhodně vyberete.


Posledním produktem je hydratační krém značky L'Oréal. Poslední dobou se mi zhoršila pleť a navíc jsem ji měla docela suchou, tak jsem zkusila přestat používat svoje krémy z Avonu a koupila jsem si tento Hydra Specialist pro suchou a citlivou pleť. Zatím mi vyhovuje, tak uvidíme, jak to bude vypadat dlouhodobě. Kupovala jsem ho v DM ve slevě za 129 Kč.

Tohle jsou všechny moje nákupy za březen. Vidíte, že jich opravdu není moc. Čím jste v březnu udělali radost vy?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Docela mě zaujali sluchátka, určitě se po nich mrknu. Hlavně aby dobře hráli.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky sis nakoupila. Kdysi jsem si taky často kupovala sluchátka, protože mi vždycky po chvilce jedno přestalo hrát. Tyhle barevné jsou skvělé, já v obchodě zase obhlížím růžové. :-D Z té tekuté rtěnky bych byla taky dost zklamaná. V podstatě je nepoužitelná a nemám ráda, když rtěnky nebo lesky lepí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Popular Posts