My Christmas Wishlist

11/29/2015 05:50:00 odp.


Včera jsem psala, že plánuju několik vánočních článků a tady je první z nich. Ano, velice originální, ale nebojte, plánuju i trošku originálnější témata. Dneska se však podíváme na to, co bych ráda letos našla pod stromečkem. Je to trošičku imaginární wishlist, protože nejspíš žádnou z těchto věcí pod stromečkem neuvidím, ale co se dá dělat, milionářkou jsem se zatím bohužel nestala. Dárky pod stromeček si sice nakupuju sama, protože rodiče mi nejsou schopni sami nic vybrat, ale přesto je můj rozpočet poněkud omezený a upřímně, naši by mě asi zabili, kdby zjistili, že jsem utratila tolik peněz za takové "blbosti", jak oni říkají. Ale tak pokud tohle čte ježíšek, Santa Claus nebo třeba Děda Mráz, aspoň teď ví, co by mi měl přinést.

1. Yankee Candle, Sugar Cookie - Ano, patřím k lidem, kteří by si přáli svíčku od Yankee Candle. Zvolila jsem vůni Sugar Cookie, protože nádherně voní a navíc se hodí na Vánoce, ale radost by mi udělala prakticky jakákoliv vůně. Bohužel jsou tyto svíčky pro mě moc drahé. Ano, jsou kvalitní a dlouho vydrží, ale bohužel se nemůžu koupit svíčku za 800 Kč. Ale tak aspoň nějakou malinkou bych si pořídit mohla, že?

2. Hodinky z růžového zlata - Věříte mi, že nemám ani jedny hodinky? Kdysi jsem měla jedny stříbrné, ale ty mi při cestě do školy spadly a od té doby jsem si nové nepořídila. Mám u sebe vždycky mobil a jako doplněk jsou docela drahé. Každopádně bych si přála nějaké z růžového zlata. Nemusí být z pravého zlata, ty by rozhodně byly drahé, ale aspoň v té barvě.

3. Vánoční svetr - Komu by se nelíbily roztomilé svetry s vánočními motivy, že? Tenhle se sobem je naprosto úžasný. Už jsem se dívala po obchodech, ale zatím jsem nenašla žádný, který bych opravdu musela mít. Buďto mi neseděly, nebo byly drahé. Ale doufám, že něco seženu aspoň v povánočních výprodejích.

4. Dlouhý svetr na zapínání - Tohle je něco, co sháním už snad od září a zatím jsem nenašla jediný svetr, který by byl dlouhý, pletený a měl knoflíky. Ano, já chápu, že jsou moderní kardigany a fajn, vypadají hezky, ale copak nikdo neprodává svetr, který se dá zapnout? Jako vážně? To si ho snad mám uplést? Nebo do něj vystříhat díry a přišít knoflíky?

5. Urban Decay Naked 3 - Moje vysněná paletka. Ty barvy v ní jsou přesně takové, jako používám skoro každý den, obal je nádherný, všichni tvrdí, jak je kvalitní, jen ta cena. Když si to rozpočítáte, tak to vlastně na kvalitní stíny není zas tak moc, já si to bohužel dovolit nemůžu, tak se budu muset spokojit s něčím levnějším. Možná Makeup Revolution.

6. Dárkový box Selekce - Určitě jsem už aspoň tisíckrát zmiňovala, jak miluju Selekci. Ty knížky jsem četla už několikrát a furt je miluju. A ty nádherné obálky. Celý tenhle box stojí nějak 600 Kč a vážně jsem uvažovala o tom, že ho pod tím stromečkem prostě budu mít. Knížky jsem si naposledy koupila v lednu, tak si to snad zasloužím, ne?

7. Šaty z H&M - Tyhle šaty jsem nedávno objevila v H&M a strašně moc se mi zalíbily. Jen je problém, že nejsou moc teplé, takže v zimě se nosit nedají a díky dlouhému rukávu nejsou ani na léto, takže možná tak na jaro, až se oteplí. Jestli budou někdy ve slevě, tak je beru.

A tohle jsou všechny věci, které bych si přála pod stromečkem, ale nenajdu je tam. A co tam teda najdu? Zatím mám koupené 2 trička a fix na rty od Avonu. Jo, moc toho není. Původně jsem koupila ještě make-up od Dermacolu, ke kterému měli jako dárek řasenku, ale ten mi mamka z nějakého důvodu odmítla dát pod stromek a řekla mi, ať si ho nechám. Jako hádat se s ní nebudu, že? Ale asi ještě nakoupím nějaké zimní oblečení, možná nějakou kosmetiku. A ten box Selekce! A zbytek peněz utratím ve výprodejích a hlavně tehdy, až mamka nebude mít kontrolu nad tím, co dostanu a nebude šílet nad tím, co jsem to zase koupila.

A jaké jsou vaše přaní? Podělte se s němi v komentářích, co vy víte, třeba se vám opravdu splní :). A jiank vám přeju krásný první advent.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Krásný wishlist. Nejvíc se mi líbí vánoční svetřík a svíčka YC také je miluji. :)

    V žádném případě

    OdpovědětVymazat
  2. Co je to za knížky Selekce? Ty vůbec neznám :-O.....
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Young Adult trilogie. Více se o tom můžeš dočíst tady http://www.databazeknih.cz/knihy/selekce-selekce-207771 Já je můžu rozhodně doporučit :)

      Vymazat
  3. Ja som si teraz kúpila jednku vianočnú mikinku v C&A :-) Pekný wishtlist! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mikiny sice skoro nenosím, ale taky jsem uvažovala, že si nějakou pořídím :)

      Vymazat
  4. Naked 3 sa veľmi páči aj mne! Len už mám toho toľko, že si hovorím, že ďalšiu paletku naozaj nepotrebujem... ale to by som si vlastne už nemohla kúpiť vôbec nič, keby sa mám riadiť tým, čo potrebujem a čo nie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si taky v obchodě vždycky říkám, že další lak nebo balzám nepotřebuju a nakonec to stejně skončí v košíku :D

      Vymazat

Popular Posts