What I Got for Christmas 2017

12/25/2017 01:54:00 odp.

 

 Ahoj, vítejte u nového článku. Na začátku vám opožděně přeji Veselé Vánoce a bohatého Ježíška, kdyby u někoho třeba ještě nebyl ;). No a důvod proč dneska píšu je jasný - chci vám ukázat dárečky, které jsem na Vánoce dostala. Mě osobně tyhle články moc baví a ráda se dívám, co dostali ostatní, hledám tím inspiraci na další roky. Proto ho i sama chci napsat. Jinak co bude z blogem nevím, ráda bych psala, ale není čas, prosinec jsem byla prakticky nonstop v práci a ve škole, možná od nového roku, ale nic neslibuju. Jinak fotky jsou focené docela narychlo a při blbém světle, ale sežeňte si teď v prosinci dobré světlo, že. Tak jdeme na to.


Dárečky jsem rozdělila do tři kategorií - oblečení, kosmetiky a knihy. Všechny jsem si kupovala sama, protože takhle to u nás prostě funguje - dostanu peníze, koupím si, co chci, a pak to dám našim a ti mi to dají pod stromeček. Takže všechny dárky jsou od rodičů. Sice jsem ještě dostala plno dárečků od kamarádek a kolegyň z práce, ale ty vám tady ukazovat nebudu, ačkoliv jsou teda opravdu rozkošné.



První kategorií je tedy oblečení.Potřebovala jsem nové kalhoty, takže jsem si jedny vybrala v C&A. Mají naprosto boží barvu. No a mikinu ze Sinsay v růžové barvě s Eiffellovkama jsem taky musela mít.


Dále jsem si v C&A vybrala nádherý krémovo-modrý svetřík. Tričko je z Housu, s Minnie a je tam napsáno I'm Bowtiful. Není dokonalé?


A z C&A je i tato velká šála v béžovo-růžové barvě.


Z knižních dárků tu mám Harryho Pottera a Ohnivý pohár z nové edice a samozřejmě nesmí chybět ani Funko POP Hermiony. Na Instagramu už jste mohli vidět, že jsem pořídila Rona Weaslyho a Agent 13 a teď se k nim připojí i Hermiona právě z plesu, který je v Ohnivém poháru.


A zbytek knižních dárků. Komiks Scarlet Witch, který jsem objevila ve slevě a pak knihy Tisíc kousků tebe a Gemina. Celkem jsem tedy dostala 4 knihy, což je super, protože zbytek si stejně koupím sama, tak je to jedno :D.


Nesmí chybět nějaká kosmetika, kterou jsem tentokrát vybírala v Yves Rocher. Šla jsem tam pro jejich šampon z regenerační řady a abych využila slevový kupon, vzala jsem si i čistící mivodu pro smíšenou pleť. A jako dárek jsem měla řasenku.


A tady můžete vidět všechny dárečky pohromadě. Mimo to tam je ještě plyšové jednorožec z Pepca, kterého jsem zapomněla vyfotit. Jmenuje se Třpytka a naprosto ho miluju.

To je tedy z mých dárků všechno. Co ježíšek přinesl vám? Pochlubte se v komentářích nebo mi tam hoďte odkaz na článek/instagram

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásné dárečky jsi dostala a ten jednorožec je nejroztomilejší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, jednorožec. :) Já jsem dostala nějaké drobnosti a hrošíka (samozřejmě živého :D) :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts