10 Most Played Songs - November 2015

12/01/2015 04:10:00 odp.


Tak a máme tady prosinec, měsíc Vánoc. Těm se ale v současné době věnovat nebudeme. Sazmořejmě se určitě všichni těšíte na listopadové New In (tak nehlaste se všichni, no) ale ještě před tím tu pro vás mám zbrusu nový článek. Podíváme se, jaké písničky jsem v listopadu nejvíce poslouchala. Tento seznam mi ukazuje mobil v hudební galerii, nicméně musím upozornit, že mám nastavené náhodné přehrávání a vždycky se tím proklikávám, dokud se neobjeví písnička, na kterou mám náladu. Ale dívala jsem se na ty písničky a souhlasím, že jsem je opravdu hodně poslouchala, bohužel i tak to nebude 100% přesné. Možná to do příštího měsíce vymyslím nějak lépe, zatím si musíte vystačit s tímto.

1. Cameras - Break Hands


První příčku obsadila skladba Break Hands od skupiny Cameras. Tato písnička se objevila v jednom z prvních trailerů na loňskou 7. sérii seriálu Castle, kde se mi hodně zalíbila, takže započal zdlouhavý proces zjišťování písně (aneb použila jsem Shazam. Ale když do toho mluví, nedělá se to úplně nejlépe). A moc ráda si ji pouštím, je taková trochu temná, hodně energická.

2. Demi Lovato - Old Ways

V říjnu vydala Demi Lovato nové album Confident, takže je jasné, že některé skladby se tady musí objevit. Druhé místo obsadila píseň Old Ways.

3. Demi Lovato - Yes

Yes je asi moje nejoblíbenější skladba z alba Confident, proto je mi trošku divné, co dělá až na třetím místě, ale nebudeme se pídit po jádru pudla. Až se jednou (možná) budu vdávat, tohle bude moje svatební píseň.

4. Demi Lovato - Stone Cold


A ještě jedna píseň od Demi. Stone Cold je hrozně emotivní, Demi tam má dokonalý hlas a skoro vždycky se mi u ní chce brečet.

5. Slza - Katarze


Trošku netradičně si dáme něco z české hudby. Přiznám se, že naše interprety skoro vůbec neposlouchám, Slza je asi jediná výjimka, protože jejich písně jsou fakt skvělé.

6. Glee - Downtown


Jako správná fanynka Glee musím stále poslouchat jejich soundtrack. A v poslední době jsem hodně poslouchala jejich verzi Downtown, protože se umístila na šestém místě.

7. Slza - Lhůta záruční

A ještě jedná píseň Slzy, asi jejich nejznámější. Ta u mě má 7. místo.

8. Taylor Swift - Wonderland

Už je to nějaká doba, co Taylor Swift vydala album 1989, ale některé skladby se stále drží na vrchních příčkách. Konkrétně Wonderland obsadila 8. místo. Taylor má pro mě příjemný hlas, hezké texty a její poslední album je hodně povedené, ale měla jsem ráda i ty starší, které byly více country.

9. Meghan Trainor - Like I'm Gonna Lose You (ft. John Legend)

Co k tomu dodat, Meghan i John prostě oba umí a jejich duet se mimořádně povedl. Jenom mě mrzí, že v nedávných vystoupeních s Meghan nevystupoval i John.

10. Megan Nicole - Escape

Megan se proslavila přidáváním coverů na YouTube, nicméně Escape je její vlastní píseň a fakt se povedla. Megan má hrozně příjemný hlas a i ten text obsahuje nějakou myšlenku, což je prostě skvělé.

A tohle je tedy celý žebříček za listopad. Jsem zvědavá, jak se za měsíc změní. A samozřejmě mi napište, jaké písně jsem v listopadu poslouchali nejvíce vy, nebo jaké jsou v současné době vaše oblíbené.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Super tipy, poslechnu si. Já jsem za měsíc listopad asi nejvíce poslouchala písničku nafrněná. :)

    Moje první giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve jsem hodně poslouchala písničky, ale teď už na to jaksi není moc času a hudbu si pustím raz za čas a musím vždy uznat, že mi poslouchání dost chybí. Tvůj výběr písniček si poslechnu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych bez hudby nemohla žít, skoro pořád chodím se sluchátkama v uších :D

      Vymazat
  3. Demi Lovato mám aj ja veľmi rada ma nádherný hlas

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Popular Posts