Avon 3D Plumping Lipstick Review

11/11/2015 04:17:00 odp.


Zdravím všechny svoje čtenáře a vítám vás u dnešního článku, kde se opět dočkáte kosmetické recenze. Kosmetika se mi poslední dobou doma nějak hromadí a v počítači mám asi milion fotek, takže bych čas od času měla nějakou tu recenzi napsat. Dneska se podíváme na rtěnku 3D Plumping od Avonu. Tuto novinku Avon představil někdy během srpna a já jsem ji pochopitelně toužila vyzkoušet. Jak jsem se rtěnkou spokojená se právě teď dozvíte.



Dneska začneme obalem. Ten je laděn do stříbrna s kovovým proužkem s nápisem Avon. Je hranatý, strany má lehce zakulacené a nahoře na víčku je plast, takže vidítě rtěnku a nemusíte ji otevírat. Obal se mi moc líbí, je elegantní, decentní a hlavně funkční. Rtěnku sjem nosila v kabelce a nic se jí nestalo, takže se nemusíte bát, že se vám obal rozláme na kousky. Dokonce i ten průhledný plast na víčku je docela bytelný, takže by neměl vypadnout.


Jak vidíte, já jsem si rtěnku objednala v odstínu Heat Wave. Odstín je na nálepce vespod rtěnky a nálepka je ve stejné barvě, jako rtěnka, takže se stačí podívat dolů a vidíte, jaku barvu máte. Celkem by mělo být myslím 15 odstínů. Cena se liší v každé kampani, ve slevě ji koupíte zhruba za 99 Kč, normální cena se pohybuje kolem 129 Kč.


Teď se podívámena to, co by rtěnka měla umět (neboli oficiální popis Avonu.)

Rtěnka 3D Plumping pro plnější a pevnější rty. S ochranným faktorem SPF 15.
  • dodává rtům hebký, plný a pevný vzhled
  • zanechává rty jemnější
  • poskytuje lehké až plné krytí a saténový efekt
Efekt: Složení s komplexem 3D Plumping pro plný vzhled rtů obsahuje retinol, kolagen a kofein. Retinol vyplňuje rty a dodává jim mladistvější vzhled. Kolagen zvyšuje mikrocirkulaci pro plný vzhled rtů. Kofein, granátové jablko a jojobový olej zpevňuje rty a zlepšuje jejich pružnost a hydrataci.

A můj názor? Rtěnka je krásně krémová a dobře se na rty nanáší. Ovšem že by moje rty vypadaly plnější, to fakt ne. Nejdřív jsem si myslela, že to bude taková ta rtěnka co štípe a tím se vám zvětší rty, ale to nedělá, na rtech je velmi příjemná. Při nanesení do vrásek nezalézá, mě se tam jako obvykle začne po nějaké době slévat, ale je možné, že tohle se nebude stávat všem, mě to takhle dělají všechny rtěnky (protože moje rty jsou nějak prokleté). Jak je pro Avon typické, rtěnka moc hezky voní, řekla bych po nějakém ovoci. Pro někoho to možná bude mínus, ale já mám ráda, když rtěnky krásně voní, mnohem radši je pak používám a ráda k nim čichám.
Ještě jdem se nevyjádřila k mému odstínu. Jak je z fotek patrné, rtěnku mám ve výrazné růžové barvičce. Na fotkách může vypadat rochu neónově, ale to spíš klame to osvětlení. Výrazné sice orpavdu je, ale ne tak zářivá. Na rtech vypadá moc hezky, ale pro mě je na denní líčení trochu moc výrazná, takže do školy jí moc nenosím. Každopádně jsem ji objednávala s úmyslem, že chci výraznější rtěnku, protože podobnou barvu jsem dosud neměla.


Swatch se moc nepovedl, barva vypadá o hodně světlejí, než ve skutečnosti, asi to bude světlem? Netuším. Každopádně je moc hezky pigmentovaná už pri prvním přetření, ale pro lepší konzistenci a krytí je lepší ji navrstvit. Co se týče výdrže, tak nečekejte, že ji na rtech budete mít moc dlouho. Je hodně krémová, takže jde docela rychle dolů. Vydrží tak 1,5 hodiny, pak se začíná vytrácet. Kromě toho, že mi leze do vrásek se vytrácí docela rovnoměrně, nezbývá jenom kontura kolem rtů.


Plusy:
+ nezalézá do vrásek
+ obal
+ pigmentace
+ cena
+ vůně

Minusy
- výdrž (ale berte s rezervou, možná, že vám vydrří déle, pokud si rty neolizujete jako já)
- nesplňuje očekávání (podle toho popisu jsem od ní čekala víc)

Rtěnka není vůbec špatná, ale díky tomu popisu jsem od ní čekala víc. Je to prostě klasická krémová rtěnka s hezkou vůní. Pokud ale budete ignorovat ten popis, tak s ní asi budete spokojení. Já taky nemůžu říct, že by mi nevyhovovala, spíš jde o to, že jsem se těšila na věci, které rtěnka neumí. No jo, asi jsem se nechala zlákat.

Máte někdo tuto rtěnku? Jak jste s ní spokojení vy? Nebo si ji plánujete pořídit? Podělte se o své názory v komentářich.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Odstín rtěnky se mi líbí. Ještě jsem neměla žádnou rtěnku od Avonu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Barva je super, ale rtěnky, co nevydrží mě poslední dobiu moc nebaví

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ta vypadá krásně a i ta pigmentance je suprová :)) rozhodně se mi líbí, že nezalézá do vrásek a obal má taky opravdu luxusní:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle rtěnku nemám, ale odstín mě hodně zaujal :)
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Rúže je veľmi pekný, mám doma ten istý len iný odtieň a som spokojná. :)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/
    Ak sa ti páči, pridaj si ma do kruhov

    OdpovědětVymazat

Popular Posts